forum.gif
One Life Photography Competition
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / One Life Photography Competition
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.07.11 01:11
 citēt
Publicēts: 06.07.11 11:01
 citēt
un kā šos var nošķirt kas ir lohatrons un kas nav? Es principā cenšos nepiedalīties konkursos kur par dalību jāmaksā!
Publicēts: 06.07.11 12:11
 citēt
nezinu, Kaspar!
Publicēts: 06.07.11 12:19
 citēt
kasparsf:un kā šos var nošķirt kas ir lohatrons un kas nav? Es principā cenšos nepiedalīties konkursos kur par dalību jāmaksā!

Par šo jkonkrēto neko nezinu, bet pamatā visos normālos konkursos ir jāmaksā par dalību!
Publicēts: 06.07.11 12:28
 citēt
RobertsJ:
kasparsf:un kā šos var nošķirt kas ir lohatrons un kas nav? Es principā cenšos nepiedalīties konkursos kur par dalību jāmaksā!

Par šo jkonkrēto neko nezinu, bet pamatā visos normālos konkursos ir jāmaksā par dalību!

Imants Urtāns var pastāstīt kā pēc pieteikuma konkursā tiek iztukšota kredītkarte, gan jau ka bija pieļautas kļūdas arī no paša puses bet tik un tā.
Zinu droši ka ir arī "normāli" konkursi kur par dalību nav jāmaksā. Varbūt jāmaksā ir tajos "normālajos" kur balva ir nauda bet man liekas ka tas ir kā spēlēt kazino vai sportloto.
Publicēts: 06.07.11 14:18
 citēt
visi FIAP konkursi ir par maksu. U nja balvā ir lielas naudas summas - jo dārgāka dalības maksa. Bet šinī konkursā 10$ tikai . Lēti! Pie tam jāmaksā caur PayPal. Izskatās normāls konkurss.
Publicēts: 06.07.11 15:17
 citēt
dansiga:visi FIAP konkursi ir par maksu. U nja balvā ir lielas naudas summas - jo dārgāka dalības maksa. Bet šinī konkursā 10$ tikai . Lēti! Pie tam jāmaksā caur PayPal. Izskatās normāls konkurss.

tikko gribeeju teikt :face-wink:
Publicēts: 06.07.11 17:39
 citēt
dansiga:visi FIAP konkursi ir par maksu. U nja balvā ir lielas naudas summas - jo dārgāka dalības maksa. Bet šinī konkursā 10$ tikai . Lēti! Pie tam jāmaksā caur PayPal. Izskatās normāls konkurss.

Bija viens FIAP konkurs kur tiešām bija liela summa laimestā, un bija 70$ jaiemaxā bet ta ari nifiga nesapratu ka caur kaut kādu PiPeli tur jamaxā es iegāju taja lap[ā un figu, tur prasa kaut kādu kreditkarti un parastā bankomāta kartes konts neder nifiga. Ja būtu normāls poasāciens ta varētu ieskaitīt naudu ka normāli to dara .
Publicēts: 06.07.11 18:11
 citēt
chukmasoff, nu ja tu tur neko nesparoti - tad tā jau nu Tava nelaime. Man tur viss šķiet skaidrs un elemntāri izdarāms! Iespējams, ka parastā algas karte PayPal neder. Man ir Visa kredītkarte un nekādu problēmu.
Publicēts: 06.07.11 18:17
 citēt
dansiga:chukmasoff, nu ja tu tur neko nesparoti - tad tā jau nu Tava nelaime. Man tur viss šķiet skaidrs un elemntāri izdarāms! Iespējams, ka parastā algas karte PayPal neder. Man ir Visa kredītkarte un nekādu problēmu.

Nu es gribēju lai man tādu karti iedod banka, a figu nedeva, nezināmu iemeslu dēļ. Tikai algas karti piedāvāja.
Publicēts: 06.07.11 18:26
 citēt
chukmasoff:
dansiga:chukmasoff, nu ja tu tur neko nesparoti - tad tā jau nu Tava nelaime. Man tur viss šķiet skaidrs un elemntāri izdarāms! Iespējams, ka parastā algas karte PayPal neder. Man ir Visa kredītkarte un nekādu problēmu.

Nu es gribēju lai man tādu karti iedod banka, a figu nedeva, nezināmu iemeslu dēļ. Tikai algas karti piedāvāja.

...ne visiem šamie dod šitās kartes..tik par īpašiem nopelniem..:face-grin:
Publicēts: 06.07.11 18:44
 citēt
Chukmasoff, tad jau laikam kaut ko nogreekojies esi ;-ppp vai banka nepareizaa;-)))
Publicēts: 06.07.11 18:46
 citēt
chukmasoff:

nu vot, te Tu esi liels vīrs, ar niekiem neņemies bet bankai pofig ka visvarens, kredītkarti nedod un pigu Tev!
Bet vispār jau labi vien ir ka nedeva, tagad būtu kredītos līdz ausīm bet tagad brīvs cilvēks! :-)
Publicēts: 06.07.11 19:38
 citēt
dansiga:Chukmasoff, tad jau laikam kaut ko nogreekojies esi ;-ppp vai banka nepareizaa;-)))

motivēja ar to ka man esošajā kontā nifiga daudz naudas neieplūstotun ja ieplūst ta neregulāri.
Publicēts: 06.07.11 19:44
 citēt
kasparsf:
chukmasoff:

nu vot, te Tu esi liels vīrs, ar niekiem neņemies bet bankai pofig ka visvarens, kredītkarti nedod un pigu Tev!
Bet vispār jau labi vien ir ka nedeva, tagad būtu kredītos līdz ausīm bet tagad brīvs cilvēks! :-)

Tici man nebūtu kreditos lidz ausīm, jo man nekas nav vajadzīgs īpaši, k cilv''eki perk uz kredita.TV neskatos tas atkrīt, ar auto nebraucu tas ari atkrīt, dzīvojos īrētā dzīvoklī, ta ka tas ari pagaidām atkrīt, bet kad pirkšu tad kreditu neņmšu. Darbam tehniku izmantoju fīrmas, ta ka pats ari neko neperku no šīs jomas. nafig kredīti vajadzīgi, izņemot kaut kādu LMT pecapmaksas telefonu, kur pat ka vecam klientam atlaides nomaksā iedod.Ta ka nesaskatu kam kredīts vajadzigs pat treknajos gados, un brīnijos par cilvēkiem kuri bez apdomāšanas tos sagrābās. Jo materiālās lietas savā īpašumā kuras nav vajadzīgas izdzīvošanai tobiš naudas pelnīšanai, tādas kā TV , modērnas mēbeles,auto un visi citi štrunti nav mūžīgas vērtības, un nepaspēj nomaxāt kredītu kā jav ir gan fiziski gan morāli novecojuši krāmi...Nafigam tas vajadzigs...?
Publicēts: 06.07.11 19:44
 citēt
chukmasoff, nu normaali .... par ko lai tad tev lai dod to krediiteni?;-)))
Publicēts: 06.07.11 19:47
 citēt
dansiga:chukmasoff, nu normaali .... par ko lai tad tev lai dod to krediiteni?;-)))
Da man kredītu nevajadzēja, man vajadzēja lai varu starptautiski noreķināties, a tur ar parasto bankas karti nevar, es tak kaut kādu kredītu no bankas nebūtu ņēmis, man tikai karti kur varu ieskaitīt kaut kadus latus lai talak aizskaitītu, nu man ta grāmatvede skaidroja, jo es nevisai tur sapratu banka kapec ta un šitā.
Publicēts: 06.07.11 19:53
 citēt
chukmasoff, es arii nenjem krediitu - man algu paarskaita ;-)
Publicēts: 06.07.11 19:55
 citēt
dansiga:chukmasoff, es arii nenjem krediitu - man algu paarskaita ;-)

nu man algu neskaita reizēm honiorārus tikai.
Publicēts: 06.07.11 20:11
 citēt
Aizejot offtopikā par kartēm:
paypal (un visi citi starptautiski pasākumi) parasti ņem pretī VISA un MASTER kartes, bet neņem VISA ELECTRON un MASTER ELECTRONIC (vai MAESTRO?). Nezinu kāpēc ir tādas neriktīgās kartes, bet nu man jau no 18 ir VISA (debetkarte), nekad nav bijušas problēmas norēķināties starptautiski.
Publicēts: 06.07.11 20:32
 citēt
it kā čukmazovam neko no dzīves nevajag, bet tomēr pamanās katru topiku pārvērst sarunā par sevi :)
Publicēts: 06.07.11 21:36
 citēt
Daudz es par tām kartēm nejēdzu,bet sieva iepirkās ar to vīzu.Mums defoltā algas kartes bija Maestro.Un tad šī sadomāja atvērt Visa ,lai ārzemēs vieglāk grozīties un tā...bet beigās izrādās,ka tur ņem,ja nemaldos,3%par katru operāciju.Nu skaidrs,ka pašu tizlums,bet bankas baigi hitrās ar šitām blēņām.Man vienu laiku nāca regulāri smuki naudiņi un nekādi nevarēju atkauties no zelta Vīzas.Nu čakarēja un čakarēja ar tiem saviem bonusiem un atlaidēm.Knapi atsitos,jo 100 gadu man atlaides masāžas salonā vai dārgā veikalā vai klubā!:face-wink:Vopščem tur kārtīgi jāizpēta kas,kad un par ko,citādi židi nosmels krējumu kā nieku!
Publicēts: 06.07.11 21:41
 citēt
viecha, nez - mana Visa aarzemees tieshi bez % straadaa! Toties nekaadus bonusus un atlaides neuzbaazh ;-)
Publicēts: 06.07.11 22:00
 citēt
dansiga:viecha, nez - mana Visa aarzemees tieshi bez % straadaa! Toties nekaadus bonusus un atlaides neuzbaazh ;-)

Var jau būt .Precīzi nezinu,bet manējai teica,ka vajadzējis ņemt debetkarti,bet šī pagrābusi kredītkarti!A ko ta nepaskaidroja cilvēkam,kurš katru dienu nekrāmējas ar augļotāju žīdu procentiem?Pēc tam,kad iegrābies jau visi kļūst gudri...:face-grin:
Publicēts: 06.07.11 22:06
 citēt
viecha:
dansiga:viecha, nez - mana Visa aarzemees tieshi bez % straadaa! Toties nekaadus bonusus un atlaides neuzbaazh ;-)

Var jau būt .Precīzi nezinu,bet manējai teica,ka vajadzējis ņemt debetkarti,bet šī pagrābusi kredītkarti!A ko ta nepaskaidroja cilvēkam,kurš katru dienu nekrāmējas ar augļotāju žīdu procentiem?Pēc tam,kad iegrābies jau visi kļūst gudri...:face-grin:

salīdzinājums - debitcard un creditcard..:face-wink:
Publicēts: 06.07.11 22:07
 citēt

Kas Tev tā par karti,kur nenoskaita komisijas maksu par kartes izmantošanu ārzemēs?:face-smile:
Publicēts: 06.07.11 22:08
 citēt
Nez, kas jums tur par krediit karti - man tiehsi krediitkarte ir taa, kas gan LV, gan aarzemees maksajaot - % netiek novilkti!

meduslacis, ar ko debitcard ir labaaka par debetkarti?;-ppp tb debitcard aarzemees nevlek % , debetkarte - LV?;-pppp;_)))
Publicēts: 06.07.11 22:08
 citēt
meduslcais, Visa clasic kreditkarte! (pareizaa banka ir jaaizveelas):-)))
Publicēts: 06.07.11 22:11
 citēt
dansiga:Nez, kas jums tur par krediit karti - man tiehsi krediitkarte ir taa, kas gan LV, gan aarzemees maksajaot - % netiek novilkti!

meduslacis, ar ko debitcard ir labaaka par debetkarti?;-ppp tb debitcard aarzemees nevlek % , debetkarte - LV?;-pppp;_)))

.es ne par procentiem,bet par tranzakcijas komisiju..?

kur izrāvi - debetkarte un debitcard? manā rextā bij runa par credītkarti un dabitkarti..
Publicēts: 06.07.11 22:16
 citēt
meduslacis:
viecha: Var jau būt .Precīzi nezinu,bet manējai teica,ka vajadzējis ņemt debetkarti,bet šī pagrābusi kredītkarti!A ko ta nepaskaidroja cilvēkam,kurš katru dienu nekrāmējas ar augļotāju žīdu procentiem?Pēc tam,kad iegrābies jau visi kļūst gudri...:face-grin:

shite!
Publicēts: 06.07.11 22:18
 citēt
meduslacis, nu par transakciju komisiju - taa pati par sevi saprotama lieta!
Publicēts: 06.07.11 22:18
 citēt
dansiga:
meduslacis:

shite!

Nu..i tagad izlasi,ko jautāji man un kas te ir rakstīts:face-smile:
Publicēts: 06.07.11 22:19
 citēt
dansiga:meduslacis, nu par transakciju komisiju - taa pati par sevi saprotama lieta!

Nu lūk,a es ta par ko..!:face-grin:
Publicēts: 06.07.11 22:21 labots
 citēt
viens par maati , otrs par meitu ;-)))) Par sho komisiju man ij praataa neienaaca, jo parasti jau ir lielaakaa probleema par noreekjinaashanos aarzemes - lielaakaa dalja karshu njem % .. bet ne visas;-)
Publicēts: 06.07.11 22:26
 citēt
dansiga:viens par maati , otrs par meitu ;-)))) Par sho komisiju man ij praataa neienaaca, jo parasti jau ir lielaakaa probleema par noreekjinaashanos aarzemes - lielaakaa dalja karshu njem % .. bet ne visas;-)

Nezinu,bet manējās ņem arī kaut kādus ļoti minimālus % ,ja izņemu ar UK karti no LV bankomāta..Toties,šeit uz vietas nemaksāju bankai ne kapeiku ne par karti,ne par pakalpojumiem atšķirībā no Latvijas bankām,kur noplēš pat % par to ,ka no konta gribi izņemt savu naudu!!!! Lūk tas gan ir kronis! Uz ko bankas darbiniece atbild,ka darbiniekiem taču arī vajagot algas nopelnīt!!!!:face-grin:
Publicēts: 06.07.11 22:28
 citēt
vispar es runaaju par noreekjinaashanos ar karti veikalos u.c. vietās, kur jaamaksaa nauda ;-))))
Publicēts: 06.07.11 22:35
 citēt
dansiga:vispar es runaaju par noreekjinaashanos ar karti veikalos u.c. vietās, kur jaamaksaa nauda ;-))))

Tiko palūrēju pēdējo steitmentu netā no Vācijas -norēkjinoties veikalā tikai komisijas maksa.Bet lieta tāda,ka reti kur varēju Vācijā ,piemēram,norēķināties ar VISAkarti-neņem pretī.:face-smile:
Publicēts: 06.07.11 22:47
 citēt
meduslacis, nu es jau tieshi par to komisijas maksu veikalos arii runaaju ! Pa Eiropu daudz kur esmu vazaajusies - nekur nebija probleemu. Vot Vaacijaa gan neesmu shos gadus bijusi :-(
Publicēts: 07.07.11 18:14
 citēt
Vispār tās kartes un bankas konti kaut kāds stulbums, vilku lidz pēdējam kāmēr varēju un tikai pavisam nesen biju spiests atvērt kontu bankā sakarā ar darbu, a tā lidz pat šī gada pavasarim dzīvoju bez kādām kartēm un kontiem.
Publicēts: 07.07.11 18:25
 citēt
neree - nelietot banku un karti un internetbanku - taa ir tumsoniiba!!!! es uz aarzemeem vispar braucu ar 50 eirikiem kabataa - nekad nespaa galva, vai nepanjemsi par maz, vai nesamainisi par daudz ....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):