forum.gif
Canon 40D rezerves daļas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon 40D rezerves daļas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.06.11 13:17 labots
 citēt
Labdien, tātad man ir radusies sekojoša problēma:
Canon 40D nolūza plastmasas kājiņa eņģei, kas tur slīpo stikliņu pirms matricas, nezinu kā tas pat gadījās, jo aparāts nekur nebija kritis. Aizvedu labot uz Mūkusalas ielu Canon IB. Izārdot korpusu skaidri redzams, kad stikliņš no otras puses eņģēs nostiprināts ar metālisku C veida piespiedplāksnīti. Divas skrūves atskrūvējot eņģu šahta atbrīvojas un stikliņš brīvi iznāk laukā!
Tad nu lieta sekojoša, servisa pārstāve apgalvo, kad atsevišķi šis slīpais stikls nav pasūtāms un cenšas iegalvot, kad tas nemaz nav izņemams, kaut redzams pavisam pretējais (identiski man liekas ir Canon 20D un 30D, tikai izmēri atšķiras laikam). Nesaka arī detaļas Nr. pēc klasifikātora (man tāds nav pieejams). Viņi vēlas, lai es pērku visu fotoaparāta iekšējo korpusu ar visiem motoriem, shēmām un šahtu, rupji sakot 100-200Ls.
Jautājums sekojošs, vai nav kāds normāls kantoris, kur man var salabot aparātu bez visu iekšu nomaiņas un varbūt kāds zina tieši šīs detaļas nosaukumu un kur to var pasūtīt?
Paldies!
Publicēts: 17.06.11 13:33
 citēt
..un tā viņi to biznesu šancē..
Publicēts: 17.06.11 14:36
 citēt
Nav tas vis tik vienkarši, detaļām ir nodiluma pakāpe un ja ko no cita ieliek iekšā tad nu tas var ko greizi darīt. Tas ta pat ka šaujamieročiem, ja tie ir lietoti detaļas no cita ne vienmēr vairs var izmantot.
Publicēts: 17.06.11 14:48
 citēt
Tas pasākums tur sadalās vēl simts dažādās detaļās:

www.scribd.com...

Pie kam skaidri redzams 8lpp. kad detaļai atsevišķi pat savs Nr.

Vai tiešām Canon IB ir vienīgais monopolists, caur kuru var detaļas pasūtīt?
Publicēts: 17.06.11 15:01
 citēt
noteikti nav vienīgais, tikai jāzina, kur. Bet šādu sīku štruntiņu, visdrīzāk, nevarēs.
Man paveicās, mirror boxu arī piedāvāja mainīt, pietika pašam uztaisīt vienu metāla pipsīti un kamera bija kā jauna.
Skaties, var jau gadīties, ka vienkāršāk ir to nolauzto detaļu izveidot. Man tādu metodi ieteica, kad meklēju zobratus vienam objektīvam, bet tur jājautā cilvēkiem, kas ar to nodarbojas Tjip, atspiež formu, ielej kaut kādu epoksīdu un arī good as new.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):