forum.gif
fotoBOG - kas īsti Tu esi?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotoBOG - kas īsti Tu esi?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.07.11 21:25
 citēt
A bildes ta nekādas.
Publicēts: 01.07.11 22:00
 citēt
fotoBOG:Kāpēc jūs mēsliņi man neticat ;( :D Nu piedodiet, ka tā nosaucu :D es tikai gribēju pateikt, ka šeit daudzi lietotāji tiešām ir pretīgi cilvēki un tiešām lieli mēsli! Vnk žēl, ka šāds daudz maz profesionāls saits ir tikai viens :( Sen būtu uz citu saitu aizgājis! Dizains nekāds, aktīvie lietotāji nekādi, admini.. Bail jau teikt.. :D

Nebaidies, admini modra tauta, agrāk vai vēlāk tāpat nobloķēs :face-devil-grin:
Publicēts: 01.07.11 22:00
 citēt
fotoBOG:Kāpēc jūs mēsliņi man neticat ;( :D Nu piedodiet, ka tā nosaucu :D es tikai gribēju pateikt, ka šeit daudzi lietotāji tiešām ir pretīgi cilvēki un tiešām lieli mēsli! Vnk žēl, ka šāds daudz maz profesionāls saits ir tikai viens :( Sen būtu uz citu saitu aizgājis! Dizains nekāds, aktīvie lietotāji nekādi, admini.. Bail jau teikt.. :D

Un ko Tu te veel spreegaa? Nepatiik, tinies! Jebkuraa gadiijumaa tevi izmetiis, te neciesh bilzu zaglus!
Publicēts: 01.07.11 22:02 labots
 citēt
parādi rawus, visi Tev atvainosies un varbūt pat kādu alu uzsauks par tām morālajām ciešanām, vai arī..... ceru, ka pats saproti, kas jādara. :) natribu.org...
Publicēts: 01.07.11 22:13 labots
 citēt
fotoBOG:
Un ko Tu te veel spreegaa? Nepatiik, tinies! Jebkuraa gadiijumaa tevi izmetiis, te neciesh bilzu zaglus!

Nevienu bildi neesmu nozadzis! Vai tad sāp, ka pasak taisnību!

Aizņēmies? :D Varbūt pašas kkā iekrita blogā? No tām mūsdienu tehnoloģiām, internetiem utt neko labu nevar sagaidīt. :(:D
Publicēts: 01.07.11 22:13
 citēt
fotoBOG:

Nevienu bildi neesmu nozadzis! Vai tad sāp, ka pasak taisnību!

...ar lat.val ir problēmas???Tev taču uzrakstīja-parādi raw lai viss nostājas savā vietā.:anger:
Publicēts: 01.07.11 22:22
 citēt
Jolan:
fotoBOG: Nevienu bildi neesmu nozadzis! Vai tad sāp, ka pasak taisnību!

...ar lat.val ir problēmas???Tev taču uzrakstīja-parādi raw lai viss nostājas savā vietā.:anger:

rawu nebūs. pasažieris deletēja visu savu galeriju. Jautājumu vairāk nav.
Publicēts: 01.07.11 22:24 labots
 citēt
A kas tas par www.tineye.com ?
Tak tur neuzrāda pat tās bildes, kuras pats esmu publicējis, kur nu vēl zagtās :D :D :D
Publicēts: 01.07.11 22:27 labots
 citēt
Sapper:parādi rawus, visi Tev atvainosies un varbūt pat kādu alu uzsauks par tām morālajām ciešanām, vai arī..... ceru, ka pats saproti, kas jādara. :)
rawu nebūs. pasažieris deletēja visu savu galeriju. Jautājumu vairāk nav.

Taatad taa aluspudele ir anaali jaaievada!Citiem BOGIEM par maaciibu!
Publicēts: 01.07.11 22:36
 citēt
fotoKLOUN...:face-wink:
Publicēts: 01.07.11 22:36
 citēt
Pats niks jau daudz ko izsaka. Tipiņam kompleksi. Jūties nenovērtēts un apbižots?:face-wink:
Publicēts: 01.07.11 22:41
 citēt
Sapper:varbūt pat kādu alu uzsauks

man vari kādu alu uzsaukt :big_smile:
Publicēts: 01.07.11 22:42
 citēt
Oliss:

Oliss arī uzradies :D
Publicēts: 01.07.11 22:44
 citēt
Oliss:

nav problēmu, kad un kur dzert ejam? :D
 citēt
fotoBOG:Mierā! Interesanta mīkla.. Es esmu viens no jums.. Pat esmu iekomentējis ar īsto niku.. Paliek arvien interesantāk ;)

Un nafig šitādas spēlītes? :what:
 citēt
vinieks:
Oliss: man vari kādu alu uzsaukt :big_smile:
Oliss arī uzradies :D

kad alu piemin es esu klāt :big_smile:
Publicēts: 01.07.11 22:45
 citēt
Oliss:kad alu piemin es esu klāt :big_smile:

Arī Gūtmaņalu? :grimace: :face-grin:
Publicēts: 01.07.11 22:48
 citēt
Tak uzsauciet kāds Oļam Gūtmaņa alu :D
Publicēts: 01.07.11 22:52
 citēt
smartins:Tak uzsauciet kāds Oļam Gūtmaņa alu :D

Labāk nevajag, ka neuzlaiž gaisā :face-grin:
Publicēts: 01.07.11 22:53 labots
 citēt
ERA:
fotoBOG:Mierā! Interesanta mīkla.. Es esmu viens no jums.. Pat esmu iekomentējis ar īsto niku.. Paliek arvien interesantāk ;)

Un nafig šitādas spēlītes? :what:

ERA, nu kur var šitā uzķerties? :D Kāds vēl viens no mums??? Tu spēj kādu nomums tik slimu iedomāties???
Publicēts: 01.07.11 22:55
 citēt
Heh... Visur tādi cilvēki ir... Cik man intereses ir bijušas... cik forumos neesmu reģistrējusies, visos ir divas bēdas... Viena - kompleksaini cilvēki, kuri izceļas, ar to, kā viņiem nav (šeit - bildes, citur - suņi, sasniegumi, utt...) un otra - pastāvīgu un senu lietotāju "nolikšana", sevišķi sākumā, saņemot kritiku un pārmetumus. (Kura gan 99% ir pamatota...)
Publicēts: 01.07.11 22:56 labots
 citēt
Sapper:ERA, nu kur var šitā uzķerties? :D Ķāds vēl viens no mums??? Tu spēj kādu nomums tik slimu iedomāties???

Hmm, nu ir jau visādi pacienti redzēti :grimace: :face-grin:
Publicēts: 01.07.11 22:59
 citēt
fotoBOG:Nu neesmu ERA.. Ja arī būtu pagaidām neatklātu! :p Interesē jūsu reakcija :)

Nē, Tu neesi ERA, jo ERA esmu es un TIK garlaicīgi man nav :grimace: :face-grin:
Publicēts: 01.07.11 23:00
 citēt
fotoBOG:Nu neesmu ERA.. Ja arī būtu pagaidām neatklātu! :p Interesē jūsu reakcija :)

Permanents bans būs tev reakcija. :)
Publicēts: 01.07.11 23:13
 citēt
fotoBOG:Pag jūs gribat teikt, ka es dabūšu IP banu un tad vairs nevarēšu ieiet no sava īstā profila? Tas nu gan nav forši.. Tad jau sanāk, ka neredzēsiet manas īstās bildes vairs.. :(

Ja tu mūs patiešām tik ļoti mīli, tad izmantosi proxiju,
Publicēts: 01.07.11 23:18
 citēt
fotoBOG:Pag jūs gribat teikt, ka es dabūšu IP banu un tad vairs nevarēšu ieiet no sava īstā profila? Tas nu gan nav forši.. Tad jau sanāk, ka neredzēsiet manas īstās bildes vairs.. :(

a kuram interesē tavas bildes???:amazing:
Publicēts: 01.07.11 23:22
 citēt
reitings ir mākslīgi uzpūsts :grimace:
Publicēts: 01.07.11 23:36
 citēt
fotoBOG:
Oliss: a kuram interesē tavas bildes???:amazing:

Ja jau neinteresē, kāpēc tad man ir diezgan liels reitings.. ;)

...tu esi vienkārši idiots ar uzmanības trūkumu.Mazāk būtu muldējis un gājis gulēt.
Publicēts: 01.07.11 23:36
 citēt
Offtopic: Oliss...slēdz Euronews un apskaties kādi efekti Tev būs jālaiž gaisā!
Publicēts: 01.07.11 23:39
 citēt
Eltons:Offtopic: Oliss...slēdz Euronews un apskaties kādi efekti Tev būs jālaiž gaisā!

esu darbā :face-crying: un neko neredzu
Publicēts: 01.07.11 23:40
 citēt
Oliss:
Eltons:Offtopic: Oliss...slēdz Euronews un apskaties kādi efekti Tev būs jālaiž gaisā!

Kā Tev labi neiet...:face-grin: Pa smuko rāda..:face-smile:
Publicēts: 01.07.11 23:42
 citēt
Oliss:

Gaan jau kāds ieraksts būs no Monako princim veltītā JM Jarre koncerta, kurš onlainā pašlai tiet gaisā. Bez gaismu efektiem arī pirotehnika ir ļoti augstā līmenī.
Publicēts: 01.07.11 23:44
 citēt
Eltons:
Oliss: esu darbā :face-crying: un neko neredzu

Gaan jau kāds ieraksts būs no Monako princim veltītā JM Jarre koncerta, kurš onlainā pašlai tiet gaisā. Bez gaismu efektiem arī pirotehnika ir ļoti augstā līmenī.

Tad es zinu, nekas jauns nav :grimace: domāju ka kaut ko ekskluzīvu un jaunumus rāda......
Publicēts: 01.07.11 23:45
 citēt
Publicēts: 01.07.11 23:47
 citēt
Oliss:
Eltons:

Tad es zinu, nekas jauns nav :grimace: domāju ka kaut ko ekskluzīvu un jaunumus rāda......

Maskavā nebiju toreiz, nevaru salīdzināt... bet, ja Tu tā saki...
Publicēts: 01.07.11 23:50
 citēt
Eltons:http://jarreuk.com/

paldies :big_smile:
Publicēts: 01.07.11 23:51
 citēt
Eltons:
Oliss: Tad es zinu, nekas jauns nav :grimace: domāju ka kaut ko ekskluzīvu un jaunumus rāda......

Maskavā nebiju toreiz, nevaru salīdzināt... bet, ja Tu tā saki...

JM Jarre parasti franči šauj "Gruppe F" tie tādi sēņotāji, biju Gdaņskā un biju gaidijis ko vairāk :(
Publicēts: 02.07.11 02:04
 citēt
njaa - fotoBOg toch jutaas kaa dievs ;-((((
Publicēts: 02.07.11 03:20 labots
 citēt
dansiga:njaa - fotoBOg toch jutaas kaa dievs ;-((((

Bet var būt ari ir
Publicēts: 02.07.11 06:09
 citēt
dansiga:Šitādus ar mīklas rulli jādzen prom!!!!!
ne ar mīklas, ar sūdu rulli! :grimace: tak jau fotoportāls - OHU'jā - pohujā un vēl šur tur laikam pacienti domā, ka visa zagvozdka iekš tam, kurš kraujāku bildi nozags, bet. :amazing:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas