forum.gif
Professionāls fotogrāfs :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Professionāls fotogrāfs :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.06.11 23:06
 citēt
www.draugiem.lv...
akcijas24.lv...

Vnk šausmas.. Kā kkaads pusaudzis neprasha ar canon 500seerijas fotoaparaatu sevi var nodeeveet par pro fotograafu? :D Es skatos draugos galerijas un shausminos..
Publicēts: 26.06.11 23:15
 citēt
REDZ, KA VAR !!!
Publicēts: 26.06.11 23:17
 citēt
toties vin''s ir iemācijies redzēt skaistumu citu acīm :D
Publicēts: 26.06.11 23:17
 citēt
Cena 15.00 Ls
Cena bez atlaides 50.00 Ls
Jūsu atlaide 70 %
Jūsu ietaupījums 35.00 Ls
nu kaa lai pretojaas shaadam vilinaajumam??? :D
Publicēts: 26.06.11 23:25
 citēt
galerija reāli iespārda...
www.fotors.lv...
Publicēts: 26.06.11 23:28
 citēt
zoziitis:www.draugiem.lv...
akcijas24.lv...

Vnk šausmas.. Kā kkaads pusaudzis neprasha ar canon 500seerijas fotoaparaatu sevi var nodeeveet par pro fotograafu? :D Es skatos draugos galerijas un shausminos..

Kas Tev liedz sevi saukt kaut vai par kosmonautu...?
Rakstīt vai nemāki.
Daži veikli puiši jau ir sapelnījuši miljonus, pārdodot zemi uz mēness.

Galvenais ir piedāvāt vilinošu atlaidi :face-smile:
Publicēts: 26.06.11 23:30
 citēt
viencmuzikanc:galerija reāli iespārda...
[url=http://www.fotors.lv/#/photos

Nu]http://www.fotors.lv/#/photos

Nu[/url] kad tu kko taadu izveidosi ar buusi pro fotograafs.. Visiem ir no kaa maaciities :(
Publicēts: 26.06.11 23:34 labots
 citēt
Latvietim cienīgs topiks... pašam ir vai naf, ka tik otram naf :(
... bet viesu grāmatā izlasīju, un...???
brunlaciss@195.216.178.8 | 23:52 03.02.2010 | Atbildēt uz komentāru |
Pilnīgs idiņš, pašam nav ne bilžu ne kā bet no sevis uzpūtīgi spļauj arā kakas.
Publicēts: 26.06.11 23:34
 citēt
Lūk,vecīši,mūsdienu lielākā problēma!Ne jau tikai foto lauciņā.Ir saradies ļoti daudz cilvēku,kuri nezin to,ka viņi nezin! Un palicis nosacīti maz cilvēku,kuri zin,ka viņi nezin.:face-sad:
Publicēts: 26.06.11 23:42
 citēt
Haiduks:Latvietim cienīgs topiks... pašam ir vai naf, ka tik otram naf :(
... bet viesu grāmatā izlasīju, un...???
brunlaciss@195.216.178.8 | 23:52 03.02.2010 | Atbildēt uz komentāru |
Pilnīgs idiņš, pašam nav ne bilžu ne kā bet no sevis uzpūtīgi spļauj arā kakas.

Vot tapēc arī topiks nav par mani. Es esmu vairāk kā potenciālais klients, ne pro fotogrāfs. :D Ja es pirmo reizi aizietu pie šāda pro fotogrāfa samaksātu naudu un pretī saņemtu tādas pro bildes.. hmmm.. man liekas, ka pēc tādas pieredzes es fotoaparātu iedotu savam vecamtēvam lai bildē.
Akimens ne manā dārziņā, bet visu jūsu fotogrāfu dārziņā. Antireklāma šai profesijai.
Publicēts: 26.06.11 23:57 labots
 citēt
ieņirdzu par bildēm traukos

bļē un mājaslapā video un mūzika no jūtūba. wtf?
Publicēts: 27.06.11 00:02
 citēt
Janbo taču mēs jau sen pazīstam . šitais nav viņš ? Kada vaina aplauzisies pa 10LOs ies pie ta par 20 aplauzieies pie ta ies pie ta pa 50 apaluzieies pie ta un naks pie manis jau pa labu ciparu :):) KATRAM SAVS
Publicēts: 27.06.11 00:09
 citēt
zo:ieņirdzu par bildēm traukos

Tas ka fochee jau nav nekas slikts, gluzhi otrādi.. Slikti ir tas ka katrs kursh nopeerk spoguleni sevi sauc par pro.. Kā tad beigās man muļķa patērētājam saprast kurš ir pro un kurš nē? aaaaa, nu jā home page nodod bik..
Publicēts: 27.06.11 00:12
 citēt
Ja pelna ká fotográfs,tad ir profesionális. Visi ársti ir diplométi profesionálji,bet labu árstu ir ljoti maz. Tá pat ar fotográfiem,kurpniekiem,shoferiem un t.t. Katrá zinjá nekádu ljaunumu slikts fotográfs nodarít nevar,lai pelna,ja ir,kas maksá..
Publicēts: 27.06.11 00:19
 citēt
[url=http://www.fotors.lv/#/photos

fona]http://www.fotors.lv/#/photos

fona[/url] dziesma gan patīk...laba :D
Publicēts: 27.06.11 00:52
 citēt
Patiesībā maz cilvēku zina kas ir laba bilde, un maz kam tādu vajag, 90% cilvēku (draugu.lv) ir priecīgi par tiem pašiem ziepju trauku MPS`iem, kur nu vēl ja Tevi sabildē ar spoguleni un pavisam debišķīgi, ja tas notiek studijā. Viņiem tiešām šķiet, jo resnāks fotoaparāts, jo garāks objektīvs, jo krutākas bildes sanāk, tas nekas ka bildē tāds pats худоžņiks, ja ne sliktāks, kā viņš pats...
Kāda vaina puisietim, nosauc sevi par profesionālu fotogrāfu, uztaisi smuku webu, izsludini mega atlaidi un mārketings strādā... gan jau džekam stāv rinda "profoto" gribošu patērētāju. Bet, Jūs, mākslinieki, apspriežat fotoamata zemo līmeni...
Tautai gribās bildes, vienkārši bildes, kuras ielikt draugos, varbūt kādreiz kādam parādīt datorā, bet māksla tiem ir tāla un neaizsniedzma, nesaprotama un galu galā nevajadzīga.
Publicēts: 27.06.11 01:01
 citēt
Profesionālis jau vien ir tas kurš pelna.
Tas ka vide degradēta, radio un televīzijas ēters pilns ar sūdiem un bezgaumību, valdības ievēlēšana un attiecīga likumdošanas vērtība vien jau rādītājs par tautas veselību... un tad jūs vēl gribat lai šādas foto parādības nerastos... bet viss taču loģiskā virknē sakārtojas...
Publicēts: 27.06.11 01:17 labots
 citēt
zoziitis:

principā tas ir figņa kāds fotoaparāts. ne vienmēr naudas pelnīšanai vajag XD vai XXD utt aparaatus ar pilniem sensoriem. tas ka pusaudzis/nepraša.. tas pavisam atevišķi apspriežams..

vēl foršāk ir, nevis runāt par to kādi ir "citi", bet vēsu prātu, nesatraukties un turpināt darīt to, ko dari pats.. katrs kurš var atļauties nopirkt spoguleni var arī atļauties sevi saukt kā grib (kā arī bez spogulenes). pārējais notiek ļoti vienkārši - kamēr ir ko pļaut, lai pļauj. šādos gadījumos tā lielākā problēma nav tai pļāvējā, bet tajos, kuri domā, ka tas ir viņa personīgais mauriņš, kurā var iekāpt tikai "īpašnieka" simpātijas.. :bad_egg:
Publicēts: 27.06.11 01:33 labots
 citēt
www.fotors.lv...
Vienkārši pipec - sēžu, klausos ZZ-Top, balģeju... palasu forumu... nospiežu uz linka... te pēkšņi kaut kāds troksnis no tumbām, afigenna skaļāks par jau iepriekš pieminēto ZZ-Top... Izrādās, ka čalim fona mūzika no jūtubes :D :D :D
Neciešu šitādus webus ar skaņas efektiem!!!
Publicēts: 27.06.11 01:38
 citēt
Gabiz:Patiesībā maz cilvēku zina kas ir laba bilde, un maz kam tādu vajag, 90% cilvēku (draugu.lv) ir priecīgi par tiem pašiem ziepju trauku MPS`iem, kur nu vēl ja Tevi sabildē ar spoguleni un pavisam debišķīgi, ja tas notiek studijā. Viņiem tiešām šķiet, jo resnāks fotoaparāts, jo garāks objektīvs, jo krutākas bildes sanāk, tas nekas ka bildē tāds pats худоžņiks, ja ne sliktāks, kā viņš pats...
Kāda vaina puisietim, nosauc sevi par profesionālu fotogrāfu, uztaisi smuku webu, izsludini mega atlaidi un mārketings strādā... gan jau džekam stāv rinda "profoto" gribošu patērētāju. Bet, Jūs, mākslinieki, apspriežat fotoamata zemo līmeni...
Tautai gribās bildes, vienkārši bildes, kuras ielikt draugos, varbūt kādreiz kādam parādīt datorā, bet māksla tiem ir tāla un neaizsniedzma, nesaprotama un galu galā nevajadzīga.

Come here , my dear, good, beautiful doggie, and smell this excellent perfume which comes from the best perfumer of Paris. And the dog, wagging his tail, which, i believe, is that poor creature's way of laughing and smiling, came up and put his curious nose on the uncorked bottle. Then, suddenly, he backed away in terror, barking at me reproachfully.

"Ah miserable dog, if i had offered you a package of excrement you would have sniffed at it with delight and perhaps gobbled it up. In this you resemble the public, which should never be offered delicate perfumes that infuriate them, but only carefully selected garbage""

from Paris Spleen, 1869, by Charles Baudelaire
Publicēts: 27.06.11 01:52
 citēt
akcijas24.lv...

A kas vainas, džeks vis maz nesmilkst un kaut ko dara un ari nopelna, tautiskais bilžu līmenis bez dižā arta, un ir ok. tas kas tur redzams ir tītri normāli ciešams par tādu cenu, šejienes iemītnieki piedāvā daudz dargāk un bildes ir daudz štruntīgākas un sauc sevi par pro.

Vispār pro fotogrāfs ir tas kurš pelna ar to naudu un lielako ties visu tehniku neperk pats, bet perk amatieri, jo tiem tas ir sirdslieta.Tā kā kāda starpība ar ko bildē.
Publicēts: 27.06.11 07:41
 citēt
zoziitis:
zo:ieņirdzu par bildēm traukos

Tas ka fochee jau nav nekas slikts, gluzhi otrādi.. Slikti ir tas ka katrs kursh nopeerk spoguleni sevi sauc par pro.. Kā tad beigās man muļķa patērētājam saprast kurš ir pro un kurš nē? aaaaa, nu jā home page nodod bik..

Neskatoties viņa bildes, labas, vai sliktas... neviena niša nekad nepaliek tukša... ja nebūs sliktu, viduvēju bilžmaņu, uz kā fona izcelsies labie... iedomājies zituāciju , ka ir tikai labie!!! Ja nebūs ar ko salīdzināt, tie arī paliks tikai pelēki :D
Un visbeidzot, būtu tikai aitas, cirpēji vienmēr atradīsies :):):) (pēdejais ir, ja tev ir taisnība)... rīt paskatīšu viņa darbus :)
Publicēts: 27.06.11 07:49
 citēt
Tas, ka ir aitas, nenozīmē, ka viņas vajag apcirpt...
Publicēts: 27.06.11 07:59
 citēt
chukmasoff:
akcijas24.lv...

A kas vainas, džeks vis maz nesmilkst un kaut ko dara un ari nopelna, tautiskais bilžu līmenis bez dižā arta, un ir ok. tas kas tur redzams ir tītri normāli ciešams par tādu cenu, šejienes iemītnieki piedāvā daudz dargāk un bildes ir daudz štruntīgākas un sauc sevi par pro.

Vispār pro fotogrāfs ir tas kurš pelna ar to naudu un lielako ties visu tehniku neperk pats, bet perk amatieri, jo tiem tas ir sirdslieta.Tā kā kāda starpība ar ko bildē.

....kas pro meistaram parasti pērk tehniku???Mamma vai tētis??? :face-wink:
Publicēts: 27.06.11 08:17
 citēt
Jolan:
chukmasoff:

sen bij laiks zināt, ka īstie pro veči viskrutāko tehniku no firmas paņem... Nafig pirkt, ja ir firma...
Publicēts: 27.06.11 08:36
 citēt
Elmarss:
Jolan:

sen bij laiks zināt, ka īstie pro veči viskrutāko tehniku no firmas paņem... Nafig pirkt, ja ir firma...

...ja jau cool meistars,tad kas liedz pašam nopirkt ,jo gan jau labi meistari labi saņem
Publicēts: 27.06.11 08:48
 citēt
Elmarss:
Jolan:

Vai tad japāņi firmai par velti dod??? Nazināju. Jauzzvana.
Publicēts: 27.06.11 09:10 labots
 citēt
Haiduks:
Elmarss:

Tu nebūsi izpratis šī smalkā joka būtību... šeit tika uz zoba pavilkts Chukmasoffs...
Publicēts: 27.06.11 10:33
 citēt
Haiduks:
Elmarss: sen bij laiks zināt, ka īstie pro veči viskrutāko tehniku no firmas paņem... Nafig pirkt, ja ir firma...

Vienkarši jaatrod studija kuru īrē un kur uz vietas ir tehnika, tur samaxā kaut kādu naudu pa visu dienu un tad kluientus dzen ka pa konvejeri, bieži vien tā dara daudzi.
Publicēts: 27.06.11 10:42
 citēt
Galvenais tomēr ir tas, ka laiks visu noliek kā ir...moš čalis pēc 5 gadiem tiešām ļoti labas bildes taisīs, varbūt arī ne...
Kāda starpība, taču vismaz cilvēks par to prasa kaut kādu samaksu, par ko gods un slava, nevis raksta pēc kārtas visiem babuļiem traukos vai negrib par brīvu pabildēties ar plikiem cičiem(nu varbūt ta arī dara...pofig):)

Nekad nesapratīšu kāpēc pie mums visvairāk sašutuma izsauc MPSisti, kas prasa naudu, nevis "cēlie foto bruņinieki amatieri, kas bildē mākslai", taisa tādu pašu MPSu, "mākslu", kuru NEVIENAM nevajag izņemot tādiem pašiem "māksliniekiem", liekot balsojumus viens otram netā un uzdračījot vienam otra ego? :D
Publicēts: 27.06.11 11:04
 citēt
imgfoto:
Nekad nesapratīšu kāpēc pie mums visvairāk sašutuma izsauc MPSisti, kas prasa naudu, nevis "cēlie foto bruņinieki amatieri, kas bildē mākslai", taisa tādu pašu MPSu, "mākslu", kuru NEVIENAM nevajag izņemot tādiem pašiem "māksliniekiem", liekot balsojumus viens otram netā un uzdračījot vienam otra ego? :D

MPS ir patiesā māksla un tikai iesūnojuši fotomīļotāji, pārsvarā ar canoniem to nesaprot :D Pēc gadiem 10 visi MPSus tikai bildēs :big_smile:
Publicēts: 27.06.11 11:09
 citēt
Uz to jau lēnām iet...:) Bļin, man ir nikons, ko man darīt pāriet uz kanonu?
Publicēts: 27.06.11 11:11
 citēt
imgfoto:Uz to jau lēnām iet...:) Bļin, man ir nikons, ko man darīt pāriet uz kanonu?

vari arī nepāriet, bet ar naglu ieskrāpē CANON :grimace:
Publicēts: 27.06.11 11:28
 citēt
fotoBOG:Cilvēks vismaz kaut ko dara, cenšas, pilnveido.., nevis kā jūs šeit nekaunīgi apsmejat cilvēku/us! Skatieties uz sevi un paši domājat kādi paši esat! Vai tiešām šim vortālam jāpaliek par cilvēku izsmiešanas vietu..

Nav dūmu bez uguns. Parastu censoni neviens neapceļ. Apceļ pārāk neadekvātus darboņus. Spriežot pēc bildēm, minētajam kadram būtu vēl jāpamācās un tad jāreklamē sevi par pro-fotogrāfu.
Tāpat, kā vienam otram nevajadzētu nekautrīgi pašam sevi "iecelt" foto-dievu kārtā....:face-wink:
Publicēts: 27.06.11 11:43 labots
 citēt
Fotogrāfi ir viena rēcīga tauta. Priecājos, ka neesmu fotogrāfs :D
Publicēts: 27.06.11 11:45
 citēt
briedis:Fotogrāfi ir viena rēcīga tauta. Priecājos, ka neesmu fotogrāfs :D

Vai tad tās pārsimts bildes Tavā galerijā ir zīmējumi?...:)
Publicēts: 27.06.11 11:48
 citēt

labaak reeciiga tauta nekaa сплашнои боринг :big_smile:
Publicēts: 27.06.11 11:55
 citēt
Priecājos par Tevi, ka neesi fotogrāfs.
Publicēts: 27.06.11 11:58
 citēt

Es gan priecājos, ka esmu...aicina ciemos, dod par velti rīt, var uz plikiem sievišķiem atskatīties un par to vēl naudu maksā, nu kur vēl labāk...:D
Publicēts: 27.06.11 12:19
 citēt
imgfoto:

Es gan priecājos, ka esmu...aicina ciemos, dod par velti rīt, var uz plikiem sievišķiem atskatīties un par to vēl naudu maksā, nu kur vēl labāk...:D

tad jau tu esi sutiners.......:bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas