forum.gif
Cik fotograafi driikst izmantot vienu datoru?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Cik fotograafi driikst izmantot vienu datoru?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.04.07 23:52
 citēt
Bildes autors ir tas, kurš nospiež fotoaparāta pogu vai arī veic datorgrafikas darbu. Kāda nozīme, vai es sūtu SAVU bildi no sava mājas datora, darba datora vai no drauga datora, kurš arī sūta savas bildes uz fotoblogu. Iesūtītājs ar savu niku un paroli atbild par to, ka ir bildes autors. Ja kāds apstrīd viņa autortiesības, viņam jārisina šis jautājums, pierādot ar fotonegatīvu un/vai citiem faktiem. Kur ir prioblēma? Kāds sakars "dzelzim" ar autortiesībām?!
Publicēts: 11.04.07 00:17
 citēt
vienalga cik cilveku pie viena datora iznjemot vienu gadijumu: nekorektu balsoshanu....
Publicēts: 11.04.07 01:39
 citēt
Balsošanai taču arī vajadzīga parole.
Publicēts: 11.04.07 12:03
 citēt
Vel viena lieta, ir pietiekoši daudz darba vietas, kas izmanto vienu kopēju izejošo IP adresi, līdz ar to izskatās ka balsots no viena datora, lai arī reālajā dzīvē iespējams ka balsotāji nemaz viens otru nepazīst ;)

tā kā nevajag šeit neko grozīt:)
Publicēts: 11.04.07 18:12
 citēt
Šodien sāka parādīties komentāri pie bildēm par it kā krāpšanos, jo izmantots viens dators, no kura bildes lieki vairāki Fotobloga ""iemiitnieki""
Tad nu varētu padiskutēt par šo jautājumu--ir tas ētiski, vai nē, jo
uz vairākiem viens dators---arī tā dienžēl reizēm ir realitāte...
Domāju, ka nekas aizliegts šeit nav...lai nebūtu lieku uztraukumu,
varētu vienīgi viena datora lietotāji savstarpēji bildes nevērtēt...
Ko domājat jūs???

starp citu jāraksta- vienu datoru grupu...ja internets nāk pa vienu drāti un ar routeru bezvadu vidē sadala signālu, tad visi esošie datori iekšējā tīklā tai brīdī būs ar redzami fotoblogā ar vienu IP adresi...manam tīklam tā ir...bieži esam 4 blogeri reizē pie datoriem, rakstam un visi rindā esam lasāmi ar vienu adresi.
Bildes ir jāvērtē, ja vien ir laiks tam un nav nozīmes, no kurienes tas notiek
...bet jautājums ir galīgi garām...ja man vajag sevi uzcelt neesošos augstumos, tad izmantošu kaut vai datorkafeinīcu...tik attīstīti jau esam, ka zinām, kas ir labi, un kas naf labi.
Publicēts: 11.04.07 18:30
 citēt
Nu, absolūti reāla situācija - katram /vai gandrīz katram/ savs PC māja, bet bez tīkla, jo nafig vajag - 1. darbā ir, 2. darbā šā kā tā paiet vairums laika.
Publicēts: 11.04.07 20:53
 citēt
Arbaga nokluseeja tikai vienu mazu faktu- par kaadu bildi.

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 12.04.07 08:28
 citēt
Arbaga nokluseeja tikai vienu mazu faktu- par kaadu bildi.

http://www.fotoblog.lv/?f=34&id=34726

neko sliktu neredzu, bilde no vienas adreses naf uzdzīta uz augšu...bet kur cilvēki ņem laiku šito meklējot, un kur ņem tādu interesi...
...daudreiz ir bijis (man 2x), bet dzirdējis esmu vairāk, kad uzraksta un palūdz novērtēt...un arī te nekā slikta naf...
Kā jau teicu, man personīgajā tīklā uz vienu drāti ir 4 datori un visi ar vienu IP blogā...un arī šajā jautājumā ir jāaug, jo novērtējot sev tuva cilvēkā darbu nereāli ar laiku viņa acīs zūd cieņa.
Publicēts: 12.04.07 10:32
 citēt
:))) runa vispār sākās par vienas bildes publicēšanu dažādos profilos. Nejauša sakritība, ka pirms šiš bildes apskatīšanās, kas ir "arbala" profilā, , apskatījos "nojausmas" bildi (nu ļoti līdzīgu), tādēļ radās jautājums??? kad gribēju Nojausmas bildi apskatīt atkārtoti, tā bija jau izdzēsta- palicis tikai nosaukums. ja jau viss ir kārtībā, tad kādēļ tāds uztraukums no arbalas vai kā viņu tur sauc puses???!!!!
Publicēts: 12.04.07 11:32
 citēt
...bet nelielu aktivitāti tas viss ienes, un veic audzināšanas funkciju...sak- neblēdies :oops: , noķers.... :shock:
Publicēts: 12.04.07 11:45
 citēt
:))) runa vispār sākās par vienas bildes publicēšanu dažādos profilos. Nejauša sakritība, ka pirms šiš bildes apskatīšanās, kas ir "arbala" profilā, , apskatījos "nojausmas" bildi (nu ļoti līdzīgu), tādēļ radās jautājums??? kad gribēju Nojausmas bildi apskatīt atkārtoti, tā bija jau izdzēsta- palicis tikai nosaukums. ja jau viss ir kārtībā, tad kādēļ tāds uztraukums no arbalas vai kā viņu tur sauc puses???!!!!

A ko dariit ja draudzesnes aigzaajusas vieteejo diikji nofoecheet, katrai savas fochiks un izdomas nekaadas... ? No viena skatu punkta nofochee un luudzu rezultaats.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):