forum.gif
fotolietas ebajā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / fotolietas ebajā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.06.11 09:30
 citēt
Ne jau vispār nebija norādīts, bija norādīta pilsēta UK! :) Nu pārdevēja adrese oriģināli pilsētā UK, bet tagad dzīvo Šveicē...
Publicēts: 28.06.11 10:43
 citēt
Ritz:Ne jau vispār nebija norādīts, bija norādīta pilsēta UK! :) Nu pārdevēja adrese oriģināli pilsētā UK, bet tagad dzīvo Šveicē...

Nu tādam pārdevējam gan vajag pa kaklu. kāda starpība kur adrese, svarīgi jau no kurienes sūtīs.
Publicēts: 28.06.11 11:20
 citēt
Sarunājām, ka pusi no nodokļiem viņš man atmaksās. Visu prasīt negribas, jo var saprast arī viņu - 99%, ka viņš nezināja, ka man būs jāmaksā nodokļi, pareizāk sakot - viņš domāja, ka no Šveices būs tādi paši nodokļi kā no UK.
Publicēts: 05.07.11 14:45
 citēt
saņēmu šādu atskaiti par piegādi no ebaja:
04-07-2011 15:42 Delivery Agent - LITHUANIA Forwarded for export
01-07-2011 15:06 Delivery Agent - LITHUANIA Returned to sender
22-06-2011 18:38 Delivery Agent - LITHUANIA Held in depot
22-06-2011 18:38 Delivery Agent - LITHUANIA Delivery attempted - premises closed
22-06-2011 09:19 Delivery Agent - LITHUANIA Loaded to vehicle for delivery
21-06-2011 18:38 Delivery Agent - LITHUANIA Delivery attempted - premises closed

varbūt kads var paskaidrot, ko tas nozīmē? - vispirms returned to sender un pēc tam forwarded for export.. un kāds lituānijai ar to sakars?
Publicēts: 05.07.11 18:18
 citēt
Varbūt kaut kas bij nepareizi aizpildīts. Par delivery, man arī bija no Lietuvas uzreiz, izskatās ka vienkarši kad mēģināja piegādāt neviena nebija mājās. Mēģinās velreiz :)
Publicēts: 05.07.11 18:21
 citēt
varbuut paardeveejs sajaucis Latviju ar Lietuvu un taapeec Delivery attempted - premises closed
Publicēts: 05.07.11 19:00
 citēt
Viņi piegāde no Lietuvas uzreiz, nedodot preci Latvijas dileram.
Publicēts: 07.07.11 09:13
 citēt
nu vispaar peec datumiem sanaak lasiit no apaksas uz augsu, taa ka peedeejais ieraksts ir pirmais :)
Publicēts: 08.07.11 14:25
 citēt
04-07-2011 15:42 Delivery Agent - LITHUANIA Forwarded for export

Izklausās, ka Eksportēs no lietuva uz latviju. Gaidi.
Publicēts: 11.07.11 15:48
 citēt
Vaards:04-07-2011 15:42 Delivery Agent - LITHUANIA Forwarded for export

Izklausās, ka Eksportēs no lietuva uz latviju. Gaidi.

bet tieši pirms tam "Returned to sender"..
Publicēts: 21.07.11 16:35 labots
 citēt
labi, tas iestreega Lietuvā un dabūju naudu atpakalj :))
pasuutiiju naakamo, tagad veel vien probleema..
ir tracking numurs - EK027824995GB
sekot var vai nu
track.royalmail.com...
vai arii
www.parcelforce.com...

bet visur raada, ka jau kops seniem laikiem status vinjiem ir advised.. varbuut kaads zin, ko tas noziimee?
izraknjaaju guugli, atbildes pretruniigas. sazinaajos ar royalmail, sie saka, ka tikai suutiitaajs driikst intereseeties.
aizrakstiiju Sindijai (tip sellera vaards, bet domaaju, ka feiks, jo iepriekseejaa bija Ameelija un gan jau izdomaats, lai paaraak nelamaatos :D ), sii man atbild, ka status suutiijumam ir advised (it kaa es pats to nezinaatu).. skjiet, ka iegraabiens atkal.. jaacer, ka vismaz naudu dabuusu atpakalj..
bet varbuut tomeer kaads var mani iepriecinaat, ka advised noziimee, ka vinjs ir celjaa pie manis? :D
Publicēts: 21.07.11 19:26
 citēt
nesatraucies, ja neatnāks, tad sūdzēsies.
ar tiem pastiem ir dīvainai. Ir lietas, kas atnāk 2-3 dienu laikā no otras anglijas malas un ir citas, kas nedēļu nāk no tuvās apkārtnes. Visas ekonomiskie sūtījumi.

Cel traci kādā otrā nedēļā, jo tad vajadētu būt.

Cik dienas no pasūtīšanas jau ir pagājušas. Iespējams, ka tur domāts, ka pārvadātājs ir saņēmis ziņu, ka prece būs, tikai viņa nav savākta, kad savāks nonāks arī citā statusā.
Bet ja tas jau ir ilgāk par 3-4 dienām, tad nezinu.
Publicēts: 21.07.11 21:51
 citēt
Nafigam tie visi jebaji, tas ka lētāk, nu es to varu saprast bet no tā gemorojs, vai nav vienkaršāk to pašu pasūtīt jaunu, un nevajag ne ar kādiem pipaiem naudu pārsūtīt. Nosledzams līgums'starp uzņēmumiem, un prece ir piegādāta vis ok, bez galvassāpēm. Kā tik vajadzēja vienu agregātu fītrmai tad ta ari izdarijām.Protams jebaja tas bija lētāks uz pusi, bet kur garantijas ka būs labā stāvoklī?
Publicēts: 21.07.11 22:25
 citēt
chukmasoff:Nafigam tie visi jebaji, tas ka lētāk, nu es to varu saprast bet no tā gemorojs, vai nav vienkaršāk to pašu pasūtīt jaunu, un nevajag ne ar kādiem pipaiem naudu pārsūtīt. Nosledzams līgums'starp uzņēmumiem, un prece ir piegādāta vis ok, bez galvassāpēm. Kā tik vajadzēja vienu agregātu fītrmai tad ta ari izdarijām.Protams jebaja tas bija lētāks uz pusi, bet kur garantijas ka būs labā stāvoklī?

Ko nu ko nu, 78 preces jau esmu pircis, un ne ar vienu nav bijis gemarojs :)
Ja ir problēmas, pārdevējs parasti atgriež naudu vai arī izsūta vēl vienu preci...
Publicēts: 21.07.11 23:43
 citēt
briedis:
chukmasoff:Nafigam tie visi jebaji, tas ka lētāk, nu es to varu saprast bet no tā gemorojs, vai nav vienkaršāk to pašu pasūtīt jaunu, un nevajag ne ar kādiem pipaiem naudu pārsūtīt. Nosledzams līgums'starp uzņēmumiem, un prece ir piegādāta vis ok, bez galvassāpēm. Kā tik vajadzēja vienu agregātu fītrmai tad ta ari izdarijām.Protams jebaja tas bija lētāks uz pusi, bet kur garantijas ka būs labā stāvoklī?

Ko nu ko nu, 78 preces jau esmu pircis, un ne ar vienu nav bijis gemarojs :)
Ja ir problēmas, pārdevējs parasti atgriež naudu vai arī izsūta vēl vienu preci...

Tā vien izslkatās ka tur jaunas mantas pa lēto tigo, interesanti, cik saprotui tie pārdevēji ar to pelna, tikai nesaprotu ka var pelnīt klaut ko pārdodot zemāk ne kā vairumnieku un ražotāju cenās.
Publicēts: 21.07.11 23:53
 citēt
es arī kādreiz domāju, ka labāk caur vietējām firmām vismaz kāda naudiņa viņiem arī tiek, bet kad sāc skatīties, cik viņi grib noslaukt pa virsu, tad pāriet visa vēlēšanās viņiem kaut ko maksāt.

Jā, gadās ebajā problēmas, bet kopumā viss ir ideāli un tikpat viegli, kā jebkurā LV internetveikalā (dažreiz pat vieglāk). Vajag tikai apgūt un saprast būtību.
Publicēts: 22.07.11 01:24
 citēt
Andreass:es arī kādreiz domāju, ka labāk caur vietējām firmām vismaz kāda naudiņa viņiem arī tiek, bet kad sāc skatīties, cik viņi grib noslaukt pa virsu, tad pāriet visa vēlēšanās viņiem kaut ko maksāt.

Jā, gadās ebajā problēmas, bet kopumā viss ir ideāli un tikpat viegli, kā jebkurā LV internetveikalā (dažreiz pat vieglāk). Vajag tikai apgūt un saprast būtību.

Nu es kaut kā tur to visu būtību ta ari dažu gadu laikā nesapratu.
Nav runa par vietējām fīrmām, bet par dileriem un ražotājiem arzemēs, visu var pasūtīt no turienes ar normāliem līgumiem un garantijām.Nezinu kā prīvātpersonām bet uzņēmumiem nav ne kādas problēmas un pasūtīt var kaut vai vienu preci, es nezinu kā tas noreķins tur notiekas jo pats ar to neņemos, bet kur strādāju ir zinošicilvēki finansēs un papīru lietās es tikai padodu koordinātes un ko vajag un tālāk viņi karto.
Publicēts: 22.07.11 09:18
 citēt
Andreass:nesatraucies, ja neatnāks, tad sūdzēsies.
ar tiem pastiem ir dīvainai. Ir lietas, kas atnāk 2-3 dienu laikā no otras anglijas malas un ir citas, kas nedēļu nāk no tuvās apkārtnes. Visas ekonomiskie sūtījumi.

Cik dienas no pasūtīšanas jau ir pagājušas. Iespējams, ka tur domāts, ka pārvadātājs ir saņēmis ziņu, ka prece būs, tikai viņa nav savākta, kad savāks nonāks arī citā statusā.

no pasuutiisanas ir pagajušas tiesi 2 nedeeljas un tas statuss ir kops 11. juulija, tatad nu jau 11 dienas..
Publicēts: 22.07.11 13:07
 citēt
Man prieks, ka tu godīgi atzīsties ka nezini par privātperosnām. Diemžēl tiem ir ļoti grūti.
Ne visiem pieder juridiski uzņēmumi vai strādā darbavietās, kas var sūtīt ko vien sagribi.
Lai gan arī ebajā dažreiz ir izdevīgāk pirkt nekā pa tiešo no ražotāja.
Pirkām specifiska ražotāja tīrīšanas līdzekļus gumijas detaļām, no ražotāja bija pat dārgāk nekā iegādāties no kāda pārdevēja ebajā. Nezinu kāpēc, bet iespējams apjomu dēļ, var jau būt, ka citas norunas.

chukmasoff:
Andreass:es arī kādreiz domāju, ka labāk caur vietējām firmām vismaz kāda naudiņa viņiem arī tiek, bet kad sāc skatīties, cik viņi grib noslaukt pa virsu, tad pāriet visa vēlēšanās viņiem kaut ko maksāt.

Nu es kaut kā tur to visu būtību ta ari dažu gadu laikā nesapratu.
Nav runa par vietējām fīrmām, bet par dileriem un ražotājiem arzemēs, visu var pasūtīt no turienes ar normāliem līgumiem un garantijām.Nezinu kā prīvātpersonām bet uzņēmumiem nav ne kādas problēmas un pasūtīt var kaut vai vienu preci, es nezinu kā tas noreķins tur notiekas jo pats ar to neņemos, bet kur strādāju ir zinošicilvēki finansēs un papīru lietās es tikai padodu koordinātes un ko vajag un tālāk viņi karto.
Publicēts: 22.07.11 13:09
 citēt
Raksti pārdevevējam, ka prece nav atnākusi un ka pēc viņu izdotā numuru tu redzi, ka prece ir kaut kur iestrēgusi, lai viņi risina sitūāciju. Ja viņi atkal atbild ar to pašu, tad jautā ka tas tev nepalīdz, tu gribi zināt vairāk, jo tāds statuss esot jau kopš 11 jūlija. Tad viņi paskaidros ko vairāk un varbūt beidzot uzzināsim ko tas vārds nozīmē.

Manuprāt, tu vari atklāt pateikt, ka nesaproti ko tas nozīmē, lai viņi tev paskaidro citiem vārdiem.

foto_laaga:
Andreass:nesatraucies, ja neatnāks, tad sūdzēsies.

no pasuutiisanas ir pagajušas tiesi 2 nedeeljas un tas statuss ir kops 11. juulija, tatad nu jau 11 dienas..
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):