forum.gif
Palīdziet izvēlēties...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Palīdziet izvēlēties...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.06.11 12:24
 citēt
...starp 2 zīmola variantiem :)
Jāapskata 3 bildes un jāsaklikšķina uz bildītes ar logo skici (SKICI!!! tie NAV gatavi logo), kā arī jāpasaka, vai pērkat drēbes internetā un kurā vecuma grupā esat :)

svel.me...
Paldies!
Publicēts: 15.06.11 12:42
 citēt
Damn, anti-fit džinsi galīgi nav mana lieta. Izskatās kā tās Višnu pļūtenes meitenēm. Man patīk cilvēki ar [garām] kājām.
Publicēts: 15.06.11 13:23
 citēt
RudeWolf:Damn, anti-fit džinsi galīgi nav mana lieta. Izskatās kā tās Višnu pļūtenes meitenēm. Man patīk cilvēki ar [garām] kājām.

:) agnesenarnicka.com... iečekoji? Anti-fit mēs taisām maz :)
Publicēts: 15.06.11 13:30
 citēt
versatile:
RudeWolf:Damn, anti-fit džinsi galīgi nav mana lieta. Izskatās kā tās Višnu pļūtenes meitenēm. Man patīk cilvēki ar [garām] kājām.

:) agnesenarnicka.com... iečekoji? Anti-fit mēs taisām maz :)

šita'ds spoks es gan negribētu staigāt :D
Publicēts: 15.06.11 14:17
 citēt
Baigās pļūtenes, ne bikses. Laikam pamperam vieta atstāta vai tjipa bremzējošās, lai tik lielus soļus nespertu un tālu no mājas netiktu. Fui fui
Publicēts: 15.06.11 14:34
 citēt
Mohikanis:Baigās pļūtenes, ne bikses. Laikam pamperam vieta atstāta vai tjipa bremzējošās, lai tik lielus soļus nespertu un tālu no mājas netiktu. Fui fui

Cilvēk, ir dažādi modeļi. Man pašam šobrīd, piemēram, tik pieguļošas kājās, ka pa Ģertrūdes ielu Golden rajonā iet izvairītos :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):