forum.gif
kādu fotokameru izvēlēties?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kādu fotokameru izvēlēties?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.06.11 23:55
 citēt
Oliss:ja tu būtu "slima" ar foto tad tu te neprasītu kādu kameru pirkt un tev māhjās jau būtu gan digitālā gan filmkamera

ja gribi būt tāda pati kā pārējā pelēkā masa tad noteikti ņem canon vai nikon, bet atceries ka labi stikli šiem ir dārgi un nevisai kvalitatīvi :grimace:
Vai tad CANON EF 70-20 mm f2.8 L IS USM nebūs visai kvalitatīvs?
Publicēts: 20.06.11 23:55
 citēt
eltoro:Nu noteikti tev vajadzēs kādu 18-200 stiklu vai pat jabāk Tamrona 18-270:))) Ar tiem var riktīgi zūmēties!

skāaaaidrz ;)
paldies ;]
Publicēts: 20.06.11 23:58
 citēt
Oliss:

ja gribi būt tāda pati kā pārējā pelēkā masa tad noteikti ņem canon vai nikon,

bet atceries ka labi stikli šiem ir dārgi un nevisai kvalitatīvi :grimace:

Tev vaiga vēlēšanu kampaņas vadīt. Šitā uz emocijām paņemt. :D Tikai pirmās daļas patosu galīgi sagrauj nonākšana pretrunā 2. daļā - kā stikli var būt labi un reizē ne visiai kvalitatīvi??? :D
Publicēts: 20.06.11 23:59
 citēt
Radex:
Oliss:
Vai tad CANON EF 70-20 mm f2.8 L IS USM nebūs visai kvalitatīvs?

no fizikas-optikas viedokļa ir tā, ka jo lielāka diapazona objektīvs, jo nekvalitatīvāks ir viņam vai nu viens vai abi gali.........
Publicēts: 21.06.11 00:01
 citēt
Oliss:
Radex:ai tad CANON EF 70-20 mm f2.8 L IS USM nebūs visai kvalitatīvs?

no fizikas-optikas viedokļa ir tā, ka jo lielāka diapazona objektīvs, jo nekvalitatīvāks ir viņam vai nu viens vai abi gali.........
Nu tad jau šis vēl ciešams nekā tas Tamron 18-270
Publicēts: 21.06.11 00:04
 citēt
Kas notiek??? Te vairs pavilkšanu uz zoba nesaprot???:face-grin::face-grin::face-grin: Kāds vēl Tamrons 18-270:haha:
Publicēts: 21.06.11 00:06 labots
 citēt
Radex:
Oliss:
Nu tad jau šis vēl ciešams nekā tas Tamron 18-270

nu ko var ņemties!!!!!

www.lensplay.com... atķeksē "show all lenses" , enter. Izvēlēties ir vērts tās, kam atzīme ir 8 un uz augšu.
Publicēts: 21.06.11 00:21
 citēt
šis tas laikam man tapa skaidrāks ;)
Publicēts: 21.06.11 00:34
 citēt
unicalthing:šis tas laikam man tapa skaidrāks ;)

vopšem es sapratu, ka Tu saprati, ka Tu kaut ko nesaprati, bet ko Tu nesaprati Tu vēl īsti nesaprati, Es pareizi sapratu? :D
Publicēts: 21.06.11 00:40
 citēt
Sapper:
unicalthing:šis tas laikam man tapa skaidrāks ;)

vopšem es sapratu, ka Tu saprati, ka Tu kaut ko nesaprati, bet ko Tu nesaprati Tu vēl īsti nesaprati, Es pareizi sapratu? :D

kkas līdzīgs... :D es sapratu,ka laikam ir jāizvēlas Nikon un ka objektīgvi ir ļoti cītīgi jāizvēlās.. ;)
Publicēts: 21.06.11 06:51
 citēt
Smalki nu....atliek pilnīgi idiotisku tēmu ielikt forumā pie diskusijām personāžam, kura profila bildē ir rudmataina jauniete, lai neviens neuzrakstītu, ka tas 100x apspriests, ka nevietā un ka visticamāk to raksta Juris....:D :D :D

Tā kā profila bildē nav nekādu pupuču uzrakstīšu kā ir: lieto meklēšanas opciju forumā par šo tēmu, spriežot pēc visa ZIEPJUTRAUKS ar vibrozvana funkciju ir viss kas mūsdienīgai sievietei ir nepieciešams!
Publicēts: 21.06.11 07:40
 citēt
kaarteejaa provokaacija...
Publicēts: 21.06.11 14:24 labots
 citēt
Oliss:... canon vai nikon, bet atceries ka labi stikli šiem ir dārgi un nevisai kvalitatīvi :grimace:

ko tad iesaki? Haseli, Rolleyflex, Leiku vai Contax? :big_smile:
Publicēts: 21.06.11 14:31
 citēt
Vēl jau ir PhaseOne...
Publicēts: 21.06.11 18:17 labots
 citēt
Es ieteiktu sākt ar WB (baltā balanss).:face-smile::face-smile:
Publicēts: 21.06.11 19:07 labots
 citēt
imgfoto:Smalki nu....atliek pilnīgi idiotisku tēmu ielikt forumā pie diskusijām personāžam, kura profila bildē ir rudmataina jauniete, lai neviens neuzrakstītu, ka tas 100x apspriests, ka nevietā un ka visticamāk to raksta Juris....:D :D :D

Tā kā profila bildē nav nekādu pupuču uzrakstīšu kā ir: lieto meklēšanas opciju forumā par šo tēmu, spriežot pēc visa ZIEPJUTRAUKS ar vibrozvana funkciju ir viss kas mūsdienīgai sievietei ir nepieciešams!

:D:D:D:D:D LOL
un man nav rudi mati XDD

btw,laikam Tev ar meitenēm neiet..ak nabadziņš :D
Publicēts: 21.06.11 20:42
 citēt
Un sākas personīgie uzbraucieni no sērijas, a tu, a tev, pats tu tāds. Viss kā vienmēr diskusijās ar šādu sākumu:face-grin:
Publicēts: 21.06.11 21:02
 citēt
eltoro:Un sākas personīgie uzbraucieni no sērijas, a tu, a tev, pats tu tāds. Viss kā vienmēr diskusijās ar šādu sākumu:face-grin:

dažiem, acīmredzot, vienkārši nav ko darīt :D
Publicēts: 21.06.11 22:10
 citēt
Nu bet interesanti taču-vakars garš,īsti darīt neko negribas...:face-grin:
Publicēts: 21.06.11 22:48
 citēt
Nu laikam jau ar meitenēm neeju, esmu izaudzis no tā vecuma...:D
Publicēts: 21.06.11 23:12
 citēt
imgfoto:Nu laikam jau ar meitenēm neeju, esmu izaudzis no tā vecuma...:D

kāda starpība kā to pasaka...
ar sievietēm jau arī nē.

get a life.
Publicēts: 22.06.11 06:35
 citēt
Labi, sīkā, atslābsti...tas mani neaizskar:D Vot ja tu uzbrauktu manam MPS....:D
Publicēts: 22.06.11 10:17
 citēt
Ņem dārgāko - sanāks labākas bildes
Publicēts: 22.06.11 10:49
 citēt
PuikaKriss:Ņem dārgāko - sanāks labākas bildes

Zelta vardi, es piemēram ar ziepjiem un kompaktkameram neprotu bildēt, ka ari ar kameram kurām nav RAW.
Publicēts: 22.06.11 10:51
 citēt
chukmasoff:

Zelta vardi, es piemēram ar ziepjiem un kompaktkameram neprotu bildēt, ka ari ar kameram kurām nav RAW.

Tjipa kā blondīne, kas ar autiņu bez automātisdkās kārbas nemāk pabraukt? :face-wink:
Publicēts: 22.06.11 10:55
 citēt
Paņem labāk Zenītu, iemācies bildēt un pēc tam būs pilnīgs PO, kādu marku vai veidu pirkt :big_smile:
Publicēts: 22.06.11 10:57
 citēt
chukmasoff:

...ja tas ko tu raksti ir taisnba,tad tas ir bēdīgs fakts:face-crying:
Publicēts: 22.06.11 11:08
 citēt
bet ja pa nopietno ta tiešam nesanāk ar ziepjem bildēt, viņi kaut ka leni fokuse, jepega nevar ne ko daudz piedzīt expozīciju un baltā balansu, bez zaudējumiem, a pašu kanmeru lai sanāktu vis ok bez korekcijām ta ari neesmu sapratis kā uzstādīt jo cik groziju expokompensācijas un baltā balansu, tapat nesanāk vēlamais rezultāts. Cita lieta RAW vis ir piedzenams un sakartojams ta ka vajag.
Publicēts: 22.06.11 11:11
 citēt
Friidis:
chukmasoff:

Tjipa kā blondīne, kas ar autiņu bez automātisdkās kārbas nemāk pabraukt? :face-wink:

Starp citu par automātu autiņā, vot ar autiņu nemāku braukt tieši kuram ir tas automāts, cik esmu braucis tad visādi brīnumi gadās , un labāk manuālā kārba tomēr. Tas pats ari uz tiem trixtronikiem attiecas, vis kaut kā jūk ta ka nekas nav labāks par vienkaršo manuālo.
Publicēts: 01.07.11 17:39
 citēt
Ja grib labu digitālo aparātu, bet negribas tērēt daudz naudas:

Nikon D3100 + 18-55 DX VR (normalais zooms) ~315 Ls

Nikkor 55-200 DX VR (garais zooms) ~120 Ls

Nikkor 35 f/1.8 AF-S DX ~135 Ls (normālais gaišais objektīvs)

vai Nikkor 50mm f/1.8 AF-S ~140 (priekš portretiem)

Zem 600 Ls var dabūt labu kameru ar TRĪS stikliem!

Ir jārēķinās ar to ka šai kamerai nav dažas fīčas:
nav asuma dziļuma preview (bet to var redzēt live mode uz LCD)
nav ekspozīcijas dakšas (expobracketing)
nav FV lock (zibspuldzes ekspozīcijas saglabāšana)
nav infrasarkanas tālvadības
nevar mērīt gaismu ar manualiem objektīviem
un citas advancētas un pārsvarā nevajadzīgas lietas...

Bet kamera ir viegla, klusa un ir laba attēla kvalitāte

D7000 bus protams labāka kamera, bet 650 Ls bez objektīva :/

Galvena problēma jaunam kamerām ka nevar ielikt ķīniešu bateriju.
Ja vajag fočet >500 bildes, tad vajadzēs nopirkt oriģinālu ko iekš LV ir grūti dabūt.
Publicēts: 01.07.11 22:27
 citēt
Sapper:
unicalthing:

ir doma noteikti fotogrāfēt ainavas, dažādus objektus lielā ātrumā, kā arī nepieciešama laba kvalitāte,fokuss un krāsas.

Te jau viss pārsvarā no stikliem atkarīgs, kā jau RudeWolf pieminēja. Ko Tu domā ar "lielā ātrumā"??? Bildēsi zemu lidojošas reaktīvās lidmašīnas, vai sekundē gribi 8 kadrus izbliezt???
Publicēts: 01.07.11 22:40
 citēt
Kleisti .P Č etaps. Škēršļu josla.Andis Egle.Nikon D40 Sērijā - trīs bildes .(I) Zirgs atraujās no zemes (II)virs šķēršļa (III) priekškājas vēl neskar zemi. Lielisksensors - krāsas - portretiem . Laikam jau vairs neražo...:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):