Gadskārtējo remontdarbu norisei AS "Latvenergo" no 13. jūlija līdz 27. augustam pazeminās ūdenslīmeni Rīgas HES ūdenskrātuvē. Gandrīz visu šo laiku interesenti varēs pa sauszemi nokļūt līdz Sv. Meinarda baznīcai Ikšķilē.
Tieši vakar viens no jūsu kompānijas bija ielicis draugos tos celmus, trepes un dolomīa slāņu krastus... ļoti fotogēniski! Būtu kāds, kas man parāda, kuŗ tas tieši iŗ...
Tieši vakar viens no jūsu kompānijas bija ielicis draugos tos celmus, trepes un dolomīa slāņu krastus... ļoti fotogēniski! Būtu kāds, kas man parāda, kuŗ tas tieši iŗ...
Ikšķilē brauc no šosejas lejā (pa Peldu ielu, gar estrādi), uz Daugavas pusi, tad pa Rīgas ielu (veco D-pils šoseju) uz Ogres pusi, garām krogam "Meidrops" un tad skaties pa labi Daugavā uz salas būs redzama tā baznīca (drupas zem konservācijas jumta).
Domaju ka tas ir Koknese perse vai Liknedraza pusee
smartins:Tur tiešām sanāk arī reāla SAUSzeme, vai tomēt dubļu un dūņu plantācija?
pirmās dienas dubļi, bet vēlāk, ja sauss laiks viss paliek izstaigājams, vaco mantu meklētāju paradīze, pēc pāris nedēļām izskatās ka daugavas gultni kurmīši sarakuši. Tikk kad laiž nos udeni bedrēs var tikt pie gana lielām zivīm kuras nav paspējušas noreaģēt. Bet vispār, ja zin ceļu tad arī pie normāla udenslīmeņa var ar kājām uz meinarda salu aiziet.
Kādēļ tusnes parasti ir visai kašķīgas būtnes?... Vismaz es savas bildes neuzskatu par lielības vērtām- ieliku tikai informācijai un atbildei uz topikā izskanējušo jautājumu.
Friidis:Kādēļ tusnes parasti ir visai kašķīgas būtnes?... Vismaz es savas bildes neuzskatu par lielības vērtām- ieliku tikai informācijai un atbildei uz topikā izskanējušo jautājumu.
kur Tu kašķīgumu redzi?? es priecājos! Lai arī netālu dzīvoju, tomēr nekad nav sanācis tur būt, līdz ar to skatoties bildes ar vien vairāk briestu, ka vienreiz ir jāaizbrauc!
AS "Latvenergo" no šā gada 25.augusta plkst.16.30 sāks ūdens līmeņa paaugstināšanu Rīgas hidroelektrostacijas (HES) ūdenskrātuvē, lai 28.augusta vakarā tas sasniegtu normālu ekspluatācijas līmeni. Ūdenskrātuves līmenis tiks paaugstināts ļoti pakāpeniski, pamazām sasniedzot 17 m virs jūras līmeņa un vairāk. LETA