forum.gif
YONGNUO YN460 Nesrtādā, palīdziet lūdzu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / YONGNUO YN460 Nesrtādā, palīdziet lūdzu.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.06.11 13:50
 citēt
Sveiki.

Man uzlādējās zibenis,bet nešauj. Tā nav pogu vaina, jo nestrādā ne ar kameru, ne ar triggeri.

Šeit video, kas parāda problēmu...

youtu.be...
Publicēts: 12.06.11 13:59
 citēt
Kautkas no vinju skibi greizi salodetajiem vadiem vai kontaktiem atnirdzies :) Nu bet par tadu cenu VIENREIZEJS verkjis :)
Publicēts: 12.06.11 14:01 labots
 citēt
Parādi Ilgvaram Naglam. Bet ar Suņ-Huņ V Čaj ražojumiem jābūt gatavam uz visu. Ož pēl kāda atkrituša vadiņa no augstspiediena impulsa transformatora.
Publicēts: 12.06.11 14:22
 citēt
Varbūt kāds ir gatavs sataisīt apmaiņā pret kādu aliņu vai diviem? :face-smile:
Publicēts: 12.06.11 14:31
 citēt
fatmanotto:Varbūt kāds ir gatavs sataisīt apmaiņā pret kādu aliņu vai diviem? :face-smile:

Pēdējos padsmit gadus Latvijas skolās māca ne fiziku, bet naudu skaitīt. Tāpēc cilvēku, kas lodāmuru prot lietot paliek arviem mazāk... Baidos, ka par aliņiem tas remonts nenotiks. Par konkrētām naudiņām gan.:face-smile:
Publicēts: 12.06.11 14:36
 citēt
Elmarss:
fatmanotto:Varbūt kāds ir gatavs sataisīt apmaiņā pret kādu aliņu vai diviem? :face-smile:

Pēdējos padsmit gadus Latvijas skolās māca ne fiziku, bet naudu skaitīt. Tāpēc cilvēku, kas lodāmuru prot lietot paliek arviem mazāk... Baidos, ka par aliņiem tas remonts nenotiks. Par konkrētām naudiņām gan.:face-smile:

Ja drīkst zināt, cik tas varētu izmaksāt? :face-smile:
Publicēts: 12.06.11 15:59 labots
 citēt
+ Elmāram par lodāmura turēšanu :)

vai nevar būt, ka nomira spuldze?
bet nu jā, šos lētos ķīniešus remontēt ir dārgāk nekā pasūtīt jaunu.
turpat daudz video ar beigtām šīm zibspuldzēm un ir pārītis kur parādīts kā nomainīt spudzi, kā arī viens vai divi kas rādījā kā izjaukt. Ja laiks atļauj vari pats pajautk vaļā un pameklēt kādu sadegušu detaļu.
Publicēts: 12.06.11 16:18 labots
 citēt
Tik nu kondikji un valejus kontaxtus abak negrabstit ar nagiem , var sanakt kartigi atrauties ar auxstspriegumu:):)

Berniba esmu uzlodejis ne vienu vien gadzjetu gaismas skanjas un radio joma , ka ralaxsu no sporta nodarbibam , pat sai sakara pamacijies REMTa piepildot sencju iluzoras velmes pec "Inzenieris" , nu nez visa leta kiniesju tehnika ir ZAGTAS normalu razotaju shemas TIKAI nenormali zema tehniska un tehnologiska izpildijuma , biezji vien plates celinji savilkti ar skibiem vadiem ar roku , nevis sazimeti uz pates:):) Caur ko es jau nu neietu sitadu grabuli jaukt lauka zinot ta skibos blekjus un gredu auxstos lodejumus , esmu ticis dazreiz pie vienas otras labum labas blices kuras vieniga problema bijusi parlodet PILNIGI visus vadus , nomainot no "Dratim" uz normaliem savienojumus parlodet vai nomainit lielako dalju kontaktu nonemot salipinatas alvas pikas :):) LETIE Kiniesji neko nelode ar automatiem , kjepina ar lodamuriem pec skata ka pirmo reiz dzive to nagos turetu . vismaz spriezjot pec ta ko vairuma gadijumu var ieraudzit atverot jebkuru letuci L:):)
Publicēts: 12.06.11 16:28
 citēt
nu nezinu gan par to roku darbu. Cik redzēts (tiesa gan tikai fotogrāfijās), tad tur viss ir robotizēts, tikai pareizi saki, ka lēts materiāls, līdz ar to arī zema kvalitāte. Tāpēc jau arī visi korpusi dažreiz ķīniešu precēm ir neprecīzi, jo preses ir izļurkājušās kā arī preses materiāls nav pietiekami stingrs, sūds un dūmi sanāk. Bet dažreiz par to cenu neko labāku arī nevajag.
Publicēts: 12.06.11 16:37
 citēt
Drīzākais ka lampa pateikusi čau jo ar YN biežāk sastopamā problēma, bet tas piedāvājums pa aliņu gan interesants ja es būtu baigais remont specs ta pa 5L brengulīti varētu sadomāt:face-grin:
Publicēts: 12.06.11 18:48
 citēt
Nav tā lampa...
Tas ir tranzistors, kuru pieļauju, ka nevarēs dabūt... Bet ja dabū pasaki kur dabūji...
Publicēts: 13.06.11 14:43 labots
 citēt
aa54:Nav tā lampa...
Tas ir tranzistors, kuru pieļauju, ka nevarēs dabūt... Bet ja dabū pasaki kur dabūji...

Šodien vienam vīram iedevu pārbaudīt, bet redzēs ko šis teiks.

Ja sanāks, tad iedošu viņa kontaktus un varēsiet sazināties! ;)
Publicēts: 13.06.11 15:30
 citēt
Elmarss:

Tieši tā, no 10 lidz 20 ls tas prieks pie manis izmaxā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):