Pagājušajā gadā bija šitāds www.fotoblog.lv..., labas atsauksmes, es pats nebiju (nebija velo), bet dikti gribējās. Varbūt ir interese tautai atkārtot to pašu vai citu maršrutu? Māris pie viena varētu arī inčīgās gaismas parādīt
Bija forši, pat ja neizturēju līdz galam. Bet nu kluuda plaanossana - ja tiek paredzeeti kopaa 60 km, bet viena virzienaa jau sanaak 80 km, nav briinums, ka nopliisu... )) Anyway, labpraat peidaliitos...
Riebiga:Bija forši, pat ja neizturēju līdz galam. Bet nu kluuda plaanossana - ja tiek paredzeeti kopaa 60 km, bet viena virzienaa jau sanaak 80 km, nav briinums, ka nopliisu... )) Anyway, labpraat peidaliitos...
Nevaig pīties ar "Speed killeriem" bet gan bildētājiem , tad viss būs O.k Man ikdienā moinoties un bildējot vairāk par 30-40 nesanāk PĒC LAIKA vien
Tur tīri zolīdi tagad izskatās. Vismaz posmā Kārde - Remīne labāk kā pa grantinieku mīties Varbūt visā garumā nav tik forši, nez. Vienīgi, ka varbūt pagarialcīgs tas dzelzceļš - taisns un tā Apskates objekti jau pa ceļam gan ar vietām interesanti - vecās stacijas ēkas utt.
Tur tīri zolīdi tagad izskatās. Vismaz posmā Kārde - Remīne labāk kā pa grantinieku mīties Varbūt visā garumā nav tik forši, nez. Vienīgi, ka varbūt pagarialcīgs tas dzelzceļš - taisns un tā Apskates objekti jau pa ceļam gan ar vietām interesanti - vecās stacijas ēkas utt.
Reku tā Ērgļu līnija ar velo izbraukta. Nav nemaz tik glauni viss... www.adventurerace.lv...
CerambyX:
Reku tā Ērgļu līnija ar velo izbraukta. Nav nemaz tik glauni viss... www.adventurerace.lv
Jauks raksts.
Man arī šaurriepis, diez ko pa smiltīm negribētos mīties.
kasis: Reku tā Ērgļu līnija ar velo izbraukta. Nav nemaz tik glauni viss... http://www.adventurerace.lv/?DocID=1723
Par to posmu, kur es labi ripoju šogad, viņi raksta ka ir praktiski nebraucams Tā ka pa gadu varbūt situācija ir uzlabojusies - ej nu sazini. Visā garumā jau gan droši vien nav ideāls, ar to laikam jārēķinās.