forum.gif
Kas ir profesionāla fotokamera?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kas ir profesionāla fotokamera?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.07.11 17:36
 citēt
meduslacis:
Oliss:Noskaidroju, ka neprofesionālās kameras skaitās visas kompaktklases kameras, tas ir ziepīši :face-crying: Ar ziepi tur darīt nav ko:(
Oliss:Noskaidroju, ka neprofesionālās kameras skaitās visas kompaktklases kameras, tas ir ziepīši :face-crying: Ar ziepi tur darīt nav ko:(

A ,ja nav noslēpums..uz kurieni esi sataisījies..?

Nu takš uz uguņošanu...:face-wink:
Publicēts: 06.07.11 17:39
 citēt
Friidis:
meduslacis:
A ,ja nav noslēpums..uz kurieni esi sataisījies..?

JAAAA..Un uz uguņošanu vēl atļauja jāprasa...Būs mainījis intereses..:face-smile:
Publicēts: 06.07.11 18:12
 citēt
meduslacis:
Friidis:

JAAAA..Un uz uguņošanu vēl atļauja jāprasa...Būs mainījis intereses..:face-smile:

tas ir čempionāts, slēgtā teritorijā, kur jāpērk biļetes :grimace: intereses es nemainu :grimace:
Publicēts: 06.07.11 18:18
 citēt
Oliss:
meduslacis:

tas ir čempionāts, slēgtā teritorijā, kur jāpērk biļetes :grimace: intereses es nemainu :grimace:

UGUNJOšANAS čEMPIONāTS???
Publicēts: 06.07.11 18:20
 citēt
meduslacis:
Oliss:

UGUNJOšANAS čEMPIONāTS???

Par ko tu brīnies :amazing:
Publicēts: 06.07.11 18:24
 citēt
Oliss:
meduslacis: UGUNJOšANAS čEMPIONāTS???

Par ko tu brīnies :amazing:

Nebrīnos..tik gribu saprast,kas ir tas,kur nopērkot biljetes nevar fotografēt un pie tam Vācijā. Vismaz te-UK -milzīgajos pasākumos var bildēt.Cita lieta,ka dažos aiz barjerām..
Publicēts: 06.07.11 18:48
 citēt
Oliss:
meduslacis:

nu tad vari pavisam mierīgs palikt, ar statīvu točna nelaidīs!
Publicēts: 06.07.11 18:54
 citēt
kasparsf:
Oliss: tas ir čempionāts, slēgtā teritorijā, kur jāpērk biļetes :grimace: intereses es nemainu :grimace:

tas gan bet to ir vieglāk slepus ienest, jo drīkst ienest matračus uz ko sēdēt;)
Publicēts: 06.07.11 18:54
 citēt
Es jau padomāju kā kāds Deivida Bovija vai Vestarda Šimkus koncerts... :) Mjā, tas ka ugunsdarbus neļauj ar spoguli friči fočēt.... imho dīvaini....
Publicēts: 06.07.11 19:08 labots
 citēt
Oliss:
kasparsf:

tas gan bet to ir vieglāk slepus ienest, jo drīkst ienest matračus uz ko sēdēt;)

Toties uz airšoviem vari stiept iekšā visu kempinga piederumu klāstu, fototehniku arī jebkuru - ieksaitot Stenlija kausa izmēra objektīvus. :) Ja pa papildus samksu vēl nopērc "Spotter pack" nu tad vipābā esi kings. Tiec klāt ļoti labos bildēšanas punktos un mainstrīms nevazājas gar degungalu....

Vienīgā izeja Tev ir iešūt visu fototehniku matracī. :)
Publicēts: 06.07.11 19:10
 citēt
Sapper:
Oliss: tas gan bet to ir vieglāk slepus ienest, jo drīkst ienest matračus uz ko sēdēt;)

Toties uz airšoviem vari stiept iekšā visu kempinga piederumu klāstu, fototehniku arī jebkuru - ieksaitot Stenlija kausa izmēra objektīvus. :) Ja pa papildus samksu vēl nopērc "Spotter pack" nu tad vipābā esi kings. Tiec klāt ļoti labos bildēšanas punktos un mainstrīms nevazājas gar degungalu....

Vienīgā izeja Tev ir iešūt visu fototehniku matracī. :)

Lūk tāpēc jau brīnos par Oliss ,,slēgto,, pasākumu..:face-smile:
Publicēts: 06.07.11 21:14 labots
 citēt
Oliss:
Lunis:

TELEFONS vinnozimigs risinajums :):)

Es no tevis gaidīju kādu gudrāku risinājumu info :(

GODĪGI sakot nesmu neviena pasakuma EIROPA gajiss ar jebkadu foto tehniku bez akreditacijas , tur publika nekad nestiepj ieksja neko "Bildejamu" iznemot telefonus reti pat ziepjus. Es ar nekad nesmu gribejis neko stiept JA STRADA lauj spiet ieksja kaut 2000mm lielgabalu un bliezt TO KO DRIKST un tur kur drikst , ja FANOT jebkurs foto man trauce "Atlaist" uz pilno:):)

KAUTGAN reiz Berline kaut kada festa PUBLISKA man palidza aizvakties no pirmajam rindam ar 200mm stiklu teica ka "Ne tuvak par 50m no skatuves" ar baltajam rorem nedrikst , izlidzejos pavisam smiekligi , panemu no kolegja SIGMA 70-200 2,8 un ar to nebj problemu jo ta nebija BALTA un NIKON melnie tad bija 1 no 1000 profiem :):)
Publicēts: 06.07.11 21:42
 citēt
Ir vietas,kur blakus ieejas biļetei,jāpērk arī fotografēšanas atļauja.Tā bija Ginesa muzejā gan Kopenē gan Londonā un arī rokmuzejā Londonā tieši tāpat.Foto permission un vālē vesels pats sevi blakus Mikam Džegeram.Bet te nav runa par akreditāciju,tas ierindas publikai no ielas.Un neviens tur netaisās šķirot ar ko bildēsi.:face-wink:
Publicēts: 07.07.11 01:13
 citēt
viecha:Un neviens tur netaisās šķirot ar ko bildēsi.:face-wink:
muzejos, kur gleznas, ar blicēm un ar statīviem neļaus.
Publicēts: 07.07.11 09:37
 citēt
Oliss.
Variants Nr.1 neizejot no viesnīcas (povers laika apstākļi) var bliezt uz nebēdu it kā tu nezinātu (rezultāts tev arī labi zināms).
Variants Nr.2 aiz arēnas ar visiem olimpiskajiem riņķiem, kas arī nav sliktāks variants (rezultāts tev arī labi zināms).
Variants Nr.3 kas varētu būt ļoti interesants, kuru es mēģinājis nesu, sarunāt laicīgi ar viesnīcas administrāciju par jumtu, domāju par piesolītu kādu lielāku izdrukātu bildi varētu norīt, kā čaukst.
Bet tava gribēšana apvienot klātienes skatīšanos un fotografēšanu man liekas ir nereāls, jo atceries kad leiši šāva, es caur lietuviešiem centos iegūt akreditāciju uz ko vācieši smalki atbildēja, ka viņiem ir viens oficiālais fotogrāfs kuram ir tiesības pārdot foto caur organizatoriem un ja ir vajadzīgas bildes viņi tās var iegādāties (kā pēc tam noskaidrojās 3000 eironaudiņas par kaut kādām mistiska formāta bildītēm).
Leiši protams nenopirka no viņiem, bet dabūja no manis, kas varēja vāciešiem nepatikt.
Atceries kā mēs bijām pārsteigti nākamajā gadā.
Taisies braukt, ar ko kādā sastāvā?
Publicēts: 07.07.11 11:20
 citēt
AirArt
Nr.1 atkrīt viesnīca vietu nav visas jau sen rezervētas
Nr.3 līdz ar to arī atkrīt

Gtribētu braukt, jo krutas firmas būs, bet vēl nezinu kas vēl varētu piekrist?????
Publicēts: 07.07.11 12:46
 citēt
vot! Risinājums.
www.youtube.com...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: