forum.gif
Sporta foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sporta foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.07.11 10:45
 citēt
Maris:drifta gadījumā jābūt patrulam pašam pogas spiedējam

tas savukārt izslēdz vajadzību (jēgu) pēc dajebkādiem citiem parametriem

ņepizģi! man arī drifts patīk! :face-kiss:
Publicēts: 06.07.11 21:21
 citēt
Morsitis:
viecha:Aizmirsu vēl vienu variantu,ko pagaidām neesmu izprovējis-servoAF,vai šamai kaut kā citādi saucas,liekas continious.Tomēr īpašas cerības neloloju.Drīzāk jau šaterlags tikai vēl palielināsies.:face-sad:

Servo AF ir visvajadzīgkā lieta, it sevišķi atrodoties trases malā, kad gribas vilkt līdzi. Nofokusējies jau laicīgi, saķer kadrā vēlamo objektu un velc viņam līdzi un "iedomātajā kadrā" tikai atliek stiprāk piespiest slēdzi. Piemērs te -http://fblg.me/80182

Uz spogulenes.protams.Es jau te par savu jauno superziepi spriedelēju!:face-grin:Creative-advanced,nu vopščem super-buper.Trūkst tikai professional apzīmējuma!Domāju piekārt kādu siksnu ar attiecīgu uzrakstu,lai tauta zin ar ko te darīšana!:face-grin:
Publicēts: 06.07.11 21:24
 citēt
:)
Publicēts: 06.07.11 22:43
 citēt
kasparsf:Vēlams 200mm objektīvs, slēdža laiks +/-1/50, monopods un af servo.
http://www.kff.lv/Autososeja/

novirzenepatēmu . tās bildes speciāli taisītas tik briesmīgas? nepatika neviena :D:face-sad:
Publicēts: 08.07.11 17:41
 citēt
Sapper:
lauralie:Šie pēdējie komentāri ir nevietā, un, manuprāt, pilnīgi nekorekti. Jautri lasīt, ka sākat apspriest manu mācēšanu un manas fotogrāfijas, kad vēl tās nav uzņemtas. Nevajag cepties, netraucēšu jūs ar saviem amatiera foto, lai nav lieki jāklaigā. Ne man tur labums, ne jums! :face-wink:
Paldies tiem,kas atbildēja saistībā ar jautājumu, tiešām par tehniskām lietām. :face-smile:

Domā, ka ja Tev pateiks tehniskās lietas - kādi ir pasaulē labākie un krutākie stenti, Tu varēsi sākt ar koronāro angioplastiju nodarboties???? :bad_smile:

A kas Tev liek domāt, ka ar fotogrāfiju ir savādāk????

P.S. Iedomājies, ka nākamais džeks Tev būs pianists. Tad visa foto tehnikā ieliktā nauda vējā, sporta fotoaparatūra jātirgo nost un jāpērk koncertzālei piemērotā. :haha:

Ne mans puisis,ne kā.:D
Labi, skaidrs, ka jautājumus nekad vairs šeit neuzdošu. :face-smile:
Publicēts: 08.07.11 17:52 labots
 citēt
lauralie:
Labi, skaidrs, ka jautājumus nekad vairs šeit neuzdošu. :face-smile:

Neuzdod gan , lai nakama vieta neizgaztos tapat kā šeit šac ar "Kur labi foto kursi iesacejiem" un tevi sapratīs:) Kad cilveks saka KUTKO kautcik saprast no foto viņš vairs neuzdod jautajumu "Kadu pirkt , kura labaka" bet iet un mēģina un perk to ko pats zina kas VIŅAM piemerotakais. Driftu un JEBKO var nobildet ari ar MOBILO telefonu ja prot un zin kā. JA NEPROT / NEZIN ari tehnika pa 10000Ls diez vai buss baudamaks rezultats ka AR MOBILO telefonu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):