Lieta sekojoša ir nepieciešams fotogrāfs kāzām 2.jūlijs Dobelē. No līgavas ģērbšanas un pec tam līdz mičošanai. Tas būto no pulkstens 11.00-00.00. Budžet 100-120Ls. Ja ir kāds kas var izpalīdzēt.
sierinsss:Lieta sekojoša ir nepieciešams fotogrāfs kāzām 2.jūlijs Dobelē. No līgavas ģērbšanas un pec tam līdz mičošanai. Tas būto no pulkstens 11.00-00.00. Budžet 100-120Ls. Ja ir kāds kas var izpalīdzēt.
Ar tiem budžetiem būs kā ar visu LV, ceļu būvētāji, celtnieki un t.t..........., uzvar konkursā, bet pēc brīža atčohnījās kādā sūdā iekosts, cena laba, bet darba rezultāts kaka Lunim tasnība !
sierinsss:Lieta sekojoša ir nepieciešams fotogrāfs kāzām 2.jūlijs Dobelē. No līgavas ģērbšanas un pec tam līdz mičošanai. Tas būto no pulkstens 11.00-00.00. Budžet 100-120Ls. Ja ir kāds kas var izpalīdzēt.
Lunis:Tadu cik uziet , jautajums vai tadus vaig Vienigais variants ka tada vieta par tadu cenu neiegrabties kartigi ir sjis [url=http://www.dobelesfoto.lv/index.php/par-mums/
Uzraksti dobelniekam Wave, varbūt viņš var
ERa, a tu pati ne??? Es tev vareetu peipalidizeet, butu forssi!
sierinsss:Ja bet vins jau ir aizņemts.Incognito ar aizņemts.
Ciparts tads ka 100% tikai vietejie UN ZINAMI savadk buss kas sjite raktits [url=http://www.ogresbalss.lv/?p=1863
es]http://www.ogresbalss.lv/?p=1863
es[/url] vispaar piedavaju pa briivu fotografeet kaazas, bet, uzzinot manu "cenu", sie pasi nobiistas. nav jau taa, ka neko nejeegtu no fotografeesanas, bet kameer neesmu dross, ka bildes sanaak gjeniaalas, tikmeer naudu njemt nevaru. man vajag praksi, bet tas tak nenoziimee, ka uzmetiisu vai bildes buus aaraa metamas - es vnk esmu maksimaalists un tas tak arii neko nemaksaa
Lunis:Tadu cik uziet , jautajums vai tadus vaig Vienigais variants ka tada vieta par tadu cenu neiegrabties kartigi ir sjis [url=http://www.dobelesfoto.lv/index.php/par-mums/
Ak]http://www.dobelesfoto.lv/index.php/par-mums/
Ak[/url] tad Ivaru reklamee??? DDD
Ne es saku ka neiegrabties. Mums sitadi zvana katru nedelju "Pedeja bridi uzmestie" , sogad jau vienrteiz esmu dabujis leksjot no mezja laukā , šortos kedas pa taisno uz vietejo Zaxsu kur "Fotografs nav atnacis" uz ceremoniju
Cilvēk mī''lais, Tu nu gan nevērtē citu cilvēku darbu, vis ticamāk vēl ari vajag mākslinieciskas bildes un lai vis izskatās skaisti, tas nozīmē 13h bildēšanas plus vis maz 30h pēcapstrāde, i to kopā 43 h. Tagad 120 sadalam ar 43, un sanāk 2,7ls stundā, p„ardevēja superneto saņem vairāk un par viņu darba devējs nodokļus vel maxā.
Nu šis man atkal patīk! Nu - analoģija - es - mehāniķis - virpotājs - frēzētājs. Atnāk ZEMNIEKS. Sējas laiks. Beigās - saņemot sējmašīnai detaļas - ČIKS Cik daudz esu redzējis šo situāciju kāzu "bombardieros".. Tolaik Sony R1 - no malas bildētās, (bez Z/SP) Bija ļoti pateicīgi. Nu, līdz šim neesu santīmu ņēmis - izklaide..
dansiga:tu gan ilgi apstradaa bildes ... vai arii slikti fotografee;-ppppp
Nu redzi, bildēju tiēšām sūdīgi un ari pie labi nobildētas bildes sēžu vis maz pusstundu, a ja kāzas tad tās ir 300-500 bildes un vien izlaižot caur lightroom, kaut pa 5 minūtes pie vienas bildes pasēžot sanāk stundā 12 bildes. Neesmu es tak ar pelniem bagāts foto qas, kurš visu dara atri un vis ir ok uzreiz.
pie LABi nobildeetas bildes darba ir 2 minuutes .... un ja tas ir viens pasaakums - optimizeejam tb bachojam ..... un nekadas 30 st!!!! Vismaz pusstunda jaaseezh pie ne paraak labi izdevushmies jaunaa paara portretiem vai arī tadm ja prāta aptumsumā fotoapar'tā ir palikušies vakardienas uzstādījumi un jāglābj situācija!!!! ..... OK OK ... pusstunda un dažreiz arī vairāk ir jāsēz pie bildēm 5, kad taisa "lielo maxlu", ko jaunais pāris mēdz arī nesaprast;-))))
dansiga:pie LABi nobildeetas bildes darba ir 2 minuutes .... un ja tas ir viens pasaakums - optimizeejam tb bachojam ..... un nekadas 30 st!!!! Vismaz pusstunda jaaseezh pie ne paraak labi izdevushmies jaunaa paara portretiem vai arī tadm ja prāta aptumsumā fotoapar'tā ir palikušies vakardienas uzstādījumi un jāglābj situācija!!!! ..... OK OK ... pusstunda un dažreiz arī vairāk ir jāsēz pie bildēm 5, kad taisa "lielo maxlu", ko jaunais pāris mēdz arī nesaprast;-))))
Redz tapec ari nebildēju kāzas ka neprotu ta ka Tu visu ātri čiks un gatavs, kaut bildēju vairāk ka 20 gadus un ar shopu vairāk ka 10 strādāju nu nesanāk man,ko var izdarīt, ne visi ir ģēniji...
dansiga:Nu ja ... tev veel augt un augt ... es bildeeju 37 gadus ;-ppp;-))))))
Tici man vairs neaugšu, jo metu mieru bildēšanai pakāpeniski, savam priekam neinteresē, a peļnas darbs tas vairs nav nekāds, lai varētu pilnvērtīgi bildēt vajag savu tehniku, kurai nopelnīt ar bildēšanu nevar, a ņemot no fīrmas jabildē ar ko gadās un ta ka gribētos bildēt nesanāk, jo ne vienmēr varu paņemt to ko vajag,tapec ka jav kads paņēmis lietošanā.
dansiga:katrs izveelas, to ko veelaas ,,,, man ari bija gadus 10 periods - partraukums foto, kad ees VISPAR fotoaparatu nenjeemu rokaas ....
Nu redzi, tas ir radošā potenciāla trūkums, vai kaut kāds stupors, man tas nav nekad draudējis, jo bildēju tikai peļņas nolūkos un ne vairāk, reizem kadu kadru paķeru garam skrejot, pašreklāmai, bet tagad tas vairs nav vajadzīgs , censoņu pietiek kuriem bildēšana ir gandrīz vai dzīves veids vai sastāvdaļa no tās. Nu man ta nav, man ja nemaxā tad lkameru mēnešiem neņemu rokā, izņemot gadijumus kad ir jabildē pa draugam.
nafig tad tu liec bildes blogaa? reklaamas no luukos? P.S. kaut kur ieprieskh lasiiju , kad kads cenosnis sareekjinaaja tavu algu no taviem saraustiitajiem izteicieniem .... kaut kadi 400 ls meenesi ...... !??!?!!?? Tu tieshaam ar TO arii izdiivo!?!???!
dansiga:nafig tad tu liec bildes blogaa? reklaamas no luukos? P.S. kaut kur ieprieskh lasiiju , kad kads cenosnis sareekjinaaja tavu algu no taviem saraustiitajiem izteicieniem .... kaut kadi 400 ls meenesi ...... !??!?!!?? Tu tieshaam ar TO arii izdiivo!?!???!
...parasti jau saka,ka laimīgs ir tas kuram pietiek,nevis tas kurš vairāk pelna.
dansiga:nafig tad tu liec bildes blogaa? reklaamas no luukos? P.S. kaut kur ieprieskh lasiiju , kad kads cenosnis sareekjinaaja tavu algu no taviem saraustiitajiem izteicieniem .... kaut kadi 400 ls meenesi ...... !??!?!!?? Tu tieshaam ar TO arii izdiivo!?!???!
Es personīgi izdzīvoju ar daudz mazāk. Bet man ir ari lietas kur vajag pavisam citu summu un kuru ari nopelnu. A to ko lieku netā tas nu nav bildēšanas reklāmai, bet skolnieku piesaistīšanai.
Jokdariem jau protams var zvanit TACJU pirms tam der padomat vai jokdaris nav "Parak" liels meistars ja tesis uz Dobeli savus 200Km vismaz turp atpakal nobraucot bendzja vien ~20Ls Man cilveki diezgan biezji veic "Parbraucienus" pa LV un tas tik nepieredzejusjam cilvekam ta liekas MAZINJA , isteniba pilnigi reali paris dienas nobraukt 600km parbraucienos starp pasakumiem un tas pat pieticigi rekjinot ir ~60Ls degviela vien
dansiga:pie LABi nobildeetas bildes darba ir 2 minuutes .... un ja tas ir viens pasaakums - optimizeejam tb bachojam ..... un nekadas 30 st!!!! Vismaz pusstunda jaaseezh pie ne paraak labi izdevushmies jaunaa paara portretiem vai arī tadm ja prāta aptumsumā fotoapar'tā ir palikušies vakardienas uzstādījumi un jāglābj situācija!!!! ..... OK OK ... pusstunda un dažreiz arī vairāk ir jāsēz pie bildēm 5, kad taisa "lielo maxlu", ko jaunais pāris mēdz arī nesaprast;-))))
Ņemot vērā, cik daudz laika pie kāzu bilžu apstrādes pavada Zavadskis, laikam jau viņš ir galīgi švaks fotogrāfs....