bij tīri neko - nedaudz pieplusojās kilometri tāpēc šogad vajadzētu 50-60km robežās - būtībā tā ar bij komforta robeža - pēdējie 25 jau bij bezfotovelotrips.
ātrumā produktu no pagājušās reizes atradu vienu: Rinalds:
teh aprīkojums pagājušogad izkristalizējās - ja kalnenieks, tad viegls un pašaurām, gludām, cieti piekačātām riepām - ja vēl vieglāks un 28'' tad alu dzerot nobrauks svilpodams arī veselības grupas dalībnieks (i pabildēt paspēs)
Visai dienai optimali nekur nesteidzoties 40-50km tas ta no pieredzes 120 nu nav nekas liels kadreiz uz Rigu braukaju bezmaz katru dienu 110km , sacenes ir maukts ari 150-180 uz laiku
Lunis:Visai dienai optimali nekur nesteidzoties 40-50km tas ta no pieredzes 120 nu nav nekas liels kadreiz uz Rigu braukaju bezmaz katru dienu 110km , sacenes ir maukts ari 150-180 uz laiku
man te čoms aiz nav ko darīt, pa Jāņiem uz Tallinu un atpakaļ Nez vai man pietiktu veselības!
Lunis:Visai dienai optimali nekur nesteidzoties 40-50km tas ta no pieredzes 120 nu nav nekas liels kadreiz uz Rigu braukaju bezmaz katru dienu 110km , sacenes ir maukts ari 150-180 uz laiku
man te čoms aiz nav ko darīt, pa Jāņiem uz Tallinu un atpakaļ Nez vai man pietiktu veselības!
te ļaudis gāž ar neadekvāti smagiem MTB kuriem ir (toč nezinu kā ko tādu var nopirkt, bet tādi rati ir 90%) superturboMUDproķis - brauc blakus un gaudo kā ŅIVA 80tajos
trips tiek rēķināts uz ierindas riteni kam gludas, pašauras, piekačātas riepas - i visiem būs labi
Es jau ar it kā gribētu, bet jāskatās kāds maršruts - gribas jau, lai man ar kaut kas bildējams pa ceļam būtu. Ja visapkārt vieni rapša lauki, tad man nebūs interesanti
Un man ir ūbersmags MTB Bet nu par cik regulāri ripinos apkārt, tad jau tam nevajadzētu būt problēmām. Virs 150km jau tak nebrauksiet.
Labprāt piedalītos "velotrip ver.2". Kā vienu no maršruta variantiem apspriešanai varu nodot Tukums-Ķemeri (caur Apšuciems, Milzkalne, Smārde).
Maršruta stiprās puses: - ap Tukumu ir paugurains; - ceļi uz jūras pusi ir gana līkumoti; - maršrutā ir JŪRA, un kāds gabals gar to; - pie Ķemeriem ir "sēra purva taka", kas gan ir itkā slēgta apmeklētājiem, bet to visu var legāli sakārtot ar Ķemeru taku tūrisma aģentiem; - maršruts sākas un beidzas dzelzceļa stacijā;
Oliss:Sapper - kropļi diezin vai spēra riteņus...... bet es tev varu par bargu naudu izzīrēt
Morālie kropļi Olis, morālie. Es nekādi nebiju domājis aizskart cilvēkus ar īpašām vajadzībām. Otrkārt, kāpēc no Tevis īrēt par bargu naudu, ja vienmēr var atrast labus cilvēkus, kas izīrēs par taisnīgu atlīdzību?
Oliss:Sapper - kropļi diezin vai spēra riteņus...... bet es tev varu par bargu naudu izzīrēt
Morālie kropļi Olis, morālie. Es nekādi nebiju domājis aizskart cilvēkus ar īpašām vajadzībām. Otrkārt, kāpēc no Tevis īrēt par bargu naudu, ja vienmēr var atrast labus cilvēkus, kas izīrēs par taisnīgu atlīdzību?
Sapper:
ekskluzīvas mantas vienmēr maksā dārgi
Tas, ka Oliss kaut ko izīrē ir kaut kas eklsuzīvs? Nebrīnos....