Par tādu cenu kā pirmajā linkā tev Latvija uztasis un daudz labaka kvalitate No personīgās pieredzes ar tadiem gan ir loti neerti lietot kameru. Bet ka te nesen vestija Arnis Balčus "Londona esot stiligi" pastaigaties ar tadam somiņām un pat bez kameras iekšā
man māsa mierīgi uzceps, bet A. sālīti jo modelēšana ta štrunts, bet tur vēl koka forma/as sfērisko lietu presēšanai jātaisa.
B. jārēķinās, ka keisiņš funkcionē kā maksts pistolei jo mūsdienu kamera vadās no augšas un aizmugures - tā jārauj pilnībā ārā - nevar klapēt kā ar filminieci ko no čehola izņem tik filmu nomainīt
Mode apmetusi loku un atgriezusies tur,kur reiz jau bija!Šitādi futrāļi bija visām vecajām krievu kamerām.Nu labi...prastāki un no dermatīna saprotams,bet principā bija.Un tad es drusku paaugos un sapratu,ka tādus nēsā tikai galīgi pāķi,aizsviedu savam zenitčikam to nahren un pieliku siksniņu pa tiešo kamerai.Vot krutums!Un kad vēl drusku paaugos,tad atklāju,ka vajag plato siksnu dabūt..vēlams ar kādu uzrakstu angļu valodā.Un tagad ,kad tas viss nāk no bodes jau komplektā,atkal vajag to ādas košeļoku.....
man ir kas liidziigs kaa tavaa 2. linkaa tikai melns.. amzn.to... saucas canon EH8L naaca liidzi vienai filmu canon kamerai.. bet taa kaa vinju neizmantoju, ja ir interese varu notirgot. ja kas tad PM