forum.gif
Purvā ar dārgu rokassomiņu. Kāpēc?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Purvā ar dārgu rokassomiņu. Kāpēc?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.06.11 22:29
 citēt
Vot,vot!Bekhems arī lepni demonstrē pirms pasaules kausa jaunāko bumbas modeli,ko adidas tirgo par 100+dolāriem,bet šuj nepilngadīgi bērni Indijā saņemot par 12 stundu darbu 50 centus.
Publicēts: 17.06.11 22:30
 citēt
vot es a par shit'ādām lietām domāju. un zinko es par shit'ādām lietām domāju - ka reklāmu netaisa tādēļ, lai mēs to novērtētu kā mākslas darbu kā sikologi un estēti. nē-e.
reklāmu taisa, lai tā pildītu savu f-ju. un tā f-ja ir, lai visādi duriki pērk to muiņu.:grimace:
Publicēts: 17.06.11 22:32
 citēt
nepieciešama ekspluatatoru ekspropriācija
Publicēts: 17.06.11 22:50
 citēt
Man nebūtu ienācis prātā, ka tā ir dārga somiņa.. ļoti līdzīga manas mammas tirgus tašai..
Publicēts: 17.06.11 22:51
 citēt
Pinus:Man nebūtu ienācis prātā, ka tā ir dārga somiņa.. ļoti līdzīga manas mammas tirgus tašai..
un meitene liidziiga paardeveejai galjas paviljonaa... :face-devil-grin:
Publicēts: 17.06.11 22:54
 citēt
ja būtu uzvilkts kādreiz balts halāts, tad tā varētu būt... :D
Publicēts: 17.06.11 22:54
 citēt
Varbūt tā soma ir no krokodilu ādas? :D
Publicēts: 17.06.11 22:56
 citēt
dolldia:Varbūt tā soma ir no krokodilu ādas? :D
kaa Fredis reiz teica - no sermulinju priekshaadinjaam :D
Publicēts: 17.06.11 23:04
 citēt
Pinus:Man nebūtu ienācis prātā, ka tā ir dārga somiņa.. ļoti līdzīga manas mammas tirgus tašai..

Tamdēļ, ka visas krievu babuļu tašas savulaik tika brutāli dizainiski nospertas no rietumu dārgā gala somiņām. Aptuveni Kā Leicas, Zeisi un Haseļi pārtapa visa veida mūsu Smenās. Bet nu bildē redzamā taša nemaksā neko daudz - 300-1000 USD. Stokmaņa pirmajā stāvā ar mega uzcenojumu kādi 400 LVL.
Publicēts: 17.06.11 23:50
 citēt
Vaards,Tu ko?Man nesen viena turīga meitene Rojas humpalās nopirka Vutton somiņu orģinālo par 5ls....
Publicēts: 17.06.11 23:54
 citēt
ekoists:Vaards,Tu ko?Man nesen viena turīga meitene Rojas humpalās nopirka Vutton somiņu orģinālo par 5ls....

meitene :).. Vutton..:0 pasaka , kas ir īsta :)
Publicēts: 17.06.11 23:54
 citēt
vienīgi, ir jūtama atšķirība- viltotā soma (nu, ja nu vienīgi nav pavisam no otrreizējā papīra taisīta) savas praktiskās funkcijas veic tieši tāpat kā orģionālā, ko nevarētu teikt par objektīviem.. :)
Publicēts: 17.06.11 23:58
 citēt
pofig kāda kule, es vispār mobilkas un maku nēsāju psrs gāzmaskas tārbā, un neko par to neesmu maxājis.A tas ka tur ta čosene kaut kada grausta laivā uz purva fona kurš nemākulīgi piešopots nu lai sež ja viņai patīkas.
Publicēts: 17.06.11 23:59
 citēt
chukmasoff:pofig kāda kule, es vispār mobilkas un maku nēsāju psrs gāzmaskas tārbā, un neko par to neesmu maxājis.A tas ka tur ta čosene kaut kada grausta laivā uz purva fona kurš nemākulīgi piešopots nu lai sež ja viņai patīkas.

zemnieku tauta :D
Publicēts: 18.06.11 00:03
 citēt
stings:
chukmasoff:pofig kāda kule, es vispār mobilkas un maku nēsāju psrs gāzmaskas tārbā, un neko par to neesmu maxājis.A tas ka tur ta čosene kaut kada grausta laivā uz purva fona kurš nemākulīgi piešopots nu lai sež ja viņai patīkas.

nava ne kada sakara man ar zemniekiem
Publicēts: 18.06.11 00:29
 citēt
chukmasoff:
stings:

tad jau neesi latvietis..:)
Publicēts: 18.06.11 00:35
 citēt
f-foto:Kāpēc dārgas rokassomiņas jāreklamē purvā?
Bet ja tā padomā - kāpēc gan ne? :bad_smile:
Publicēts: 18.06.11 00:38
 citēt
Labāk latviešu reklāmas paklausīties,vai paskatīties...tāda spalvu bužināšana....
Publicēts: 18.06.11 00:52
 citēt
reklāmā- galvenais, pareizam džekam uzvilkt reklamējamās kedas un uz pareizā vāka uzlikt bildi ...
Publicēts: 18.06.11 00:55
 citēt
vai pareizai beibei :D
Publicēts: 18.06.11 02:53
 citēt
ekoists:Vaards,Tu ko?Man nesen viena turīga meitene Rojas humpalās nopirka Vutton somiņu orģinālo par 5ls....

Nemaz Roju nevaig man fraņču čoms reiz Briseles krāmubodē par 5Eur nopirka mapi ar kautkādiem papīriem "Rassējumiem" tipa , pēc pāris gadiem šim tos papīrus atpirka viens no Parīzes muzejiem par dažiem desmitiem štuku Eur , viņš kā tehnisks cilvēks bij atklājis ka tie kautkādi slavena kuģa otģinālie rasējumi :):)
Publicēts: 18.06.11 11:13
 citēt
Nezinu kā ar vutonu, sievas kursa biedrene strādā Hermesā, somas šuj Parīzē...maksā gan maz, kaut kādu viņu minimālo algu + darbiniekus meklē caur viņu NVA, gan jau ka valsts subsidē vēl apmācību...:)

Par to ekspluatāciju...nu nav tā, gribi tikt viņu dārgajā galā pārdot savus ražojumus, atbrauc tev no M&Spenser speciāla komisija, kas skatās kādi darbiniekiem apstākļi, vai pietiekami atpūšās un tā...vārdu sakot vai strādnieks ir laimīgs apakšveļu šujot:) /stāsts par Laumu, no aculiecinieka britu/latvijas rūpniecības kameras dalībnieks.../

Neviens negrib ielidot ar kādu preci, par kuru pēkšņi atklājas, ka tur nigērus vai bērnus ekslpuatē:)

Ai es pavasarī iegāju vienā pumpalā Liepājā - skatos karājas MANTA, no 20m var redzēt ka ir! Maksāja 3.50 LVL aiznesu mājās sieva atrada mazu uzrakstiņu uz spiedpogas murbery...netā atrada 2009. gada modelis maxājis ~ 1.2K paundus:D
Publicēts: 18.06.11 11:23
 citēt
Pinus:vienīgi, ir jūtama atšķirība- viltotā soma (nu, ja nu vienīgi nav pavisam no otrreizējā papīra taisīta) savas praktiskās funkcijas veic tieši tāpat kā orģionālā, ko nevarētu teikt par objektīviem.. :)

MUĻĶĪBAS :)

Īstas mantas nelec acīs un neizskatās kliedzoši dārgas...taču uzreiz var redzēt jaunbagātnieku-lumpenu vai vecās naudas aksekxuārs/šmotka/pulkstns utt...

Kas neredz, paši/pašas vainīgi - aizbrauc ekskursijā uz Franciju, staigā no rīta īsos svārkos ar lielām DGsaulenēm utt.utjp + vakara grimmu 10.00 un brīnās kāpēc turks kebabu tirgotavā saka "dobroje utro" un , šķiet, nenojauš, ka visi vietējie uztver kā senākās profesijas pārstāvi:D
Publicēts: 18.06.11 12:22
 citēt
Austrālijā jau vispār daudz kas dīvains....nesaprotu,par ko viņi brīnās?
Publicēts: 18.06.11 12:33
 citēt
Dīvaini ir tas ko vinja bez airiem vai kaarts dara uz laivas purvā :D
Publicēts: 18.06.11 13:03
 citēt
f-foto, ir jāpajautā tiem "nabaga" strādniekiem ko viņi par sava darba apstākļiem domā. Mans minējums - pārāk par to nesūdzās un ir apmierināti, ka ir darbs. Nav jau vergi - ja negribētu - nestrādātu. Bet, protams, ir moderni no pārtikušas Rietumu valsts filozofēt par nabaga pārstrādzinātajiem strādniekiem dienvidaustrumāzijā.
Publicēts: 18.06.11 13:31
 citēt
jā, jā - purvā TIKAI ar lētu rokassomiņu!

fui kā var ar dārgu :bad_smile:
Publicēts: 18.06.11 13:45
 citēt
tak normāla reklāma ko ta gribēja lai džolija reklamē rimii maisinjus izbraucienam pie dabas :D
Varbūt pie antipodiem pienjemts ka slaveniibas staigaa ar rimii maisinjiem?
Publicēts: 18.06.11 15:31
 citēt
Stāsts par futbola bumbām un bērnu ne gluži brīvprātīgu darbu nav manis izgudrots.Adidasiem bija pamatīgas problēmas,kad šitās lietiņas tika izbazūnētas pa pasauli.Bet ar laiku kaut kā noklusa...tas gan.
Publicēts: 18.06.11 15:51
 citēt
Iespējamo atbildi sniedz kāda lasītāja komentārs: "Clearly she's just been visiting the sweatshop where they make the $10000 bags for less than $10." (Viņa acīmredzami tikko ir pabijusi kādā sviedrētavā (ražotnē, kurā lēts darbaspēks strādā nožēlojamos apstākļos), kurā 10 000 ASV dolāru vērtas somas izgatavo par mazāk nekā 10 dolāriem gabalā.)

A šitas garām 100% ka tā caca zin vairāk par sviedrētavām kā komentētāji :D
savu spalvu spodrināšanai gan jau apmeklē visādus labdarības pasākumus, izdala afrikānjiem ūdnei pašrocīgi un noziedojusi pāris milijonus "nabadzinjiem".
Publicēts: 18.06.11 16:17 labots
 citēt
īpaši par ražotāja tīro reputāciju interesējas Šveice.

Kas attiecas uz konkrēto reklāmas bildi, tad jā, tieši šis purvs ir tas, kas paņem urbanizācijā nomākto patērētāju. Stipri pietrūkst cilvēka rokas neskartu stūrīšu.
Publicēts: 18.06.11 16:44
 citēt
f-foto:
ak34:f-foto, ir jāpajautā tiem "nabaga" strādniekiem ko viņi par sava darba apstākļiem domā. Mans minējums - pārāk par to nesūdzās un ir apmierināti, ka ir darbs. Nav jau vergi - ja negribētu - nestrādātu. Bet, protams, ir moderni no pārtikušas Rietumu valsts filozofēt par nabaga pārstrādzinātajiem strādniekiem dienvidaustrumāzijā.

Ja ir jāpajautā, ņem lāpu un diktofonu rokā un pajautā. Kamdēļ vilcināt laiku? Tu taču nedzīvosi 200 gadus.

Laiks skrien ...

Man šajā sakarā jautājumu nav. Ne es pērku 10k $ somas, ne satraucos par to, ka tiem, kas tās taisa maksā maz, bet atbilsoši tirgus likmēm.
Publicēts: 18.06.11 17:22
 citēt
stings:

Tātad- ja meitietis no pāķiem tiek pie Vuitton tirgus tašas, viņa automātiski tiek ierakstīta pilsētas aristokrātos?
Cik maz dažiem vajag pilnai laimei...:face-wink:
Publicēts: 18.06.11 17:52
 citēt
ar visu to, ka izdala reklāmas absolūto un relatīvo efektivitāti, tās nevar nomērīt, kā oborotus vai špannungu. jo ekskrements ne īsti zinātnisks - kontrōleksemplāra ta tāda īsta nav. idijōtisms LV manuprāt tas, ka padzirdējuši, ka civilizētās zemēs +/- 10% peļņas tērē reklāmai un taisa pakaļ. a pie mums viss savādāk - через жопу! :grimace:
Publicēts: 18.06.11 18:18
 citēt
Padomājat kas būtu ja āfrikānim samaksātu eiropieša algu? Pirmkārt, tas NAV veselīgi pludināt mākslīgi tādas naudas summas, viņi par to naudu var iztikt ļoti labi, visi ir bomāri un viņš par saviem 50 centiem no kāda cita var nopirkt diezgan daudz(ja jau tā ir mēneša alga.)
Nevajag psihot. Nu varētu pastrīdēties par darba apstākļiem, bet ne par algām kas ir stulbi.
Publicēts: 18.06.11 18:26
 citēt
A kurš tad te psiho?
Viens sacēlis vētru ūdens glāzē, pārējie neizpratnē...:face-wink:
Publicēts: 18.06.11 18:36
 citēt
stings:
chukmasoff:

tad jau neesi latvietis..:)

Nu niasmu nu a kas tad vai tad citautiesi citadak saprot ko un tadas žvadzenicas purvā po drugomu uztver?
Publicēts: 18.06.11 18:38
 citēt
Klau bet kas par sirboru, kas tā Andželīna Džolija tāda ira, kāda slavena foto modele?
Publicēts: 18.06.11 18:54 labots
 citēt
chukmasoff:Klau bet kas par sirboru, kas tā Andželīna Džolija tāda ira, kāda slavena foto modele?

Datoristam un geimerim kauns būtu uzdot tādus dumus jautājumus...:face-wink:

Publicēts: 18.06.11 18:59
 citēt
Friidis:
chukmasoff:Klau bet kas par sirboru, kas tā Andželīna Džolija tāda ira, kāda slavena foto modele?

Datoristam un geimerim kauns būtu uzdot tādus dumus jautājumus...:face-wink:

Nu šādas spēles es nespēlēju un ari filmas tādas nepatīk, a speles nepatīk tapec ka no 3 personas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas