forum.gif
mok velotripu II
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / mok velotripu II
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.07.11 23:45
 citēt
Bet tas nenozīmē, ka tādi esam mēs :D
Publicēts: 03.07.11 00:10
 citēt
Maris:nu nobraucām tak tik 80ciktur
oj, tad man nav paceļam ar Tevi! :shame: es tomēr plānā galdiņa urbēja... man ap 50 km, būtu maksimums...
Publicēts: 03.07.11 00:15 labots
 citēt
tusne:
Maris:nu nobraucām tak tik 80ciktur
oj, tad man nav paceļam ar Tevi! :shame: es tomēr plānā galdiņa urbēja... man ap 50 km, būtu maksimums...
izbeidz! šodien ar puisi kas nebija vēl braucis lielos gabalus, nobraucām 50km un šis bija gatavs brakt vēl un vēl :D

Viss ir ļoti vienkārši, kompānijā braucot kilometrus vispār nemana ;)
Publicēts: 03.07.11 00:22
 citēt
vinieks:izbeidz! šodien ar puisi kas nebija vēl braucis lielos gabalus, nobraucām 50km un šis bija gatavs brakt vēl un vēl :D
Viss ir ļoti vienkārši, kompānijā braucot kilometrus vispār nemana ;)
nu piecpadsmit gadus atpakalj arī izmalu Kaļiņingradu ar ričuku.. dikti patika! :D
bet tagad uz baisi lielķu km skaitu kā 40, nu max 50 km dienā neparakstītos.. ja ņem vērā, ka es ar riteni braucu reizi divos mēnešos apmēram 1 km :bad_smile:
Publicēts: 03.07.11 00:38 labots
 citēt
Rīt neliels velotrips Purvciems (Dzelzavas/Ilūkstes 15.00) -> Vecāķu mols. Ja kāds vēlās pievienoties, tad laipni lūgti :)
Publicēts: 03.07.11 00:40
 citēt
vinieks:Rīt neliels velotrips Purvciems (Dzelzavas/Ilūkstes 15.00) -> Vecāķu mols. Ja kāds vēlās pievienoties, tad laipni lūgti :)
košādu, luudzu, naakam briivdienaas piedaavaa, kad Riigaa buushu! :)
Publicēts: 03.07.11 00:44
 citēt
tusne:
vinieks:Rīt neliels velotrips Purvciems (Dzelzavas/Ilūkstes 15.00) -> Vecāķu mols. Ja kāds vēlās pievienoties, tad laipni lūgti :)
košādu, luudzu, naakam briivdienaas piedaavaa, kad Riigaa buushu! :)
nākošbrīvdienās tak uz Tukumu jābliež :)
Publicēts: 03.07.11 00:45
 citēt
vinieks:
tusne:ošādu, luudzu, naakam briivdienaas piedaavaa, kad Riigaa buushu! :)
nākošbrīvdienās tak uz Tukumu jābliež :)
a kas tur?:what:
Publicēts: 03.07.11 00:47 labots
 citēt
tusne:
vinieks:ākošbrīvdienās tak uz Tukumu jābliež :)
a kas tur?:what:
tak reku plāns

Publicēts: 28.06.11 11:07 www.fotoblog.lv...
Publicēts: 03.07.11 00:55
 citēt
vinieks:
tusne: kas tur?:what:
tak reku plāns

vai tad tas uz nkamo brīvdienu ir apstiprināts!?? :what:
Publicēts: 03.07.11 00:59
 citēt
tusne:
vinieks:ak reku plāns

vai tad tas uz nkamo brīvdienu ir apstiprināts!?? :what:
Laikam nav, bet šis ir :)

Rīt neliels velotrips Purvciems (Dzelzavas/Ilūkstes 15.00) -> Vecāķu mols. Ja kāds vēlās pievienoties, tad laipni lūgti
Publicēts: 03.07.11 01:01
 citēt
vinieks:Rīt neliels velotrips Purvciems (Dzelzavas/Ilūkstes 15.00) -> Vecāķu mols. Ja kāds vēlās pievienoties, tad laipni lūgti
es ir izsuutiijumaa laukos :(
buushu tik riit vakaraa atpakalj... :shame:
Publicēts: 03.07.11 17:51
 citēt
tusne:
vinieks:Rīt neliels velotrips Purvciems (Dzelzavas/Ilūkstes 15.00) -> Vecāķu mols. Ja kāds vēlās pievienoties, tad laipni lūgti
es ir izsuutiijumaa laukos :(
buushu tik riit vakaraa atpakalj... :shame:

..njunjaashana & tusniishana shite njeumestno:anger:
Publicēts: 03.07.11 18:59
 citēt
a kur Vecāķos ir mols???? :amazing:
Publicēts: 04.07.11 00:16
 citēt
Oliss:a kur Vecāķos ir mols???? :amazing:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 04.07.11 00:18
 citēt
vinieks:
Oliss:a kur Vecāķos ir mols???? :amazing:

[url=http://www.fotoblog.lv/img/280524/?cid=30300

tur]http://www.fotoblog.lv/img/280524/?cid=30300
tur[/url] vairs nav vecāķi :grimace:
Publicēts: 04.07.11 00:25 labots
 citēt
Oliss:
vinieks:
www.fotoblog.lv/img/280524/?cid=30300

tur vairs nav vecāķi :grimace:

virziens ir :grimace:
Publicēts: 04.07.11 14:44
 citēt
Nu ko... Pagaidām gan sola lietu, bet tik un tā (pie kam, kļūdās šamie pēdējā laikā baigi) - šīs nedēļas velo aktivitātes piebremzēju, lai sestdien nav liela noguruma...
Publicēts: 04.07.11 15:00
 citēt
versatile:Nu ko... Pagaidām gan sola lietu, bet tik un tā (pie kam, kļūdās šamie pēdējā laikā baigi) - šīs nedēļas velo aktivitātes piebremzēju, lai sestdien nav liela noguruma...
Njā, tādu izmirkšanu kā svētdien vēl nebiju pieredzējis, atkārtot šādu extrīmu ļoti negribētos :D
Publicēts: 04.07.11 15:11 labots
 citēt
man tīri labi patīk pa lietu braukt, vienīgi apkopi pēc tam velo prasās. Kaut kāda skaņa no pedāļiem/ķēdes neforša tagad atkal parādījusies...
Publicēts: 04.07.11 15:22
 citēt
Ja man jāizvēlās starp lietu un +30, es izvēlos otro variantu
Publicēts: 04.07.11 15:41
 citēt
vinieks:Ja man jāizvēlās starp lietu un +30, es izvēlos otro variantu

es gan izvēlētos lietu, jo tad skatoties pa logu ir smuki skati :D
Publicēts: 04.07.11 15:50 labots
 citēt
Ja šīs nedēļas nogalē jums 'trips' paredzēts, tad man laikam nesanāks ar jums :( Pa nedēļu ar laikam velo-kilometrāža savāksies tā, ka brīvdienās tik atpūsties gribēsies..
Publicēts: 07.07.11 13:37
 citēt
Njus?

Ja paliekam pie esoshaa marshruta - kursh tur zinaaja par saskanjoshanos ar Kjemeru parku...?
Publicēts: 07.07.11 16:15
 citēt
Noskaidroju, ka nav legālu ierobežojumu apmeklēt Sēra dīķu taku. Tā jāmāk atrast, jo šobrīd jebkādi informējoši materiāli un norādes ir aizvākti. Lūgums no Ķemeru adminiem bija nedzīties iekšā pa laipām ar velo, bet atstāt tos neuzkrītošā vietā saslēgtus lielā buntē.

Tā kā es pats šajā weekendā netieku dēļ uzņēmuma vasaras spirta spēlēm, tad varu iemest ar bildi kur tas objekts atrodas:
Publicēts: 07.07.11 16:20
 citēt
Vēl uz ceļa starp Antiņciemu un Lapmežciemu Kaņiera malā (1/2ceļā ap vietu kur asfalts beidzas) esot putnu vērošanas tornis. Ja ir interese var kādu peizāžu tur uzbliezt, jo nez vai ar velo braucot būs kāds paņēmis līdzi savu 400/2.8 vai 600/4 priekš putnu portretiem. (:
Publicēts: 07.07.11 16:20
 citēt
A kas tās par spirta spēlēm??? :amazing::face-grin:
Publicēts: 07.07.11 16:25
 citēt
hm. Tātad, kas ir braucēji? Piesakamies... lai nav tā, ka attopos viens pats Tukuma stacijā.
PS. Tiem, kas baidās no lietus - pēdējā mēneša laika ziņas ir reti neuzticamas un NAV prognozējams - līs vai nelīs sestdien. Tā ka, piesakamies, ja būs duša, tad jau nedzīsies...
Publicēts: 07.07.11 16:25
 citēt
aka sporta speles
Publicēts: 07.07.11 16:27
 citēt
versatile:hm. Tātad, kas ir braucēji? Piesakamies... lai nav tā, ka attopos viens pats Tukuma stacijā.
...

Gan jau ka nebūsi viens pa visu staciju..........:bad_smile:
Publicēts: 07.07.11 21:13
 citēt
Man kaut kā jūra tuvāk :)

Mans plāns sekojošs:

sestdien no Rīgas ripinos pa šoseju līdz Duntei, tad gar jūriņu līdz kamēr spēki zudīs :D

Ir doma līdz Ķurmragam aizmīties.
Publicēts: 07.07.11 21:30
 citēt
vinieks:Man kaut kā jūra tuvāk :)

Mans plāns sekojošs:

sestdien no Rīgas ripinos pa šoseju līdz Duntei, tad gar jūriņu līdz kamēr spēki zudīs :D

tad labāk ripinies līdz Salacgrīvai :) aliņu uzsaukšu :P
Publicēts: 07.07.11 21:49
 citēt
Oliss:
vinieks:Man kaut kā jūra tuvāk :)

Mans plāns sekojošs:

tad labāk ripinies līdz Salacgrīvai :) aliņu uzsaukšu :P

nū ko neizdarīsi jaukas pasēdēšanas labad :D bet tad bonusā nakts mītne obligāta :grimace:
Publicēts: 07.07.11 22:28
 citēt
Es laižu garām... Tikko kā bišk virs 100km nominos - šonedēļ nekādiem velo-varoņdarbiem vairs nejūtos gatavas..
Publicēts: 07.07.11 23:16
 citēt
CerambyX:Es laižu garām... Tikko kā bišk virs 100km nominos - šonedēļ nekādiem velo-varoņdarbiem vairs nejūtos gatavas..

man nez kāpēc ceļi sāp pēc pagājušo brīvdienu braucieniem, bet tas laikam vecums :D

bet es braukšu, tik un tā...
Publicēts: 07.07.11 23:21
 citēt
vinieks:
Oliss: aliņu uzsaukšu :P

nū ko neizdarīsi jaukas pasēdēšanas labad :D bet tad bonusā nakts mītne obligāta :grimace:

tad neko :( nav man naktsmītnes :(
Publicēts: 07.07.11 23:25
 citēt
Oliss:
vinieks: nū ko neizdarīsi jaukas pasēdēšanas labad :D bet tad bonusā nakts mītne obligāta :grimace:

Olis tur dzirksteļos tikai...:)
 citēt
Oliss:
vinieks: nū ko neizdarīsi jaukas pasēdēšanas labad :D bet tad bonusā nakts mītne obligāta :grimace:

varbūt kāda viesnīca blakus?
 citēt
Man diemžēl viss aizsists , kautkada privata sjomka Sesdien + Ventspils juras svetki
Publicēts: 07.07.11 23:26 labots
 citēt
vinieks:
man nez kāpēc ceļi sāp pēc pagājušo brīvdienu braucieniem, bet tas laikam vecums :D

bet es braukšu, tik un tā...

Nav tas vecums :D man ar pēc tripa uz Cenas tīreli šonedēl sasāpējās celis. Es tur vainu vairāk noveļu uz neadekvātu inventāru - t.i. ričuku, kas noteikti nav pieregulēts tā, lai manam augumam būtu ērti mīt ar viņu kādus daudzus desmitus km bez apstājas. Galu galā - nav jau šosejnieks, bet smags kalnenieks. Protams, pats jau ar vainīgs, ka neesmu savedis to tādā kārtībā, lai pašam būtu ērti braukt - zāģēju pats savu 'veselību' tā teikt. :what:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt