fotoBOG:Kāpēc jūs mēsliņi man neticat ;( Nu piedodiet, ka tā nosaucu es tikai gribēju pateikt, ka šeit daudzi lietotāji tiešām ir pretīgi cilvēki un tiešām lieli mēsli! Vnk žēl, ka šāds daudz maz profesionāls saits ir tikai viens Sen būtu uz citu saitu aizgājis! Dizains nekāds, aktīvie lietotāji nekādi, admini.. Bail jau teikt..
Nebaidies, admini modra tauta, agrāk vai vēlāk tāpat nobloķēs
fotoBOG:Kāpēc jūs mēsliņi man neticat ;( Nu piedodiet, ka tā nosaucu es tikai gribēju pateikt, ka šeit daudzi lietotāji tiešām ir pretīgi cilvēki un tiešām lieli mēsli! Vnk žēl, ka šāds daudz maz profesionāls saits ir tikai viens Sen būtu uz citu saitu aizgājis! Dizains nekāds, aktīvie lietotāji nekādi, admini.. Bail jau teikt..
Un ko Tu te veel spreegaa? Nepatiik, tinies! Jebkuraa gadiijumaa tevi izmetiis, te neciesh bilzu zaglus!
parādi rawus, visi Tev atvainosies un varbūt pat kādu alu uzsauks par tām morālajām ciešanām, vai arī..... ceru, ka pats saproti, kas jādara. natribu.org...
Sapper:parādi rawus, visi Tev atvainosies un varbūt pat kādu alu uzsauks par tām morālajām ciešanām, vai arī..... ceru, ka pats saproti, kas jādara. rawu nebūs. pasažieris deletēja visu savu galeriju. Jautājumu vairāk nav.
Taatad taa aluspudele ir anaali jaaievada!Citiem BOGIEM par maaciibu!
Heh... Visur tādi cilvēki ir... Cik man intereses ir bijušas... cik forumos neesmu reģistrējusies, visos ir divas bēdas... Viena - kompleksaini cilvēki, kuri izceļas, ar to, kā viņiem nav (šeit - bildes, citur - suņi, sasniegumi, utt...) un otra - pastāvīgu un senu lietotāju "nolikšana", sevišķi sākumā, saņemot kritiku un pārmetumus. (Kura gan 99% ir pamatota...)
fotoBOG:Pag jūs gribat teikt, ka es dabūšu IP banu un tad vairs nevarēšu ieiet no sava īstā profila? Tas nu gan nav forši.. Tad jau sanāk, ka neredzēsiet manas īstās bildes vairs..
Ja tu mūs patiešām tik ļoti mīli, tad izmantosi proxiju,
fotoBOG:Pag jūs gribat teikt, ka es dabūšu IP banu un tad vairs nevarēšu ieiet no sava īstā profila? Tas nu gan nav forši.. Tad jau sanāk, ka neredzēsiet manas īstās bildes vairs..
Eltons:Offtopic: Oliss...slēdz Euronews un apskaties kādi efekti Tev būs jālaiž gaisā!
esu darbā un neko neredzu
Gaan jau kāds ieraksts būs no Monako princim veltītā JM Jarre koncerta, kurš onlainā pašlai tiet gaisā. Bez gaismu efektiem arī pirotehnika ir ļoti augstā līmenī.
Gaan jau kāds ieraksts būs no Monako princim veltītā JM Jarre koncerta, kurš onlainā pašlai tiet gaisā. Bez gaismu efektiem arī pirotehnika ir ļoti augstā līmenī.
Tad es zinu, nekas jauns nav domāju ka kaut ko ekskluzīvu un jaunumus rāda......
Eltons:
Tad es zinu, nekas jauns nav domāju ka kaut ko ekskluzīvu un jaunumus rāda......
Maskavā nebiju toreiz, nevaru salīdzināt... bet, ja Tu tā saki...
ne ar mīklas, ar sūdu rulli! tak jau fotoportāls - OHU'jā - pohujā un vēl šur tur laikam pacienti domā, ka visa zagvozdka iekš tam, kurš kraujāku bildi nozags, bet.