forum.gif
studijas zibspuldzes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / studijas zibspuldzes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.06.11 13:20
 citēt
Kāds man var ieteikt kaadu studijas zibspuldzu komplektu!

Esmu kaut ko arii noskatiijis,

www.tubetape.net...
www.tubetape.net...

bet godīgi sakot no visaadiem tehiskiem parametriem diezgan maz ko saprotu! Būtu labi ieklauties cenaas kaut kur ap 200 Ls, nu var arii lidz 300 Ls meeginaat!
Publicēts: 27.06.11 14:27
 citēt
Var just ka nerubi fisku:):) Zini cik maksa "Zibspuldze" ?:) Sjis nav zibspuldzes bet gan PASTAVIGAS gaismas , ekonomsikas lampas , erti ja grib pamacities focjet cilvekus un sprast kas ir gaismas un ka darbojas "Pahalturet" skukuus paknipset "Pa atro" ar sjito nesanaks:)
Publicēts: 27.06.11 15:07
 citēt
Nu jaa pa taam patstaaviigajaam gaismaam tas taa, vienkaarsi saakumaa likaas ka man arii patstaaviigaas gaismas vareetu dereet, bet nu tagat pats saprotu ka taa laikam nau paaraak laba ideja!:face-smile:

nau jau taa ka nerubiiju no pasaam gaismaam neko, tikai tas ka nekad neesmu tiesi pa to tehniku un cenaam intereseejies!

tapeec arii buutu labi ja kaads man vareetu kaadu firmu vai konkreetus modelus ieteikt vai kaut kaadus veikalus kur saakt mekleet! Protams ka zinu ka tas ir daargs prieks bet nu cik man taa nauda ir tik ir!:face-smile:
Publicēts: 27.06.11 15:11
 citēt
Sāc ar google.com ! Tagad tev teksts ir no sērijas - gribu fočēt, neko par kamerām nezinu, iesakiet kaut ko...
Publicēts: 27.06.11 15:39
 citēt
runa te nau pa kameraam bet pa zipeneem! Un es tiesi rakstu forumaa jo gribu dzirdeet viedoklus pa konkreetaam firmaam kuras kaads ir lietojis un zin pa ko runaa, nevis googlee kur katrs protams savu produktu grib noreklameet kurs nu pa kuru labaak!

tiesi jau ar to googli var saiet sviestaa, ir vismaz 1000 firmas un katrai no vinaam ir veel paaris modeli! es neprasu jums lai juus maacat man likt gaismas vai maacat man fociit, jo to es esmu pietiekami dariijis, tikai visu laiku esmu izmantosis tur praktiski pastaisiitas gaismas un izmantojis to kas man ir pa rokai!

varbuukt neesmu pareizi uzdevis jautaajumu! mans jautaajums ir! vai kaads negrib padaliities ar mani pieredzee par kaadu konkreetu videejaas klases studijas zipspuldzu apriikojumu, ko esat nopirkusi vai kaut kaadaa citaa veidaa lietojusi, un ietektu man arii! :face-smile:
Publicēts: 27.06.11 17:34 labots
 citēt
Sāc vecīt ar IRĒŠANU , nevag pirk KAUTKO ar ko nezin ko darot tas ir neracionali un parasti rezultac ir visai nožēlojams. 90% to kas sapirkuši visadas gaismas bez jegas un saprašanas es noveroju ka "Labak vispar nebutu pirku;si" pirms tam labak sanaca. Pire kadu letaku bet labak apgadatu studiju , piemeram Portreti.lv čalim liela pieredze iresjana un "Mulkju macisjana" varbut var uz kadiem letakiem kursinjiem pie vinja piestaigat , tad zinasi KO TIESJI tev vaig un vai vispar vaig:) Isteniba cilveki kuri bilde SMALKUS portretus un cilvekus DARGI strada gandriz tikai ar PASTAVIGAM gaismam jo tur visu var salikt perfekti precizi un smuki piemeram sjita www.studio-harcourt.eu... "Impulsa gaisma" zibspuldzes izmanto lai stradatu "Atri vienkarsji paspidini" nedz ar Pastavigam gaismam nedz zibspuldzem LABI LETI nesanaks tad jastrada katru dienu un ilgi lai ar "Diegiem paartu" :):P)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):