Labvakar! Vēršos pie Jums ar lūgumu, varbūt kāds varētu izpalīdzēt! Man brīvprātīgā darba ietvaros nākamās pirmdienas vakarā (27.jūnijs) vajag fotogrāfēt viena pasākuma ietvaros. Man ir ļoti jauks 50-150mm objektīvs, tomēr telpas, kurās norisināsies grāmatas atvēršana, ir diezgan šauras. Tā kā būs nepieciešamība parādīt kopainu, varbūt kāds ļoti labs cilvēks varētu izpalīdzēt un uz to vakaru (no ~18tiem līdz 22iem) aizdot kādu vairāk vai mazāk platleņķa objektīvu, lai man nav tikai portretu un mazu grupiņu ainas.... Es būtu ļoti pateicīga par kādu 18-55mm KIT objektīvu vai tml. Zinu, ka maksā maz un ka kaut tādu derētu turēt pie rokas, ja nekā labāka nav, bet šajās dienās gluži laikam nenopirkšu, tā ka ļoti ceru uz kādu labu sirdi, kas varēs izpalīdzēt!
Man ir Nikon D3100 fotoaparāts un pasākums notiek pašā Rīgas sirdī - pie Vērmaņdārza.
Brīnos, ka izdevniecība ir tik nabaga (skopa) un nevar (negrib) uz pāris stundām nolīgt fotogrāfu ar atbilstošas tehnikas komplektu! Autorei tik līdzjūtības- esmu Canon'ists...
Nu te pasažieri kļudās Smagi.Pārdevu Ievai savu / praktiski nelietotu D3100, ar 50-150.2,8 .Ļoti perspektīva , otro kursu beigusi studente...Kā armijā teica - PROŠU ĻUBIĶ I ŽALOVAĶ...
Voldemorts:Nu te pasažieri kļudās Smagi. Sakarā ar redzes problēmām (Amerikas acu centrs) atdevu Ievai savu / praktiski nelietotu D3100, ar 50-150.2,8 .Ļoti perspektīva , otro kursu beigusi studente...Kā armijā teica - PROŠU ĻUBIĶ I ŽALOVAĶ...Es - aizeju...Pinīgai skaidrībai...
Voldemorts:Nu te pasažieri kļudās Smagi. Sakarā ar redzes problēmām (Amerikas acu centrs) atdevu Ievai savu / praktiski nelietotu D3100, ar 50-150.2,8 .Ļoti perspektīva , otro kursu beigusi studente...Kā armijā teica - PROŠU ĻUBIĶ I ŽALOVAĶ...Es - aizeju...Pinīgai skaidrībai...
Veciem onkām tās jaunās meitenes dikti patīk, jā.
Jābūt mudakam/ einuham, ja vīrietim /bez gadu cenza/ nepatīk sievietes. Lai Jums visem - daudza skaistu bilžu!
Vaards:
Jābūt mudakam/ einuham, ja vīrietim /bez gadu cenza/ nepatīk sievietes. Šoreiz ir prozaiskāk. Laikam visu ko vēlējos, esu uzbildējis. Labāk vai sliktāk. Veselības problēmas,piecas pilnas narkozes bijušas... Tāda ir dzīve. Profesors Kalnbērzs saka:Skaista, bet īsa un nežēlīga. Lai Jums visem - daudza skaistu bilžu!
a ko, pidarīties vai, lai nepatiktu loģiski ka patīk, arī ne tik veciem
Voldemorts:
Jābūt mudakam/ einuham, ja vīrietim /bez gadu cenza/ nepatīk sievietes. Šoreiz ir prozaiskāk. Laikam visu ko vēlējos, esu uzbildējis. Labāk vai sliktāk. Veselības problēmas,piecas pilnas narkozes bijušas... Tāda ir dzīve. Profesors Kalnbērzs saka:Skaista, bet īsa un nežēlīga. Lai Jums visem - daudza skaistu bilžu!
Tak nē, vecie onkas sadāvina jaunkundzēm fočikus, tālāk jau tās ikurāt vēl uz paneļa nenonāk, bet kā redzam tēmas pašā augšā - pie haļavas momentāli pierod.
Tak nē, vecie onkas sadāvina jaunkundzēm fočikus, tālāk jau tās ikurāt vēl uz paneļa nenonāk, bet kā redzam tēmas pašā augšā - pie haļavas momentāli pierod.
Voldemorts, es kljuudijos par SAVAAM narkozeem!?!?!??!?! KAA tu zini!?!??!!? tev ir pilnaa mana slimiibas veesture!?!??!?! Muti es nepalaizhu, be runaaju tieshi, ne vis aiz muguras;-pppp
dansiga:Voldemorts, es kljuudijos par SAVAAM narkozeem!?!?!??!?! KAA tu zini!?!??!!? tev ir pilnaa mana slimiibas veesture!?!??!?! Muti es nepalaizhu, be runaaju tieshi, ne vis aiz muguras;-pppp
Piedod, pārpratu, ka tu kokmentē manu problēmu. Paskatījos topika tematu un pēdējos tekstus - Velns ellē, esmu izprovocējis mūsu gudreļus/ gudreles paņirgāties. Piedodiet, tikai atklāti centos izskaidrot situāciju, pat uz izteikti rupjiem uzbraucieniem. Ar šo diskusiju izbeidzu - tur dozēta pieeja i- netam. Vispār -Elikam - varbūt ir iespēja izdēst vairs neaktuālu tēmu. Lai nevajadzīgi neaizņem atmiņas iespejas.