forum.gif
Foto + Notebook Mugursoma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Foto + Notebook Mugursoma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.04.07 20:53
 citēt
Labdien!

Esmu nonācis diezgan lielas problēmas priekšā - vēlējos nopirkt mugursomu, kurā varētu ievietot savu laptop + fotoaparātu, un problēma sākas ar to, ka mans laptop vienk. neietilps isti nevienā somā... Mēģināju Lowepro Compu Daypack, Compu Trekker, bet abās nekādā jēgā...

Varbūt kādam arī ir bijusi līdzīga problēma - portatīvais ir ar 17" ekrānu
šitāds te briesmonis: www.cdw.ca...

Varbūt kādam ir ideja, kur varētu dabūt somu vai kur meklēt kurā satilptu gan fočuks, gan laptop, jo pārdot portatīvo dēļ tā ka nelien nevienā somā negribās...
Publicēts: 10.04.07 21:11
 citēt
a labi zini, ka vajag tos abus stiept reizē?

šo somu ideja radās kad nebija mazu pārnēsājamu datu nesēju - šobrīd spēju vienīgi iedomāties cilvēku-velosipēdistu kuram tā ir datorsoma un kamera aizņem 1/5 fotonodalījuma kur pārējais ir vēl lērums derīgu mantu
Publicēts: 10.04.07 21:58
 citēt
Diezgan bezcerīgi. Senāk biju sagribējis tādu tarbu, kur ērti ielien dokumentu mape, plaukstdators, šādi tādi sīkumi un dižziepītis, tā i turpinu gribēt. Tagad gaidīšu arī te, varbūt kāds gudrāks ceļu parādīs...
Publicēts: 10.04.07 22:01
 citēt
Lowepro CompuTrekker Plus AW var mēģināt, ir nedaudz lielāka par parasto CompuTrekker un pēc specenes arī uzņem 'up to 17" notebook'.

Nja, iespēja purva vidū veselas 30 minūtes uz 17" ekrāna apstrādāt fotogrāfijas nenāk viegli ...
Publicēts: 10.04.07 23:15
 citēt
17" monitors portatīvajam ir diezgan apšaubāma fīča, bet soma foto tehnikai un portatīvajam ir noderīga, ja brauc kaut kur tālāk. Man ilgākiem braucieniem ir LowePro Stealth AW, bet 17" portatīvo tur neiebāzt :)
Publicēts: 11.04.07 00:00
 citēt
a labi zini, ka vajag tos abus stiept reizē?

Problēma jau tāda, ka vasarā man ir jādodas 10 000km tālā ceļā un lidmašīnā diez vai mani kāds laidīs ar divām somām, un portatīvo rokā arī nest nevar... ir jau, protams, variants daļu tehnikas krāmēt dator somā, jo tā ir gana liela, bet tas it kā ir galējais variants...
Publicēts: 11.04.07 09:00
 citēt
Laidīs ar divām somām... laidīs... ir pārbaudīts...
Publicēts: 11.04.07 12:40
 citēt
Laidīs ar divām somām... laidīs... ir pārbaudīts...

Nez, man jau pagājušo reiz piesējās par overweight 500g k-kads kretīns, jo man pc somā bija 2x Laptop + bikses & stuff un kopā tā svēra 15kg laikam... So nez ko viņi teiktu par divām + kompānija it kā nebija lētais reiss...
Publicēts: 11.04.07 12:54
 citēt
Man vienmēr ir foto + notebook soma... un neko... nu lab, varbūt mana fotosoma nav grandioza:)... bet īstenībā atceros, ka vienreiz lidoju ar datorsomu un parasto mugureni, kas bija piekrauta līdz lūpai un ar neko... bet nu nezinu, katrs gadījums atšķiras...
Publicēts: 11.04.07 13:01
 citēt
Atšķiras jau arī valstis, uz (no) kurām lido - angļi to tik vien gaida, lai pārvilktu pasažieriem ādu pār acēm (jo ādas pārvadāšana, redziet, biļetes cenā nav iekļauta), par itāļiem nekas slikts nav dzirdēts...
Publicēts: 11.04.07 15:04
 citēt
Atšķiras jau arī valstis, uz (no) kurām lido - angļi to tik vien gaida, lai pārvilktu pasažieriem ādu pār acēm (jo ādas pārvadāšana, redziet, biļetes cenā nav iekļauta), par itāļiem nekas slikts nav dzirdēts...

Nu man principā tas nav par Eiropu, bet nu šodien papētiju un izskatās, ka mans pc varētu līst CompuTrekker Plus AW...
Publicēts: 11.04.07 15:58
 citēt
man arii domat ka portativajam soma + uz pleca spogulenes soma ir jaiet cauri...
Publicēts: 11.04.07 15:58
 citēt
un ja vel notebuks ir firmas ... :D vispar var atdot bagaazhai tiksi pie jauna, vista ready :DDD
Publicēts: 12.04.07 01:04
 citēt
pats šobrīd cierēju uz Lowepro CompuRowe AW www.lowepro.com...
diezgan liela tarba - Elkorā 80 Ls

Ja skaties uz Lowepro somām iesaku piezvanīt uz Canon IB Servisu - viņi ir oficiālie dīleri latvijā un cenas baigi pieņemamās biju pats izbrīnīts - tāpēc iesaku piezvanit un uzprasīt viņiem vai ir uz vietas tada soma un cik maksā

Tel: 7204080

P.S. Tas ir tas centrs maskavas ielā!
Publicēts: 12.04.07 01:06
 citēt
un ja vel notebuks ir firmas ... :D vispar var atdot bagaazhai tiksi pie jauna, vista ready :DDD

Nav man firmas booka - students pats saviem spēkiem cīnās :) So nedošu viņu sist nevienam :) Bet man ir doma par mugursomu - man pleca somas isti neder - man bieži vien ir japarvietojas un tad tas tikai traucee...
Publicēts: 12.04.07 19:47
 citēt
Labdien!

Esmu nonācis diezgan lielas problēmas priekšā - vēlējos nopirkt mugursomu, kurā varētu ievietot savu laptop + fotoaparātu, un problēma sākas ar to, ka mans laptop vienk. neietilps isti nevienā somā... Mēģināju Lowepro Compu Daypack, Compu Trekker, bet abās nekādā jēgā...

Varbūt kādam arī ir bijusi līdzīga problēma - portatīvais ir ar 17" ekrānu
šitāds te briesmonis: www.cdw.ca...

Varbūt kādam ir ideja, kur varētu dabūt somu vai kur meklēt kurā satilptu gan fočuks, gan laptop, jo pārdot portatīvo dēļ tā ka nelien nevienā somā negribās...

manā nikbildē ir tāda soma, 17" , 5d ar 12-400, + 1 alss...pirku Canon uz Maskavas ielas. Saucas LowePro
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):