forum.gif
Ādas case Canonam.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ādas case Canonam.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.06.11 23:17 labots
 citēt
Kur Latvijā var nopirkt līdzīgu šīm somām?

www.skytoptrading.com...
www.junk2sell.com...
cgi.ebay.com...

Tādu Vintage stila. Modelim Canon EOS 1000D
Publicēts: 15.06.11 00:15
 citēt
LV diez vai taadu var nopirkt ....
Publicēts: 15.06.11 00:20
 citēt
Tas atgādina Rīgas "šampanieša" dzeršanu no kristāla glāzēm....:face-grin: Stilīgi, protams, BET:face-grin:
Publicēts: 15.06.11 06:16
 citēt
Hipsters :face-grin:
Publicēts: 15.06.11 08:15
 citēt
Sameklē labu kurpnieku, aiznes viņam pāris vecu portfeļu, lai šis uzšuj
Publicēts: 15.06.11 08:51
 citēt
blaac:Sameklē labu kurpnieku, aiznes viņam pāris vecu portfeļu, lai šis uzšuj

Nav tik vienkārši. Savam Oly kaut ko tādu biju iecerējis pasūtīt rokdarbniecei, bet nemācēju uzprojektēt tā, ka visam vajadzīgam tieku klāt.
Publicēts: 15.06.11 09:48
 citēt
orks:
blaac:Sameklē labu kurpnieku, aiznes viņam pāris vecu portfeļu, lai šis uzšuj

Nav tik vienkārši. Savam Oly kaut ko tādu biju iecerējis pasūtīt rokdarbniecei, bet nemācēju uzprojektēt tā, ka visam vajadzīgam tieku klāt.

Vajadzīgs jau ir tikai slēdzis un 2 pogas (šedevru un MPS) :face-grin:
Publicēts: 15.06.11 10:03 labots
 citēt
Par tādu cenu kā pirmajā linkā tev Latvija uztasis un daudz labaka kvalitate :) No personīgās pieredzes ar tadiem gan ir loti neerti lietot kameru. Bet ka te nesen vestija Arnis Balčus "Londona esot stiligi" pastaigaties ar tadam somiņām un pat bez kameras iekšā :):)
Publicēts: 15.06.11 11:07
 citēt
Koknesē ir tantuki ar savu riktīgo darbnīcu, īstenībā pa lētu naudu uztaisīs jiftīgu sumačku.
www.viss.lv...
Publicēts: 15.06.11 11:48
 citēt
nemaz tik talu nav jābrauc .. ir arī Rīgā - Ausekļa ielā u.c.
Publicēts: 15.06.11 11:53
 citēt
es meegjinaatu pats bieza papiira izlociit/saliimeet maketu, un tad ar to iet pie aadas meistara. :)
Publicēts: 15.06.11 12:03
 citēt
šitais tak rūpniecisks dermantīna sūds :D

www.junk2sell.com...

šādu

www.skytoptrading.com...

man māsa mierīgi uzceps, bet A. sālīti jo modelēšana ta štrunts, bet tur vēl koka forma/as sfērisko lietu presēšanai jātaisa.

B. jārēķinās, ka keisiņš funkcionē kā maksts pistolei jo mūsdienu kamera vadās no augšas un aizmugures - tā jārauj pilnībā ārā - nevar klapēt kā ar filminieci ko no čehola izņem tik filmu nomainīt
Publicēts: 15.06.11 12:27
 citēt
Mode apmetusi loku un atgriezusies tur,kur reiz jau bija!Šitādi futrāļi bija visām vecajām krievu kamerām.Nu labi...prastāki un no dermatīna saprotams,bet principā bija.Un tad es drusku paaugos un sapratu,ka tādus nēsā tikai galīgi pāķi,aizsviedu savam zenitčikam to nahren un pieliku siksniņu pa tiešo kamerai.Vot krutums!Un kad vēl drusku paaugos,tad atklāju,ka vajag plato siksnu dabūt..vēlams ar kādu uzrakstu angļu valodā.Un tagad ,kad tas viss nāk no bodes jau komplektā,atkal vajag to ādas košeļoku....:face-grin:.
Publicēts: 15.06.11 13:15
 citēt
Kā tas palīdz bildēt?
Publicēts: 15.06.11 14:26
 citēt
blaac:Kā tas palīdz bildēt?

Tas palīdz pēkšņā kautiņā izmantot fotoaparātu kā sitamo...:face-grin:
Publicēts: 15.06.11 14:29
 citēt
Ta smīkstina sitienu. Vajag ar dzelkšņiem apkalt un stūrus ar metāla uzlikām aprīkot.
Publicēts: 15.06.11 15:35
 citēt
skati PM
Publicēts: 15.06.11 17:37
 citēt
man ir kas liidziigs kaa tavaa 2. linkaa tikai melns.. amzn.to... saucas canon EH8L
naaca liidzi vienai filmu canon kamerai.. bet taa kaa vinju neizmantoju, ja ir interese varu notirgot. ja kas tad PM ;)
Publicēts: 15.06.11 19:22 labots
 citēt
man ir shitaada tikai Pentaxam :(
Publicēts: 25.06.11 14:43
 citēt
te dažiem noderēs:

mcutiz.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt