forum.gif
Piedalies Fotokonkursā!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Piedalies Fotokonkursā!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.07 01:08
 citēt
nezinu, nezinu. Nejūtos pietiekami apgaismots ne tajā, kas jābildē, ne tajā kāpēc nevar iesniegt digitālā formātā, ne tajā, vai godalgotajām vietām paspiedīs roku vai ko citu

Digitālā formātā droši vien nevar tapēc, ka notiks izstāde un konkursa rīkotāji tak netiasīs visas (vai ne visas) konkursa bildes A4 formātā - tas būtu dārgi. (domājams)

Jāfotogrāfē kautkas saistībā ar cilvēku attiecībām - domāju, ka gana saprotams :)
Publicēts: 11.04.07 08:24
 citēt
Tapēc, ka normāliem konkursiem, kur galā ir izstāde, vienmēr jāiesniedz taustāmā formātā. Tāpēc, ka, nafig, organizatoriem vēl krāmēties ar bilžu drukāšanu. Tāpēc, ka pats autors ir atbildīgs par sava darba gala rezultātu. Tāpēc, lai autori pēc tam nevar brēkt, ka organizatori, idioti tādi, nav pratuši bildes pareizajā salonā izdrukāt. Tāpēc, ka visiem autoriem jādod vienāda iespēja (un ko tad tādā gadījumā darīt ar tiem, kas bildē uz filmiņām - skenēt un tad drukāt ;)) utt.
Publicēts: 11.04.07 14:17
 citēt
O, šeit arī spams :)

Draugos jau lasīju...

Kas tad balvā, varavīksnes krekliņi?
Publicēts: 11.04.07 14:23
 citēt
/spam on

nez, cik konkursanti iesutis pagajushaa pretpraida bildes? it kaa pat pa teemu...

/spam off
Publicēts: 11.04.07 15:13
 citēt
Es atvainojos vai šī ir istā vieta kur veicināt sabiedrības izpratni par dažādu seksuālo orientāciju esamību un sekmēt lesbiešu, geju, biseksuāļu un transpersonu (LGBT) sociālo un tiesisko integrāciju Latvijā???

Es saprotu ka tas ir fotokonkurs, bet zemteksts kas ir apakšā - ticiet man taa ir sērga...

demokrātioja?
Publicēts: 11.04.07 18:33
 citēt
Atkal mani nav infurmējuši - kas ir LGBT?
Publicēts: 11.04.07 18:38
 citēt
LGBT -

Lezbietes Geji Biseksusāļi Trans(personas)seksuāļi

..pietrūkst vēl tikai ZNP :twisted:
Publicēts: 12.04.07 16:11
 citēt

:? 8)
Publicēts: 12.04.07 18:26
 citēt
LGBT -

Lezbietes Geji Biseksusāļi Trans(personas)seksuāļi

ā, un triseksuāļi un tetraseksuāļi un pentaseksuāļi?
A kas ZNP?
Publicēts: 12.04.07 18:44
 citēt
..briedis iepostēja...interese noplaka... :)
Publicēts: 12.04.07 20:53
 citēt
nunu, necepās :) pagājušovasar ar darkzu reval hotelī bijām ielīduši apskatīties, kas notiek (www.fotoblog.lv... )
- knapi ārā tikām, lai nemestos virsū satrakotu heteroseksuāļu un džīzesa pacanu bars! tad sapratu - visi cilvēki defaultā ir nenormāli, neskatoties ne uz seksuālo, politisko, ekonomisko, garīgo un vells sazin kādu vēl piederību... :shock:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):