Nūuu, tavu bildi var likt uz jebkuru jautājumu, jo nav lietas, ko googles tante nezinātu. Kāda jēga tad vispār no blogiem. Ja nevari atbildēt, neatbildi. Es priekšroku dodu svaigam lietotāja rakstam, nevis pāris mēnešus vai gadus vecam tekstam revjūvos.
PS. Janels, kāpēc jākopē iepriekšējais teksts, ja var vienkārši uzrakstīt "dievīga bilde" ... :lol:
nu atkariigs no taa ko tu fotografeee... 17-85mm ir nu diezgan plasha diapazona objektiivs, i platlenkis, i nedaudz no tele! es droshi vien izveleetos sho, bet var arii pajnemt kadu no klasiskajiem 50mm 1,8 1,2 1,4...
Man jau liekas, ka [url=www.tamron.de... 28-75 ir reālāks variants nekā canon 17 - 85, pirmkārt tas, ka tas ir gaišais stikls, un arī cena ir gandrīz 2x mazāka, kvalitāte ir OK
cilvēkam tiešām sākumā būtu jāsaprot, ko vēlas bildēt un cik tam ir naudas..nopērc sākumā 28-105, nebūs pārāk gaišs, bet pēc KIT jau būs labāks. paņem arī kādu 90-300 tālajam galam. kad būsi iepazinies, varēsi arī paņemt ko smagāku.
Nu laikam šodien tāds dir**gs garīgais, bet jūs ko telepāti vai??? džeks pat tā neuzrakstija kādu sistēmu taisās ņemt a jūs jau ar pīrādziņiem . Ja jau kāds tik droši zin ka nevajag KIT gan jau zin ko tad īsti grib .
PS.Ja nav īsti skaidrības ko tad īsti gribās (kādu diapazonu, cik gaišu utt) paņem KIT kas kopā ar body nāk gandrīz par brīvu un pec kāda laika , kad būsi pafočējis un sapratis kas tad trūkst, pašam būs skaidrība ko gribi. Tā kā tā nekad nepametīs doma par kaut ko ko vajadzētu pamainīt .Vēl var papētīt šeit www.photozone.de... www.the-digital-picture.com... club.foto.ru...
džeks pat tā neuzrakstija kādu sistēmu taisās ņemt a jūs jau ar pīrādziņiem
nu ja, taču visiem tāpat ir skaidrs ka tiks ņemts canon - visdrīzāk 400D, tāpēc i piedāvā canonam paredzētos stiklus vienīgi es, laikam, nepatēmai bij iespraucies ar pentax stiklu