forum.gif
Google palaidusi Image Search
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Google palaidusi Image Search
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.06.11 11:01
 citēt
Google palaidusi attēlu meklētāju.
images.google.com
Publicēts: 15.06.11 11:30
 citēt
interesanti
Publicēts: 15.06.11 12:54 labots
 citēt
Man liekas, ka daudziem ir tas pats kas man - pārmet uz parasto google attēlu meklētāju.

www.youtube.com...

Pagaidu alternatīva: www.tineye.com
Publicēts: 15.06.11 12:55 labots
 citēt
f-foto:
vinieks:interesanti

Vārdam interesanti piedāvā šādus attēlus: images.google.com

Vārdam f-foto piedāvā šādus attēlus: images.google.com...
Publicēts: 15.06.11 13:06
 citēt
Tad tāpēc šodien Inets brīžiem velkas, visa pasaule meklē, vai kāds nav viņa superbildi kaut kur pārkopējis... :)
Publicēts: 15.06.11 14:12
 citēt
f-foto:
Ja tu, protams, zini, kas f ir fotogrāfijā.

kas ir f fotogrāfijā, es protams nezinu
Publicēts: 15.06.11 14:14 labots
 citēt
Nav isti saprotams ar ko tas atskiras no jau esosja Google Atteli seviskji ja nem vera ka pec meklesjnas tapat topi parsviests uz Googles attelu sadalju:face-wink:
Publicēts: 15.06.11 14:28 labots
 citēt
f-foto:
vinieks:

Vārdam f-foto piedāvā šādus attēlus: [url=http://images.google.com/search?tbm=isch&hl=en&source=hp&biw=1024&bih=613&q=f-foto&gbv=2&oq=f-foto&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1606l9573l0l8l8l0l5l5l0l250l561l0.2.1

Nav]http://images.google.com/search?tbm=isch&hl=en&source=hp&biw=1024&bih=613&q=f-foto&gbv=2&oq=f-foto&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1606l9573l0l8l8l0l5l5l0l250l561l0.2.1

Nav[/url] slikti, priekš f-foto:

nujā 12ajā lappusē :haha:
Publicēts: 15.06.11 14:29
 citēt
Labi ka google sesku (smaku) nav palaidusi.
Publicēts: 15.06.11 14:40
 citēt
??? mekleet atteelus googlee peec nosaukuma var jau n-tos gadus :D
Publicēts: 15.06.11 14:51
 citēt
alchsh:??? mekleet atteelus googlee peec nosaukuma var jau n-tos gadus :D

jā, bet vaitad agrāk varēja meklēt pēc bildes(ierakstot tās url vai to augšupielādējot)? :face-wink:
Publicēts: 15.06.11 14:59
 citēt
me:
alchsh:??? mekleet atteelus googlee peec nosaukuma var jau n-tos gadus :D

jā, bet vaitad agrāk varēja meklēt pēc bildes(ierakstot tās url vai to augšupielādējot)? :face-wink:

laikam esmu akls :D nevaru joprojaam atrast, kur var images.google.com to izdariit! :amazing:
Publicēts: 15.06.11 15:02
 citēt
spied uz fotoaparāta ikoniņas ievadlauka labajā pusē un viss notiek :)
Publicēts: 15.06.11 15:04
 citēt
me:spied uz fotoaparāta ikoniņas ievadlauka labajā pusē un viss notiek :)

nu jaa ... tur es varu ierakstiit atsleegas vaardus vai url ... kur es varu augsupielaadeet savu bildi no datora?
Publicēts: 15.06.11 15:15 labots
 citēt
Veriet vaļā to adresi caur chrome
Publicēts: 15.06.11 15:16
 citēt
briedis:Veriet vaļā to adresi caur chrome

o ... paldies :)
Publicēts: 15.06.11 15:37
 citēt

Ui , tad strada LABAIS :):) Manas ejosjakas komercbildes pat dazji sabazusju "Precoss.lv" pie sludinajumiem ka savas :D :D Viens Krievelis gan kretinss savilciss Kuldigas bildes un slaiciss virsu ka "Vinja" :):)
Publicēts: 15.06.11 18:48
 citēt
f-foto:
vinieks: f-foto:
kas ir f fotogrāfijā, es protams nezinu

Neticu. Re, vienam tavam darbam (statiskam portretam) rakstīts klāt:

Objektīvs: 50mm 1.8 II
Blende: F2
Eksp.laiks: 1/2000
Eksp.komp.: 0 EV
ISO: 400

Zini gan.

Tiesham cilveks tik atri acis mirkshkinaja?
Publicēts: 15.06.11 19:37 labots
 citēt

f fotograafijas veesturee ir zinaams kaa f-foto un taa tam jaapaliek muuzjmuuzjos
Publicēts: 15.06.11 20:01
 citēt
Senders:

Parkinsons?:face-sad:
Publicēts: 15.06.11 20:23
 citēt
Senders:
f-foto:
Neticu. Re, vienam tavam darbam (statiskam portretam) rakstīts klāt:

Objektīvs: 50mm 1.8 II
Blende: F2
Eksp.laiks: 1/2000
Eksp.komp.: 0 EV
ISO: 400

Zini gan.

www.fotoblog.lv...

Maigonis:
Senders:

kam parkinsons?
Publicēts: 15.06.11 20:30
 citēt
Lunis:

Ui , tad strada LABAIS :):) Manas ejosjakas komercbildes pat dazji sabazusju "Precoss.lv" pie sludinajumiem ka savas :D :D Viens Krievelis gan kretinss savilciss Kuldigas bildes un slaiciss virsu ka "Vinja" :):)

LUNI ! Fakcus studija , uzvārdus , linkus !!!!:super_man:
Publicēts: 15.06.11 20:45
 citēt
vinieks:
Senders:

www.fotoblog.lv...

Maigonis:
kam parkinsons?

Jautajums bija, kapec vajag likt 400 iso un pec tam bildet ar 1/2000s. Ir tikai divi attaisnojumi. 1. Bildejot sportu vai aatras darbibas. 2. Bildets ar objektivu ap 2000mm. Ta ka seit nav nedz viena, nedz otra, gribejas saprast, ka tur isti ir.
Publicēts: 15.06.11 20:58
 citēt
Senders:
vinieks:
www.fotoblog.lv...

am parkinsons?

Jautajums bija, kapec vajag likt 400 iso un pec tam bildet ar 1/2000s. Ir tikai divi attaisnojumi. 1. Bildejot sportu vai aatras darbibas. 2. Bildets ar objektivu ap 2000mm. Ta ka seit nav nedz viena, nedz otra, gribejas saprast, ka tur isti ir.

viss baigi vienkārši - izlienot no ēnas aizmirsu pārkruķīt iso - vecums laikam :face-grin:
Publicēts: 15.06.11 21:10 labots
 citēt
Tante:
Lunis:

LUNI ! Fakcus studija , uzvārdus , linkus !!!!:super_man:

Pamēģini kaut vai šito images.google.com...

, Sjitais viens ir ko vertss www.latviantour.ru...

Man protams nav nekas iebilstams ja vinju izmanto WEBa esmu vinju BEZ ZARA gana daudz notirgojis visam kam par daudziem simtiem kopsuma , veca bilde , bet nafig jamauj vel kautkas virsu:):)
Publicēts: 16.06.11 11:32
 citēt
f-foto:
martins_goncars: f fotograafijas veesturee ir zinaams kaa f-foto un taa tam jaapaliek muuzjmuuzjos

Ja cilvēkam ir fotoaparāts, dators, pat vārds latvisks, tomēr viņš tomēr raksta kā ar kazas kāju, nespēdams ilgstoši atrast mazu bezmaksas programmiņu latviešu valodas atbalstam, tad labāk iztikt bez šāda terminu "skaidrojuma".:face-devil-grin: F ir pirmais burts vārdā "fotogrāfija", ar to visnotaļ pietiek.

Tas iespējams ir slinkums veikt noteiktas funkcijas ar tastatūru, bet man šķiet diezgan sarežģīti rakstīt tādā stilā :)
Publicēts: 16.06.11 11:34
 citēt
Beidzot tiku pie datora, kas sarunājas ar to jauno google fīču. Es teikšu uber kruta. Uzzināju, ka cilvēki zog pat tumbnailus 110x73 pix un liek pie rakstiem - watermarka tač tur nav:)

Pats labākais, ka istocks (saits, kas manas bildes pārdod) pateica, lai tik sūtot viņiem visus savus atklājumus un viņi skatīsies. Gribu redzēt cik gadus viņiem vajadzēs, lai izskatītu visus pieteikumus... Un nerunājot par manu laiku. Vienai bildei googles uzrāda 13500 rezultātu. Beigās gan izrādījās, ka ir tikai 48 google lapas ar rezultātiem, bet kā lai to visu pārbauda. Un tā ir tika viena bilde. Laikam tomēr ir lietas, kuras labāk nezināt.
Kaut gan ir cerība, ka tagad sāksies lielais hajs, sāks ķerstīs šitos sīkzaģļus un iespējams zags mazāk... iespējams!
Publicēts: 16.06.11 15:59 labots
 citēt
Senders:Beidzot tiku pie datora, kas sarunājas ar to jauno google fīču. Es teikšu uber kruta. Uzzināju, ka cilvēki zog pat tumbnailus 110x73 pix un liek pie rakstiem - watermarka tač tur nav:)

Pats labākais, ka istocks (saits, kas manas bildes pārdod) pateica, lai tik sūtot viņiem visus savus atklājumus un viņi skatīsies. Gribu redzēt cik gadus viņiem vajadzēs, lai izskatītu visus pieteikumus... Un nerunājot par manu laiku. Vienai bildei googles uzrāda 13500 rezultātu. Beigās gan izrādījās, ka ir tikai 48 google lapas ar rezultātiem, bet kā lai to visu pārbauda. Un tā ir tika viena bilde. Laikam tomēr ir lietas, kuras labāk nezināt.
Kaut gan ir cerība, ka tagad sāksies lielais hajs, sāks ķerstīs šitos sīkzaģļus un iespējams zags mazāk... iespējams!

He , domaju ka tas visai bezcerigi , mes izvelamies kantorus no kuriem ir ko nemt. Par tiem kas piedavas ka "Fotografi" izmantojot manas bildes es parecu , tas klientu ipasjums ar mani tam butiba nekada sakara . Visa jaskatas savs izdevigums , tai skaita ari sperajos:):)
Publicēts: 16.06.11 16:18
 citēt
Senders:Beidzot tiku pie datora, kas sarunājas ar to jauno google fīču. Es teikšu uber kruta. Uzzināju, ka cilvēki zog pat tumbnailus 110x73 pix un liek pie rakstiem - watermarka tač tur nav:)

vienīgais veids kā pasargāt bildes no izmantošanas ir nevienam tās nerādīt.
Publicēts: 16.06.11 16:28
 citēt
Šodien tā lapa jau veras arī ar Firefox :)
Publicēts: 16.06.11 17:09
 citēt
ak34:vienīgais veids kā pasargāt bildes no izmantošanas ir nevienam tās nerādīt.

PRECIZI , tiesji tapec atkalots WEBos pardas tikai vai nu nekomerciali vai maz izmantojami darbi. BUTIBA cinamies tikai ar Drukatajiem vai Lieliem klientiem , piemeram patreiz ar LDZ :):)
Publicēts: 16.06.11 17:45
 citēt
ak34:

vienīgais veids kā pasargāt bildes no izmantošanas ir nevienam tās nerādīt.

Var jau ari nebildet.
Publicēts: 16.06.11 18:11
 citēt
a shtruntiigi meklee
Publicēts: 16.06.11 18:20
 citēt
dansiga:a shtruntiigi meklee

abižojies, ka tavas bildes neviens nezog? :cry: :face-grin:
Publicēts: 16.06.11 20:38
 citēt
tak nevar pat atrast vietnes, kur pati esmu ielikusi!!!!
Publicēts: 16.06.11 21:06
 citēt
Nu es teikšu strādā lieliski, daudz labāk par tineye. Daudzas bildes, protams, neatrod, bet tā pat labi.
Publicēts: 16.06.11 21:40
 citēt
dansiga:tak nevar pat atrast vietnes, kur pati esmu ielikusi!!!!

Tapec ka vins mekle FAILU 1:1 vins mekle failu ar TADIE PASJIEM datiem ka tam ko iedevi paraugam , man piemeram izdevas atrast ~10 vienas bildes variacijas ar KATRU SAVADAKU variaciju:):) Pimeram viena vienam klientam 3 dazjados laikos nosutitas PARDOTA faila versijas vins atrada tikai ar tiesji TAM nosutitajam faila versija NE ORGINALU:):)
Publicēts: 16.06.11 21:44
 citēt
Lunis:
dansiga:tak nevar pat atrast vietnes, kur pati esmu ielikusi!!!!

Tapec ka vins mekle FAILU 1:1 vins mekle failu ar TADIE PASJIEM datiem ka tam ko iedevi paraugam , man piemeram izdevas atrast ~10 vienas bildes variacijas ar KATRU SAVADAKU variaciju:):) Pimeram viena vienam klientam 3 dazjados laikos nosutitas PARDOTA faila versijas vins atrada tikai ar tiesji TAM nosutitajam faila versija NE ORGINALU:):)

nje dura!!!!! galu galā inženiere un ar inženieea domāšanu (šobrīd par to pārliecinos gandrīz katru dienu, mācot vecus bukus, KĀ vajadzētu darīt) ... un tieši tas mani izbrīnīja, ka KONKRĒTAIS viens un tas pats fails ..... ielādēts tur un tur ..... google jamo netraod!!!
Publicēts: 16.06.11 23:01
 citēt
Foooorši....
izmēģināšanai iemetu tur savu profila bildi un kā līdzīgu piedāvāja šo: blog.joinsmsn.com...
:D
Publicēts: 16.06.11 23:18
 citēt
dansiga:
Lunis:

nje dura!!!!! galu galā inženiere un ar inženieea domāšanu (šobrīd par to pārliecinos gandrīz katru dienu, mācot vecus bukus, KĀ vajadzētu darīt) ... un tieši tas mani izbrīnīja, ka KONKRĒTAIS viens un tas pats fails ..... ielādēts tur un tur ..... google jamo netraod!!!

inženieris nav programmētājs. vice versa
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas