vinieks:izbeidz! šodien ar puisi kas nebija vēl braucis lielos gabalus, nobraucām 50km un šis bija gatavs brakt vēl un vēl Viss ir ļoti vienkārši, kompānijā braucot kilometrus vispār nemana
nu piecpadsmit gadus atpakalj arī izmalu Kaļiņingradu ar ričuku.. dikti patika! bet tagad uz baisi lielķu km skaitu kā 40, nu max 50 km dienā neparakstītos.. ja ņem vērā, ka es ar riteni braucu reizi divos mēnešos apmēram 1 km
Nu ko... Pagaidām gan sola lietu, bet tik un tā (pie kam, kļūdās šamie pēdējā laikā baigi) - šīs nedēļas velo aktivitātes piebremzēju, lai sestdien nav liela noguruma...
versatile:Nu ko... Pagaidām gan sola lietu, bet tik un tā (pie kam, kļūdās šamie pēdējā laikā baigi) - šīs nedēļas velo aktivitātes piebremzēju, lai sestdien nav liela noguruma...
Njā, tādu izmirkšanu kā svētdien vēl nebiju pieredzējis, atkārtot šādu extrīmu ļoti negribētos
Ja šīs nedēļas nogalē jums 'trips' paredzēts, tad man laikam nesanāks ar jums Pa nedēļu ar laikam velo-kilometrāža savāksies tā, ka brīvdienās tik atpūsties gribēsies..
Noskaidroju, ka nav legālu ierobežojumu apmeklēt Sēra dīķu taku. Tā jāmāk atrast, jo šobrīd jebkādi informējoši materiāli un norādes ir aizvākti. Lūgums no Ķemeru adminiem bija nedzīties iekšā pa laipām ar velo, bet atstāt tos neuzkrītošā vietā saslēgtus lielā buntē.
Tā kā es pats šajā weekendā netieku dēļ uzņēmuma vasaras spirta spēlēm, tad varu iemest ar bildi kur tas objekts atrodas:
Vēl uz ceļa starp Antiņciemu un Lapmežciemu Kaņiera malā (1/2ceļā ap vietu kur asfalts beidzas) esot putnu vērošanas tornis. Ja ir interese var kādu peizāžu tur uzbliezt, jo nez vai ar velo braucot būs kāds paņēmis līdzi savu 400/2.8 vai 600/4 priekš putnu portretiem. (:
hm. Tātad, kas ir braucēji? Piesakamies... lai nav tā, ka attopos viens pats Tukuma stacijā. PS. Tiem, kas baidās no lietus - pēdējā mēneša laika ziņas ir reti neuzticamas un NAV prognozējams - līs vai nelīs sestdien. Tā ka, piesakamies, ja būs duša, tad jau nedzīsies...
vinieks: man nez kāpēc ceļi sāp pēc pagājušo brīvdienu braucieniem, bet tas laikam vecums
bet es braukšu, tik un tā...
Nav tas vecums man ar pēc tripa uz Cenas tīreli šonedēl sasāpējās celis. Es tur vainu vairāk noveļu uz neadekvātu inventāru - t.i. ričuku, kas noteikti nav pieregulēts tā, lai manam augumam būtu ērti mīt ar viņu kādus daudzus desmitus km bez apstājas. Galu galā - nav jau šosejnieks, bet smags kalnenieks. Protams, pats jau ar vainīgs, ka neesmu savedis to tādā kārtībā, lai pašam būtu ērti braukt - zāģēju pats savu 'veselību' tā teikt.