"Neļauj sevi fotografēt īgniem un dusmīgiem fotogrāfiem" - kā lai to pārbauda????? "Mūsdienu ciparfoto vairs nesaglabā enerģētisku nospiedumu, tas ir tukšs, neatkarīgi, cik kvalitatīvi tas veidots." - šito vajaga dansigai izlasīt tad nevāvuļos par bilžu enerģētisko spēku
Pārbaudīt? Nekas nesanāks. Ekstrasensiem, tāpat kā citiem šarlatāniem, ir lieliski atstrādāti teksti, kā pamatot, kāpēc "šoreiz nav iznācis". Pamatā prasība pēc tā, lai es "ticētu" - "neticēji man, tāpēc nekas nevar izdoties". Ir, protams, visādi izpušķojumi. Pierādījumu prasīšana un salīdzināšana skaitās agresīva tumsonība, pat no vienas LU profesores dzirdēts, ka vairāku rīkstnieku rezultātus nedrīkst salīdzināt un prasību pēc eksperimentu atkāŗtojamības (jebkuras zinātnes pamats) tiem nedrīkst piemērot. Tumsomība rullē, noraudos un eju meklēt dienas horoskopu.
Pirms pāris gadiem Žurnālā zintnieks bija raksts par fotogrāfijām ar pleķiem, mēs visi zinām ka tie pleķi rodas ja piepirstā telpā bildē ar zibeni tiešā bliezienā, bet tu bija uz divām lapām aprakstīts kas tas ir un kāpēc rodas, īsāk sakot gari un mirušās dvēseles! Vispār tajā žurnālā viņi par foto raksta diezgan bieži, reku vēl viens izgriezuma patrāpijās: "Fotogrāfiju ne velti sauc par gaismas hroniku. Tajā brīdī, kad notiek zibspuldzes uzliesmojums, cilvēks atdod daļu savas enerģijas, kura uz visiem laikiem paliek uz fotogrāfijas. Tāpēc cilvēkiem, kuriem ir vāja enerģētiskā sistēma, labāk fotografēties saulainā laikā. Ne velti dziednieki un gaišreģi, pētot cilvēku fotogrāfijas, iegūst par viņiem visai plašu informāciju. Kopš seniem laikiem arī maģiskajos rituālos izmanto portretus, vaska figūriņas. Būtībā ar fotogrāfijas izgudrošanu cilvēce atrisināja pieaugošā enerģētiskā disbalansa problēmu sabiedrībā, enerģijas pārpalikumu novadot foto…"
Kārtējais prātiņu nodzēruša mistiķa delīrija murgs. Nebrīnos, ja kāds vietējā dīķī redz dinozauru un no krāsns lien ārā mazi zaļi cilvēciņi. Esmu pirts mīlētājs, bet kad man uzdāvināja grāmatu Dziedinošā pirts (autoru neatceros, pat nemēģināju iegaumēt), sākumā izlasīju senču pirtiņas apjūsmošanu, tad pamazām aizgāja uz kosmiskās enerģijas uzkrāšanu slotās un krāsns akmeņos, beigās nokļūst līdz čakru ievibrēšanai pēršanas laikā un pērēja un peramā "enerģētiskajai saderībai" (smailiņš :durdom: ), tad to grāmatu aizmetu aiz skapja.
Viss par fotografēšanos - zinko. tas man aņuku par elefantoloģiju atgādina. UK iznāk liela grāmata "šis tas par ziloņiem". USA iznāk maza, maza grāmatiņa "viss par ziloņiem". tālāk takš zinat - PSRS ziloņu dzimtene, padomju zilonis - labākais zilonis Pasaulē, Ļeņins par ziloņiem, bla, bla, bla.
Schneider:Kārtējais prātiņu nodzēruša mistiķa delīrija murgs. Nebrīnos, ja kāds vietējā dīķī redz dinozauru un no krāsns lien ārā mazi zaļi cilvēciņi. Esmu pirts mīlētājs, bet kad man uzdāvināja grāmatu Dziedinošā pirts (autoru neatceros, pat nemēģināju iegaumēt), sākumā izlasīju senču pirtiņas apjūsmošanu, tad pamazām aizgāja uz kosmiskās enerģijas uzkrāšanu slotās un krāsns akmeņos, beigās nokļūst līdz čakru ievibrēšanai pēršanas laikā un pērēja un peramā "enerģētiskajai saderībai" (smailiņš :durdom: ), tad to grāmatu aizmetu aiz skapja.
Raksts izteikti par garu!Nepietiek man garīgās enerģijas to pieveikt.Bet vispār šitajos gadījumos es dodu priekšroku kristāla bumbām.Kristāls ,kā labi zinām,ir degvīna marka,bet bumba ir tilpuma mērvienība.
ziedonis.lv Ziedonis Kārkliņš – sertificēts dziednieks, REIKI meistars skolotājs, seno baltu zīmju enerģētiskās sistēmas praktiķis.
Man patīk to šarlatānu sertificēšanās sistēma... Trīs tādi nodibina asociāciju, izdala sertifikātus cits citam bez maksas, un tad visiem, kas grib pa apaļu summu + maksas kursi... Ņirdzīgākais, ka pēc tāda paša principa ģimenes ārstus sertificē...
Nav tur Kārkliņš, šoreiz pīli pūtis dižens dziednieks Ivo Puriņš (uzvārds kaut ko atgādina...), šis nav latviskās, bet ne vairāk ne mazāk kā TOLTEKU gudrības adepts. No savas puses varu tik piebilst, ,ka OLMEKU viedoklis par digitālās fotogrāfijas spēju nedzirdami aurojot izlauzties caur 4 aurām un sačakarēt čakru ir pilnīgi pretējs un to apstiprina visas 13 haldeju grāmatas. Ja nopietnāk - paklausoties kādus ārstu atstāstus par visādu dziednieku, zintnieku, ādernieku u.c. sasniegumiem labticīgu ļautiņu dzīves postīšanā, rodas pavisam ļaunas domas, reizēm pat tā neskaidri jūt laidi pie pleca glaužamies un kreisais plakstiņš tāds nemierīgs... Značit - tomēr iedarbojas uz to čakru, nekur neglābsies, svētas lietas nenoliegsi.
"Paklausoties kādus ārstu atstāstus par visādu dziednieku, zintnieku, ādernieku u.c. sasniegumiem labticīgu ļautiņu dzīves postīšanā, rodas pavisam ļaunas domas, " Vo vo Edgaru Liepiņu jau šitāds gudrinieks arī piebeidza.