forum.gif
Macro objektīvi...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Macro objektīvi...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.04.06 10:43
 citēt
Vai kāds var ieteikt kaadu labu macro stiklu? Nu vismaz kāds varbut strāda ar kādu sakariigu ...
Publicēts: 28.04.06 14:09
 citēt
Vai kāds var ieteikt kaadu labu macro stiklu? Nu vismaz kāds varbut strāda ar kādu sakariigu ...

Kaadai kamerai. Ja gribas labi, bet ne daargi, Industar-61 LZmc vai Volna - ??
Publicēts: 28.04.06 22:40
 citēt
Es priekš makro lietoju caur pāreju pieliktu heliosu ar makro gredzeniem un leecu priekšā, Ja gribas padarboties tad var mēģināt pie viena objektīva otru pielikt apgrizti priekšā.

A gribas nopirkt tad laikam efektīvākais price/performance būs sigma objektīviem.
Publicēts: 27.12.07 22:51
 citēt
Njea parasta closeup lēca, man liekas 2x, padomju izpildījuma vēl... :)
Publicēts: 27.12.07 23:10
 citēt
Njea parasta closeup lēca, man liekas 2x, padomju izpildījuma vēl... :)
6 rubul? par to naudu ārkārt laba. Heliosa vietā gan labāk ņemtu kaut 7 rubul Industaru, tak jau mazāk stikls.
Publicēts: 27.12.07 23:14
 citēt
Kaut kur tā bija , atceros cēsīs sadzīves tehnikas veikala foto nodaļā pirku :)
Publicēts: 27.12.07 23:59
 citēt
Morris - Tev tak galerijā ir bildes, kas uzņemtas ar sigma 105/2.8 - tas tak labu labais makro stikls ;)
Publicēts: 28.12.07 00:29
 citēt
Olympusam, kaa jau photomakrografijas veteraanam, ir vairaaki ljoti labi macro stikli un extenderi. Vecos, OM seerijas stiklus meklee ebay vai kef.com, jaunie ZD 35mm macro (1:1) un 50mm (1:2) ir lieliski.
Sigmas 150mm f/2.8 Macro (1:1) "EX APO EX DG HSM" neesmu lietojis, bet izskataas labs.

www.slrgear.com...
www.slrgear.com...
www.slrgear.com...
Publicēts: 28.12.07 13:03
 citēt
Es kādreiz "bada laikos", kad visu brīvo naudiņu biju atdevis par Canon D-Rebel (300D) ar "kitinieku", sākumā izlīdzējos ar pašmāju makrolēcu- veca krievu 58 mm filtra aptverē briļļu darbnīcā man ielika +4D briļļu lēcu un viss notikās. Plakātus nedrukāju, bet monitorā pētot, vismaz vidusdaļā asums bija tīri pieklājīgs.
Tagad lietoju Tamron 90/2,8 Macro (jauno)- paveicās no kolēģa nopirkt mazlietotu pa 200 Ls.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):