forum.gif
Matricas tiriishana...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Matricas tiriishana...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.07.09 13:24
 citēt
ivog, elementāri vai no gaisa kautkas nomainot objektīvu ne tai vietā vai arī no mehānsma kautkas tiek . Tur jau daudz nevajag.
Publicēts: 29.07.09 13:25
 citēt
JRJ:anonims_ , mēdz būt tādi pielipuši putekļi kurus uzreiz nevar nomazgāt. Man 1x bij švīka kad domāju ka esmu jau saskrāpējis filtru uz sensora bet labi ka man ir arī šķidrums priekš smagiem netīrumiem un eļļainiem traipiem, dabuju to nost no pirmās reizes.

JRJ, pastāstīsi par šķidrumu? bija 3 švīkas, pēc pēdējās tīrīšanas 2as pazuda. moš arī trešā tāda pati...
Publicēts: 29.07.09 13:31
 citēt
versatile:
JRJ:anonims_ , mēdz būt tādi pielipuši putekļi kurus uzreiz nevar nomazgāt. Man 1x bij švīka kad domāju ka esmu jau saskrāpējis filtru uz sensora bet labi ka man ir arī šķidrums priekš smagiem netīrumiem un eļļainiem traipiem, dabuju to nost no pirmās reizes.

JRJ, pastāstīsi par šķidrumu? bija 3 švīkas, pēc pēdējās tīrīšanas 2as pazuda. moš arī trešā tāda pati...

www.bhphotovideo.com...
Publicēts: 29.07.09 13:48
 citēt
Atmņā tāda lieta uznāca. Paziņa brauca fočēt F1 un pa ceļam nosmērēja sensoru , Waršavā iebrauca Canon servisā notīrt , tur šie paprovēja un teica ka esot sensors saskrāpēts un nomainīt maksās ja nemaldos kautkur pie 1k Euro :) 1D MIII . Polijas speči tika pasūtīti uz krievu 3 burtiem un pēc atgriešanās LV tika normāli notīrīts sensors :)
Publicēts: 29.07.09 16:17
 citēt
Ar eclipsi tīri labi izdevās notīrīt, taisnību sakot, ne ar pirmo reizi... Nekas briesmīgs tur nav ...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):