forum.gif
Bilde ar īfonu...nekāda vaina ne?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Bilde ar īfonu...nekāda vaina ne?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.06.11 13:08
 citēt
Publicēts: 27.06.11 13:14
 citēt
Tas vēlreiz pierāda, ka ne jau aparāts ir svarīgs, lai bilde būtu baudāma, bet gan aparāta īpašnieka redzējums un izdoma!
Publicēts: 27.06.11 13:30
 citēt
Bilde super !!!!
bet pēcapstrāde arī ļoti profesionāla ..................
Publicēts: 27.06.11 13:52
 citēt
Katram darbam savi rīki. Attēls man likās ok, 1x ir arī labāki. Galvenais, lai tagad nepanestos "dārgās kamer ir sorosītu/žīdmasonu afēra, lai pārņemtu pasauli" diskusija.
Publicēts: 27.06.11 16:03
 citēt
ImkaSm:Bilde super !!!!
bet pēcapstrāde arī ļoti profesionāla ..................

čalis jau raksta, ka apstrādājis arī uz aifona...tāds foršs polaroida efekts.

Tas ka 1x ir arī labākas piekrītu... nu kaut vai šī... 1x.com... nenoturējos...:D
Publicēts: 27.06.11 17:41
 citēt
Ilmiss:Tas vēlreiz pierāda, ka ne jau aparāts ir svarīgs, lai bilde būtu baudāma, bet gan aparāta īpašnieka redzējums un izdoma!

piekrītu!
Publicēts: 29.06.11 12:16
 citēt
Manuprāt, tieši efektiņš padara bildi skatāmu, bet tad ir jautājums vai tiešām kamerai ir nozīme?!

Bij te pirms kāda laika video par džeku, kurš pateica, ka nevajag 10K kameru, lai uztaisītu "krutas" bildes un sablieza sesiju ar iphone, pēc tam apstrādāja un rezultāts tiešām bija ļoti OK, bet viņš savā video aizmirsa piebilst, ja gaismas ko viņš izmantoja maksāja vairāk nekā jebkurš 35mm digiaparāts...
Publicēts: 29.06.11 13:08
 citēt
Ja tā nopietni, tad , šķiet, pats svarīgākais vienmēr ir zināt ko tieši grib redzēt uz bildes pirms vispār sāk plānot ko un kur bildēs... Tehnikais risinājums jau pēc tam ir atrisināms vai spogulene, aifons vai nokia.
Vošem der mācēt zīmēt un uzražot pirms tam kaut primitīvas skices, lai var prezentēt savu ideju visiem iesaistītajiem.
Publicēts: 29.06.11 13:11
 citēt
Laba telefona reklāma. Jautājums, vai var izdarīt tā, lai fotokamerā varētu pārlūkot fotoblogu?
Publicēts: 29.06.11 13:39
 citēt
blaac:Laba telefona reklāma. Jautājums, vai var izdarīt tā, lai fotokamerā varētu pārlūkot fotoblogu?

Ludzu:

www.letsgodigital.org...
Publicēts: 29.06.11 13:50
 citēt
ir kāc mobiļks, kas normaļni meris ekspozicijs un parada pie noteikts ISO un sedzis laix, cik vaik fakmu?
Publicēts: 29.06.11 13:57
 citēt
susurs:ir kāc mobiļks, kas normaļni meris ekspozicijs un parada pie noteikts ISO un sedzis laix, cik vaik fakmu?

Ir eksponometrijas aplikācija. Par to diezgan dažādas atsauksmes. Tiesa, kameru gan vajag atsevišķu.
Publicēts: 29.06.11 13:59
 citēt
RudeWolf:
susurs:ir kāc mobiļks, kas normaļni meris ekspozicijs un parada pie noteikts ISO un sedzis laix, cik vaik fakmu?

Ir eksponometrijas aplikācija. Par to diezgan dažādas atsauksmes. Tiesa, kameru gan vajag atsevišķu.

ter visi jauni sūdi to aplikaciiz vai tas tik aifonim.
Publicēts: 29.06.11 14:03
 citēt
Aplikāciju var uzrakstīt jebkuram aparātam ar kameru. Lielformātu veči bija sapriecājušies, ka nekādus spotmetrus vairs nevajadzēs un neko. Bet priekš dipiem rezultāti nav pietiekami precīzi.
Publicēts: 29.06.11 14:13
 citēt
Senders:
blaac:Laba telefona reklāma. Jautājums, vai var izdarīt tā, lai fotokamerā varētu pārlūkot fotoblogu?

Ludzu:

http://www.letsgodigital.org/en/21606/sony-ericsson-cyber-shot/
Tas ir telefons, bet es gribu fotoaparātā pārlūkot fotoblogu
Publicēts: 29.06.11 14:18
 citēt
blaac:
Senders:
Ludzu:

A es saku, ka tas ir fotoaparāts ar telefona (arī interneta pārlūkošanas iespēju) funkciju! :)
Publicēts: 29.06.11 17:27
 citēt
blaac:
Senders:
Ludzu:

Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt