forum.gif
One Life Photography Competition
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / One Life Photography Competition
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.07.11 20:37
 citēt
es nebraucu vispār uz tālām arzemēm, jo nava par ko braukāties :(
Publicēts: 07.07.11 20:50
 citēt
chukmasoff:es nebraucu vispār uz tālām arzemēm, jo nava par ko braukāties :(

Ja nav naudas,spárni ísi,
Paliec tur,kur liktens sien.
Gaidi návi,paradízi,
Paliec vecs un kapá lien...
Veidenbaums.
Publicēts: 07.07.11 20:58
 citēt
entuziasts:

Ja nav naudas,spárni ísi,
Paliec tur,kur liktens sien.
Gaidi návi,paradízi,
Paliec vecs un kapá lien...
Veidenbaums.

Ne visi var pamest visu saulainajā dzimtenē un aizlaisties kur labāk, reizēm ir pietiekami daudz pienākumu tepat, un nesanāk domāt par personīgajiem priekiem.
Publicēts: 07.07.11 21:29
 citēt
Piekrītu Čukmasovam!Es mierīgi varētu atļauties braukt kur vien ienāktu prātā.Nu gandrīz vai...jo man ir pieejamas bezmaksas aviobiļetes,tikai lidostas nodoklis.Ne reizi neesmu izmantojis pa kādiem 2 vai 3 gadiem.Nevelk un viss.It kā jau esmu šur tur bijis agrāk,bet tagad vairs negribu braukāt apkārt braukāšanas dēļ.Kad tikko atvērās robežas,tad jā...tad bija baigais kaifs vienam pašam aizkniebt caur Helsinkiem uz Londonu,bet tagad...nafig nav vajadzīgs!Lielā meita tagad pat sauca līdz uz Sietlu...ē...man slinkums .:face-sad:Pļažogradā man labāk patīk,te viss savs un zināms,ko es tur pie mellajiem basketbolistiem darīšu?
Publicēts: 07.07.11 21:42
 citēt
jaa jaa, man arii swedbankas VISA tipa OPEN. esmu maksaajis visaa eiropaa, zambijaa, mozambikaa un krievijaa, NEKUR nenjem ne procentus un ne komisiju. cashu gan neesmu neemis, varbuut pr to kaut ko noslauc bet paareejaa laikaa viss chiki. reizeem pat labaaki mainas kursi nekaa atrodami vieteejos kantoros, labi, gada maksa gan ir bish lielaaka :)
Publicēts: 08.07.11 03:24
 citēt
bro-tip:jaa jaa, man arii swedbankas VISA tipa OPEN. esmu maksaajis visaa eiropaa, zambijaa, mozambikaa un krievijaa, NEKUR nenjem ne procentus un ne komisiju. cashu gan neesmu neemis, varbuut pr to kaut ko noslauc bet paareejaa laikaa viss chiki. reizeem pat labaaki mainas kursi nekaa atrodami vieteejos kantoros, labi, gada maksa gan ir bish lielaaka :)

Man gada maxa - ierastie 10 ls ;_))))

Nu jaaa - jaapelna vairkaa - tb par bildeeshanu japras vairaak - laikam par mazi prasi ;-ppppp
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):