D200 jau tiešām ir nedaudz dinozaurīgs. Labāk pasaki budžetu un gudrie onkuļi, un tantes izdomās, kas labāks. Amatieru kameras pašlaik īpaši attēla ziņā neatpaliek no profesionālajām. Mainās tikai ergonomika.
P.S. Nepiemirsti arī objektīvu. Iesācēji parasti daudz par daudz iegulda bodijā atstājot objektīvam salīdzinoši nelielu summu.
ir doma noteikti fotogrāfēt ainavas, dažādus objektus lielā ātrumā, kā arī nepieciešama laba kvalitāte,fokuss un krāsas.
Te jau viss pārsvarā no stikliem atkarīgs, kā jau RudeWolf pieminēja. Ko Tu domā ar "lielā ātrumā"??? Bildēsi zemu lidojošas reaktīvās lidmašīnas, vai sekundē gribi 8 kadrus izbliezt???
saliekam visu pa plauktiņiem....... "pogas spiezt es māku un noķert mirkļus, bet no pašas tehikas es tikpatkā neko nesaprotu." "ziepjutrauki par mazu +nav tā sajūta..par maz iespēju.. man." "es ar fočēšanu esmu "slima" mani neapmierina mazi fočki" kautkā neiet kopā...............
šoreiz gan tas nav galvenais ;p forši,es te meklēju,lai man palīdz,a mani te noliek :P
Tā tas te notiek diemžēl. Mani ar tāpat apstrādāja un daž labs vēl joprojām to dara, a man pofig, atkāsēju atpakaļ un paņemu tikai to info kas ir noderīga.
Radex: Tā tas te notiek diemžēl. Mani ar tāpat apstrādāja un daž labs vēl joprojām to dara, a man pofig, atkāsēju atpakaļ un paņemu tikai to info kas ir noderīga.
yay,i'm not the only one nu ja-nekas cits jau netliek XD
Sapper:Kādas iespējas tieši zieptraukam pietrūkst?
fokusēšana, zoom &stuff
par fokusēšanu piekrītu, būs ātrāk kā ar ziepi, bet kas slēpjas zem zoom & staff.. Spogulim labākie objetīvi būs fiksētie. zoom objektīvi vienmēr būs kompromiss starp universālumu un kvalitāti.
Oliss:ja tu būtu "slima" ar foto tad tu te neprasītu kādu kameru pirkt un tev māhjās jau būtu gan digitālā gan filmkamera
ja gribi būt tāda pati kā pārējā pelēkā masa tad noteikti ņem canon vai nikon, bet atceries ka labi stikli šiem ir dārgi un nevisai kvalitatīvi
un ko tad Tu iesaki? :P jā,kkad jau man ir jāsāk ar fotogrāfēšanu nodarboties...kkur man ir jānoskaidro ka labāk,ja nepatīk-neiesaisties. (kašķīgs cilvēks:P)