forum.gif
esmu 0 spogulkameras, vaig palidzibu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / esmu 0 spogulkameras, vaig palidzibu!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.07.11 23:40
 citēt
Oliss:
Jolan:
...ja zin ko grib,var atļauties un tā ir sirds lieta tad var pirkt kaut pašu vellu.

nu kā iesācējs var zināt ko viņš grib????

kā Tu domā, kā iesācējs ātrāk sapratīs kas ir kas - ar mainstrīma entry level kameru ar universālu stiklu, vai ar antikvāru rumpi, kur enciklopēdija jāizlasa, lai stiklu piemeklētu????
Publicēts: 07.07.11 09:40
 citēt

kā Tu domā, kā iesācējs ātrāk sapratīs kas ir kas - ar mainstrīma entry level kameru ar universālu stiklu, vai ar antikvāru rumpi, kur enciklopēdija jāizlasa, lai stiklu piemeklētu????

Nu ir tā ka fotogrāfijas pamatprincipi(ekspozicija/kompozicija) jau paliek tie paši un nemainīgi gan antikvariāta fotoaparātam, gan pilnīgam meinstrīmam.
Publicēts: 07.07.11 10:24
 citēt
Jenky:Jautajums gudrajiem - vai nav kautakds blekis (Adapteris) vai kautkada tada pareja no EF uz EF-S?

Te takš viens jau bija ielicis linku uz 18-55 kitinieka "apgaizīšanu":

www.bobatkins.com...

Kādreiz Canon 10D biju nopircis lietotu kopā ar šādi apzāģētu objektīvu- viss notika, kā vajag.
Nav tik dārgs prieks- var noriskēt.
Publicēts: 07.07.11 10:39
 citēt
mrproxy:

Nu ir tā ka fotogrāfijas pamatprincipi(ekspozicija/kompozicija) jau paliek tie paši un nemainīgi gan antikvariāta fotoaparātam, gan pilnīgam meinstrīmam.

Tu nesaprati. Mēģināšu savādāk. Autovadīšanu iesācējam vieglāk būs apgūt ar 20 gadīgu Camry vai ar jauni Corollu? Vadīšans principi tak ar vieni un tie paši. :) Nafig visdusmēra cilvēkam vecu limuzīnu, kurš prasa nemitīgu handlingu, ja var paņemt jaunu kompaktklasi un nezināt bēdu.
Publicēts: 07.07.11 11:19
 citēt
Oliss:Jūs te par mašīnām, bet tā arī neviens man nevar paskaidrot par fotokamerām, kāpēc jāpērk dārgas kameras??????:amazing:
p.s. protams ja tas nav maizes darbs

Kāpēc jāpērk labs uzvalks, ja vien tas nav darba apģērbs?
Publicēts: 07.07.11 11:22 labots
 citēt
Sapper:
mrproxy:

Tu nesaprati. Mēģināšu savādāk. Autovadīšanu iesācējam vieglāk būs apgūt ar 20 gadīgu Camry vai ar jauni Corollu? Vadīšans principi tak ar vieni un tie paši. :) Nafig visdusmēra cilvēkam vecu limuzīnu, kurš prasa nemitīgu handlingu, ja var paņemt jaunu kompaktklasi un nezināt bēdu.

...nekorekti.Pabraukāju un sapratu,ka braukšana nav man radīta(pafočēju un sapratu,ka nav "mans")...tad kāpēc bija tā jātērējas.

p.s. man čoms savulaik nopirka Canon D350 un kaudzīti ar stikliem(ne tiem lētākiem).Pafočēja biki un saprata,ka bildes nesanāk kā gribētos.Nomainīja ķermenīti uz D30.Pabildēja un saprata,ka foto nav viņam radīts.Nahren tādi tēriņi....sākumā es čomam teicu lai pamēģina ar kādu ziepīti pabildēt un tad sapratīs.Nenoticēja.
Publicēts: 07.07.11 11:45
 citēt
Nu re Jolan, buutu čoms uzreiz ņēmis 30-to rumpīti, nebuutu velti teereejies uz 350-to.:face-grin: Ar foto nepelnu un arii neko daudz nejeedzu, bet attieciibaa pret saviem ienaakumiem, tēŗēju pietiekami daudz. Un man nekad nav bijusi nožēla par to, ka buutu nopircis ko paaraak daargu. Letos pirkumus gan naakas nožēlot, jo veelaak gribas ko labaaku.
Publicēts: 07.07.11 11:55
 citēt
ozols:Nu re Jolan, buutu čoms uzreiz ņēmis 30-to rumpīti, nebuutu velti teereejies uz 350-to.:face-grin: Ar foto nepelnu un arii neko daudz nejeedzu, bet attieciibaa pret saviem ienaakumiem, tēŗēju pietiekami daudz. Un man nekad nav bijusi nožēla par to, ka buutu nopircis ko paaraak daargu. Letos pirkumus gan naakas nožēlot, jo veelaak gribas ko labaaku.

Ar foto ir tāpat kā ar telefonu, auto, apģērbu...principā pilnīgi pietiek ar vinkāršām lietām, bet lai draugi, paziņas un citi nepadomātu neko sliktu ir jātērējās vairāk :D :D :D
Publicēts: 07.07.11 11:59
 citēt
Oliss:
ozols:Nu re Jolan, buutu čoms uzreiz ņēmis 30-to rumpīti, nebuutu velti teereejies uz 350-to.:face-grin: Ar foto nepelnu un arii neko daudz nejeedzu, bet attieciibaa pret saviem ienaakumiem, tēŗēju pietiekami daudz. Un man nekad nav bijusi nožēla par to, ka buutu nopircis ko paaraak daargu. Letos pirkumus gan naakas nožēlot, jo veelaak gribas ko labaaku.

Ar foto ir tāpat kā ar telefonu, auto, apģērbu...principā pilnīgi pietiek ar vinkāršām lietām, bet lai draugi, paziņas un citi nepadomātu neko sliktu ir jātērējās vairāk :D :D :D

...ja cilvēks tevis uzskaitītās lietas tiešām pērk lai pazīmētos,tad tādiem taisnā ceļā jāiet pie dakterīša
Publicēts: 07.07.11 13:23
 citēt
Pilnīgi aplami. Maniem draugiem un paziņām nav nekaada priekšstata, vai mana tehnika ir laba. Ja viņi zinātu, cik tā maksā, tad gan par pamuļķi mani uzskatītu. Bet nu mana problēma jau tā īsti nav.
Publicēts: 20.07.11 19:56 labots
 citēt
Oliss:...principā pilnīgi pietiek ar vinkāršām lietām, bet lai draugi, paziņas un citi nepadomātu neko sliktu ir jātērējās vairāk :D :D :D

draugi lai domā, ko grib. tak kolēģis pa fōtō līniju reiz nomainījis FE-2 pret EOS'u pārsteidza ar tekstu pacienti jau skatās, ar kādu aparātu es atnāku!. es jau domāju, ka kas cērt zivtiņu, saprot, ka FE-2 labāks, a kas necērt, tam ka tikai ārzemu aparāts. bet pret pilsoņiem ar lielākiem aparātiem ar lielāku cieņu atnesās - nu, kā uz ielu - nav takš 1-alga, ar 401. Moskābeli brauc vai ar JP, kuram ķenguru atsitamie netīrā ūdens trubu resnuma vai ar tanku.
Publicēts: 20.07.11 20:20
 citēt
Izmēram ir nozīme, reiz pazīstamam skaņiniekam prasu, nafig tu uz tādu nieka muldēšanas pāsākumiņu ar vienu cd spēlētāju un pāris mikrofoniem 50m2 zālītē stiep divus metrus garu 48kanālu skaņas pulti. Atbilde bija vienkārša. Nu kā, lai klientam būtu gandarījums un redzētu par ko naudu ir samaksājis. :D
Publicēts: 21.07.11 08:17
 citēt
Sapper:
mrproxy:

Zini- tavas bildes patīk-
ES TIKAI DOTĀ MIRKĻA FIKSĒTĀJS
SsAVAM PRIEKAM - nu, pensis. invalīds II grupa. tomēr eju pa dzīvi smaidošs, Pēdējās atraktiviitātes - Kuldīga,Antīkie motocikli
ikie
Publicēts: 21.07.11 08:19
 citēt
Voldemorts:
Sapper:

Zini- tavas bildes patīk-
SsAVAM PRIEKAM - nu, pensis. invalīds II grupa. tomēr eju pa dzīvi smaidošs, Pēdējās atraktiviitātes - Kuldīga,Antīkie motocikli
ikie

...kādā kontekstā šis bija domāts????????????????????
Publicēts: 21.07.11 08:38 labots
 citēt
Lai saprastu kompozīciju,fotogrāfijas pamatus-fotoaparāts vispār nav jāpērk,pietiks ar kādu grāmatu.Lai kaut ko nofotogrāfētu-derēs jebkura kamera(der arī telefons ar iebūvētu kameru).Lai izmantotu vairāk iespējas-ir jāpērk labāka kamera un stikli.Jaunākām kamerām jau lieliski var manipulēt ar augstiem ISO,fokusēšanās ātrumu.
Ieteikums-piepērc klāt kādu lētu Kit objektīvu no filmu kamerām(28-90)sākumam,ja negribi daudz naudas tērēt.
Publicēts: 21.07.11 21:49
 citēt
Jolan:
Voldemorts: Zini- tavas bildes patīk-
ikie

Jolan:
Voldemorts: Zini- tavas bildes patīk-
ikie

Tu tur nebiji... Kuldīgas dzīres - trīs dienas! a
Antīkie... Tu to nepiedzīvoji....:face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas