PC ar specialu progu googla ir atrodama, 60d noskrejienam lielam nav jabut, bet kas zin, es pa 2 ar pus gada , tikai knapi 15 R esmu kamerai nodzinis, bet ka nu kurš bilde
He, he, un te vēl kāds grib sveštautiešus par valsts naudu pārlatviskot... vispirms ar saviem tirliņiem jātiek galā būtu. Kas attiecas par tēmu, tad jānes uz Canon centru.
He, he, un te vēl kāds grib sveštautiešus par valsts naudu pārlatviskot... vispirms ar saviem tirliņiem jātiek galā būtu. Kas attiecas par tēmu, tad jānes uz Canon centru.
Eltons:... vispirms ar saviem tirliņiem jātiek galā būtu.
Un ar tiem, kuri par 100 gudrajiem saucas un vāvuļo no Saeimas tribīnes: "Attiecībā par šo jautājumu, es viennozīmīgi uzskatu, kaddē jāsaka sekošais - kolēģi, attopaties! Ko jūs dariet?" Un no t.s. valodnieku komisijas murgiem tipa viedtālruņi, viedkartes un un pārējās kājenes, starpenes un smaceņi.
Eltons:... vispirms ar saviem tirliņiem jātiek galā būtu.
Un ar tiem, kuri par 100 gudrajiem saucas un vāvuļo no Saeimas tribīnes: "Attiecībā par šo jautājumu, es viennozīmīgi uzskatu, kaddē jāsaka sekošais - kolēģi, attopaties! Ko jūs dariet?" Un no t.s. valodnieku komisijas murgiem tipa viedtālruņi, viedkartes un un pārējās kājenes, starpenes un smaceņi.
Domāju ka šinī gadījumā ir vainīga mentalitāte. Merķelis "latvieši", Streičs "Rūdolfa mantojums", u.c. bezgala daudzi darbi parāda latvieša vulgaris dabu. Dīvainā kārtā pseido vai pro-fotogrāfs, kurš bļauj par to, ka tie kas bildē pa lēto, atņem darbu, tas, ka tev ir ziepis, nedod tev tiesības publicēt savus "darbus" tik augstu kā fotoblogā, pats nejēdz korekti lietot latviešu valodu, un dīvaini ir arī tas, ka ierindas d_rsējiem, kuri uzskata, ka lietas jādara profesionāliem (pasākumu bildēšana, preču bildēšana utt. topiku forumā bijis par šo tēmu pilns), paši nemaz negrib citu jomu speciālistiem uzticēties (piem. mājaslapas daudziem fotogrāfiem ir - labāk pats pa lēto ar kaut kādu templeitu) utt. nav ko brīnīties. šķiet tās tādas nācijas īpatnības.
P.S. vienmēr esmu gribējis pateikt, cienījamie fotogrāfi "visvairāk", "visskaistāk" raksta kopā nevis "viss vairāk" utt. tā tāda profesionāla slimība laikam (ne visiem, protama lieta)
Bet es domāju, ka tagad, nihilisma laikmetā, NU VISMAZ KAUT JĀRUNĀ NEPAREIZI! Visiem, neatkarīgi no vecuma, dzimuma un sabiedriskā stāvokļa! Vēl saprotu ministru prezidenta kandidātu, kuram izglītība ir palīgskola neklātienē, bet gudrība nāk no iekšām, bet nu ir cilvēki ar vairākām augstākajām izglītībām. Neticu, ka tiem skolā nav mācīta latviešu valoda, ka visi saka "iet AR kājām PAR ceļu". Un vēl - atrodu vecas avīzes un atklāju, ka pirms 20 gadiem, kā brīnums, tīri mierīgi esam iztikuši bez vārdiem "uzrunāt" un "izaicinājums".