forum.gif
fotolietas ebajā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / fotolietas ebajā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.06.11 17:17
 citēt
noskatīju ģeniālu piedāvājumu, bet bail sūtīt, jo šķiet aizdomīgi lēts.. varbūt kāds ir sūtījis un var padalīties ar atsauksmēm? ;)
prece: cgi.ebay.de...
Publicēts: 13.06.11 17:24
 citēt
zinu kādu, kas pirka tādu ēbajā. lieto un neesmu sūdzības dzirdējis. ka tik nebija pat lētāk.
Publicēts: 13.06.11 17:26
 citēt
Zemnieks:zinu kādu, kas pirka tādu ēbajā. lieto un neesmu sūdzības dzirdējis. ka tik nebija pat lētāk.

visvairaak man ir bail, vai vispaar atnaaks, tagad jau ir daudz dzirdeets par kraapniekiem paardodot fotopreces netaa..
Publicēts: 13.06.11 17:26
 citēt
ahaa, pierekini vel ievedmuitu no sumas kopa ar pasta izdevumiem un viss bus ok
Publicēts: 13.06.11 17:28 labots
 citēt
holly-roller:ahaa, pierekini vel ievedmuitu no sumas kopa ar pasta izdevumiem un viss bus ok
aha kad to pierēķinās nemaz tik lēti vairāk neliksies :grimace:
ak jā.pilnai laimei vēl pvn ar jāmaksā būs...
Publicēts: 13.06.11 17:28
 citēt
Ja neizmanto kaut kādu Western Union, tad par naudas zaudēšanu var neuztraukties. Bet tiešām- parēķini, vai ar visādām muitām būs tik par izdevīgi.
Publicēts: 13.06.11 17:37
 citēt
kas tur ģeniāls ja g=32 (kas iebāžot softboxā momentā samazinās 2x) un dalījums 3stopi?

tas tulkojas: par maz pievērtai fragmai, par daudz atvērtai

reku kroplītis i to stiprāks un dalās 4 stopos

www.mdfoto.lv...

tas komplekts no usa būs ar ceļu, muitu, muitas deklarācijas honorāru un pvn vismaz 220-230LVL a pa 90LvL mazos statīviņus un boxiņus piepirksi
Publicēts: 13.06.11 17:38
 citēt
foto_laaga:
Zemnieks:zinu kādu, kas pirka tādu ēbajā. lieto un neesmu sūdzības dzirdējis. ka tik nebija pat lētāk.

visvairaak man ir bail, vai vispaar atnaaks, tagad jau ir daudz dzirdeets par kraapniekiem paardodot fotopreces netaa..

caur paypalu nesaņemot preci, naudu vari atgūt. daudz reizes esmu naudu atguvis. šogad gan ebaya vairs neiepērkos dēļ jaunās nodokļu politikas. paziņa šito komplektu ar laikam pagājušajā gadā pirka
Publicēts: 13.06.11 17:46
 citēt
Brīžam gan skumji kļūst, ja saskaries ar vajadzību iepirkt kādu parpalu, ko ražo ASV. Zini, ka pērkot pa taisno no ražotāja dabūsi zemāko cenu un foršu saraksti, kad noformē sev vajadzīgo konfigurāciju, bet tad kā zibens no skaidrām debesīm.... 22%
Publicēts: 13.06.11 17:50
 citēt
holly-roller:ahaa, pierekini vel ievedmuitu no sumas kopa ar pasta izdevumiem un viss bus ok

piereekjinaaju kopaa sanaak 239.51Ls un cenaa ietilpst arii foni un filtri un lietussargi un softbox un gaismas ir 3. atšķirība no mdfoto piedaavaajuma - tikai 2 gaismas ar lietussargiem pa 275ls..
Publicēts: 13.06.11 17:57
 citēt
cgi.ebay.com...
atradu leetaaku no britaanijas - gaismas gan nav tik jaudiigas, bet man patiik kontrasti, tapeec buus super :)
Publicēts: 13.06.11 18:37
 citēt
Zemnieks:
foto_laaga: visvairaak man ir bail, vai vispaar atnaaks, tagad jau ir daudz dzirdeets par kraapniekiem paardodot fotopreces netaa..

caur paypalu nesaņemot preci, naudu vari atgūt. daudz reizes esmu naudu atguvis. šogad gan ebaya vairs neiepērkos dēļ jaunās nodokļu politikas. paziņa šito komplektu ar laikam pagājušajā gadā pirka

Ja maksá ar PayPal,naudu par nesanjemtu vai aprakstam neatbilstoshu preci var atgút 2x gadá.Ja maksá savadák,izredzu nekádu.
Publicēts: 13.06.11 18:38 labots
 citēt
PA DARGO tas strunta komplekts Veikala maksa ~150Ls , Cerams ka saprti ka KOPEJAIS tai studijai ir 600w vism tam strunta blicitem kopa:) Tie ir drausmigi Kiniesju letucji , siteniba Latvija tadas galvas tirgo pa 40-60Ls gabala , butiba KAMERAS blices analogs tik ar barosjanu , pietam Bloga lietotajam Sasar sitadas blices uzspraga ar liesmu.
Publicēts: 13.06.11 18:52
 citēt
Lunis:PA DARGO tas strunta komplekts Veikala maksa ~150Ls , Cerams ka saprti ka KOPEJAIS tai studijai ir 600w vism tam strunta blicitem kopa:) Tie ir drausmigi Kiniesju letucji , siteniba Latvija tadas galvas tirgo pa 40-60Ls gabala , butiba KAMERAS blices analogs tik ar barosjanu , pietam Bloga lietotajam Sasar sitadas blices uzspraga ar liesmu.

beigas nopirku sito cgi.ebay.com...
bet nebiedee tautu, es jau esmu nopircis :)
Publicēts: 13.06.11 19:08
 citēt
Lunis:PA DARGO tas strunta komplekts Veikala maksa ~150Ls , Cerams ka saprti ka KOPEJAIS tai studijai ir 600w vism tam strunta blicitem kopa:) Tie ir drausmigi Kiniesju letucji , siteniba Latvija tadas galvas tirgo pa 40-60Ls gabala , butiba KAMERAS blices analogs tik ar barosjanu , pietam Bloga lietotajam Sasar sitadas blices uzspraga ar liesmu.

Senāk jau visas blices sprāga ar liesmu... Vnk vajag piemērotu statīvu. Vai skafandru.
Publicēts: 13.06.11 21:59
 citēt
foto_laaga:

beigas nopirku sito cgi.ebay.com...

NU tad es tevi vismaz nomierināšu - nebūs jāmaksā nekāds PVN un muitas nodoklis. Vairums diskusijas dalībnieku laikam dzīvo mucā un tiek pa spundi baroti. Es viens pats dzīvoju EU, attiecīgi nemaksāju nodokļus, ja man no UK vai DE kaut ko sūta. :D
Publicēts: 13.06.11 22:24
 citēt
uzraksti atsauksmes, kad palietosi. interesanti...
Publicēts: 15.06.11 09:21
 citēt
Maris:kas tur ģeniāls ja g=32 (kas iebāžot softboxā momentā samazinās 2x) un dalījums 3stopi?

tas tulkojas: par maz pievērtai fragmai, par daudz atvērtai

reku kroplītis i to stiprāks un dalās 4 stopos

www.mdfoto.lv...

tas komplekts no usa būs ar ceļu, muitu, muitas deklarācijas honorāru un pvn vismaz 220-230LVL a pa 90LvL mazos statīviņus un boxiņus piepirksi

kas ir g?
Publicēts: 15.06.11 15:04
 citēt
foto_laaga:
Maris:kas tur ģeniāls ja g=32 (kas iebāžot softboxā momentā samazinās 2x) un...

kas ir g?

Nu ir tāds.
Ir tāds sievietēm un zibspuldzēm arī.
Publicēts: 15.06.11 15:19
 citēt
Labi - fiksi, fiksi nogooglēju: cameradojo.com...
Publicēts: 15.06.11 15:38
 citēt
Vaards:Labi - fiksi, fiksi nogooglēju: [url=http://cameradojo.com/2008/07/19/using-your-flash%E2%80%99s-guide-number/

baigi]http://cameradojo.com/2008/07/19/using-your-flash%E2%80%99s-guide-number/
baigi[/url] dīvaini, ka aprēķinos vispār nefigurē slēdža atrums ;)
Publicēts: 15.06.11 15:39
 citēt
Vaards:Labi - fiksi, fiksi nogooglēju: [url=http://cameradojo.com/2008/07/19/using-your-flash%E2%80%99s-guide-number/

vai]http://cameradojo.com/2008/07/19/using-your-flash%E2%80%99s-guide-number/
vai[/url] arii es taja rakstaa vnk neiebraucu :D
Publicēts: 15.06.11 15:42
 citēt
nav diivaini. Ja vien Tava zibspuldze nedod garāku impulsu kā slēdža laiks, kas ir maz ticami.
Publicēts: 15.06.11 15:44
 citēt
versatile:nav diivaini. Ja vien Tava zibspuldze nedod garāku impulsu kā slēdža laiks, kas ir maz ticami.

bet tas ir logjiski teikts - beidzot iebraucu :D
Publicēts: 15.06.11 15:47
 citēt
Vaards:
foto_laaga: beigas nopirku sito cgi.ebay.com...

NU tad es tevi vismaz nomierināšu - nebūs jāmaksā nekāds PVN un muitas nodoklis. Vairums diskusijas dalībnieku laikam dzīvo mucā un tiek pa spundi baroti. Es viens pats dzīvoju EU, attiecīgi nemaksāju nodokļus, ja man no UK vai DE kaut ko sūta. :D

par pēdējo nebūs, bet par to ar ko topiks aizsākās būs gan, jo atrodas asv...
Publicēts: 15.06.11 15:49
 citēt
mana tumsoniiba ir neizmerojama..
taatad, ja gn = 45 un bildeeju pie 4.5f, tad attaalums sanaak 10 peedas vai 3m..
tie 3 metri ir attaalums gaismai no objekta vai aparaatam no objekta? :)
Publicēts: 15.06.11 16:45
 citēt
gn = attālums no gaismas avota (metros) reizināts ar f,
f šinī gad. regulēs ne tikai dof, bet arī gaismu no zibeņa (tas tā brutāli, gribi citu f, maini attālumu no zib. līdz obj, vai arī zibsp. jaudu)
shutter speed regulē pieejamās gaismas daudzumu, tobiš, gribi tumšākas debesis, liec lielāku slēdža ātrumu nekā būtu vajadzīgs pie attiecīgā f bez zibeņa.
tā kaut kā. aptuveni.
Publicēts: 15.06.11 16:49
 citēt
un jā slēdža ātrums nedrīks būt lielāks par sync speed.
par gn visu var izlasīt šeit - en.wikipedia.org...

ļoti labi visu paskaidro zack arias, kura disku var "iznomāt" šeit -
www.kat.ph...
Publicēts: 15.06.11 17:04
 citēt
martc:
Vaards:

par pēdējo nebūs, bet par to ar ko topiks aizsākās būs gan, jo atrodas asv...

Aaa, nu piedo.
Es tik uz otro uzkliksskjinaaju, jo teemaa iepeldeeju bishkji veelu. Pirmais izskatijaas liidziigs - ebay.de, ko nemaz neskatiijos, jo vaacu valodu iipashi nerubiiju :D
Publicēts: 15.06.11 17:50 labots
 citēt
eu, pag... es tagad pats sajājos, kuros gad. ir metri, kuros pēdas? bļa...

metri. točna metri.
Publicēts: 23.06.11 17:20
 citēt
es bij dzirdējis par kantori lietuvā kur var sūtīt no asv preci un nebūs pvn, jo šiem tāds nav muitā. tā kā par piegādi no lietuvas uz latviju būs lētāk nekā tas pvn...
Publicēts: 23.06.11 18:20
 citēt
Es daudz ko sūtu no ebay'ā, arī fotolietas (lēces), viss ok!
Jāskatas lai feedback būtu labs, nu un labu kurjeru jāizvēlas. :face-smile:
Publicēts: 24.06.11 00:05
 citēt
Es no e-bay sogad akishus kamerai pasutiju, bija ok, atnaca 2nedelj laikaa. Un nekads pvn vai muita nebij jamaksaa! :what: Naca gan no HongKongas.
Publicēts: 26.06.11 08:51
 citēt
zuhast:es bij dzirdējis par kantori lietuvā kur var sūtīt no asv preci un nebūs pvn, jo šiem tāds nav muitā. tā kā par piegādi no lietuvas uz latviju būs lētāk nekā tas pvn...

Es, savukārt, dzirdēju, ka X-planēta tuvojas!

www.aisbergs.lv...

Un zini, X-planētai (kas katru gadu lido un tulīt, tulīt būs redzama) ticu vairāk, nekā PVN neesamībai Lietuvā.
Publicēts: 26.06.11 08:53
 citēt
Ruuu:Es no e-bay sogad akishus kamerai pasutiju, bija ok, atnaca 2nedelj laikaa. Un nekads pvn vai muita nebij jamaksaa! :what: Naca gan no HongKongas.

PVN jāmaksā sākot no 10 euro vērtības. Giftiem ko sūta privātpersonas, slieksnis noteikts 45 eur.
Publicēts: 26.06.11 08:54
 citēt
onetouchspark:Es daudz ko sūtu no ebay'ā, arī fotolietas (lēces), viss ok!

Fēces pērkot ēbajā gan būs PVN jāmaksā. Ja tāda Brangāka fēce gadās!
Publicēts: 26.06.11 08:55
 citēt
Vaards:
zuhast:es bij dzirdējis par kantori lietuvā kur var sūtīt no asv preci un nebūs pvn, jo šiem tāds nav muitā. tā kā par piegādi no lietuvas uz latviju būs lētāk nekā tas pvn...

Es, savukārt, dzirdēju, ka X-planēta tuvojas!

www.aisbergs.lv...

Un zini, X-planētai (kas katru gadu lido un tulīt, tulīt būs redzama) ticu vairāk, nekā PVN neesamībai Lietuvā.

Galvenais uz lietuvu priekšapmaksu aizsūtīt, broļukas zinās, ka ar to naudu darīt. Un preci tev otrā dienā pēc pastardienas toč piegādās, pa taisno kaut no marsa...:face-grin:
Publicēts: 26.06.11 13:28
 citēt
Vaards:
onetouchspark:Es daudz ko sūtu no ebay'ā, arī fotolietas (lēces), viss ok!

Fēces pērkot ēbajā gan būs PVN jāmaksā. Ja tāda Brangāka fēce gadās!

Es tikai no EU pasūtu, tikko saņēmu lēci un neko nemaksāju.
Publicēts: 28.06.11 06:53
 citēt
Man nesen sanāca tā, ka pasūtu preci no UK Ebay'a, bet izrādās džekiņš dzīvo Šveicē nevis UK (ko, protams, nebija norādījis) , un līdz ar to nodokļi ir jāmaksā... :face-grin: Aizrakstīju džekiņam, kā tā tomēr īsti nav godīgi. Skatīšos, kā tas viss beigsies. :)
Publicēts: 28.06.11 09:20
 citēt
Ritz:... izrādās džekiņš dzīvo Šveicē nevis UK (ko, protams, nebija norādījis) ...

Stipri šaubos. Nekad neesmu redzējis, ka sadaļā "Postage and payments/ Postage and Packaging" nebūtu norādīts "Item location". Neesmu neko pārdevis ebajā nekad, bet domāju, ka nemaz nevar ievadīt pārdošanas datus, nenorādot to "Item location".
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):