forum.gif
Bišku par portretiem.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Bišku par portretiem.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.07.11 23:30
 citēt
lib.rus.ec...
Saprotu, ka Latvijā nav labais tonis piedāvāt materiālus krievu valodā. Bet manas zināšanas citās svešvalodās ir niecīgas, tāpēc ņemiet par labu šo pašu.
Publicēts: 08.07.11 23:56
 citēt
Valoda vis ok, bet nu tie piemēri gan ta ka no antikvārās bodes izvilkti un lielēkā daļa atgādina kaut kāduz baptistu vai jehovas liecinieku sludinātājus un tādus pašusdraudzes locekļus:D
Publicēts: 09.07.11 00:02
 citēt
chukmasoff:Valoda vis ok, bet nu tie piemēri gan ta ka no antikvārās bodes izvilkti un lielēkā daļa atgādina kaut kāduz baptistu vai jehovas liecinieku sludinātājus un tādus pašusdraudzes locekļus:D
a shito tu zrja... visam kaajas no kaut kurienes aug...
Publicēts: 09.07.11 01:06 labots
 citēt
chukmasoff:Valoda vis ok, bet nu tie piemēri gan ta ka no antikvārās bodes izvilkti un lielēkā daļa atgādina kaut kāduz baptistu vai jehovas liecinieku sludinātājus un tādus pašusdraudzes locekļus:D

Nuu tas klasisks 40-60 gadu "Puritanisks" Rietumu portretfoto
Publicēts: 09.07.11 09:32
 citēt
Lunis:

Nuu tas klasisks 40-60 gadu "Purtanisks" Rietumu portretfoto

Tas gan, a moš ka jasāk tādu stilu piekopt :D
Publicēts: 09.07.11 12:59
 citēt
2photo.ru... labāk tādu, vairāk pieprasīts nekā kaut kādi puritāniskie portreti :face-smile:
Publicēts: 09.07.11 13:10
 citēt
fukss:2photo.ru... labāk tādu, vairāk pieprasīts nekā kaut kādi puritāniskie portreti :face-smile:

KUR vairāk pieprasīts?
Publicēts: 09.07.11 13:27
 citēt
fukss:2photo.ru... labāk tādu, vairāk pieprasīts nekā kaut kādi puritāniskie portreti :face-smile:

Nu te tak nevar salīdzināt, tie tak dažādi žanri.
Publicēts: 09.07.11 15:41 labots
 citēt
Gribat teikt ka sieviešu kailfoto(pat diezgan atklāti) nav vairāk pieprasīti?
www.fotoblog.lv... Skatīts: 908.
Tā uzreiz nesanāk atrast portretu kuram būtu izrādīta līdzīga interese.
Bet varbūt es kļūdos?
To otru linku protams es tā neapdomīgi ieliku, laikam vārds "puritanisks" pie vainas.
Publicēts: 09.07.11 16:01
 citēt
fukss:Gribat teikt ka sieviešu kailfoto(pat diezgan atklāti) nav vairāk pieprasīti?
Bet varbūt es kļūdos?
To otru linku protams es tā neapdomīgi ieliku, laikam vārds "puritanisks" pie vainas.

Da labi, vienmēr kailfoto šeit ir bijuši ar vairāk kā 5 atzīmi, tas tāds.. izvirtību nenoslēpsi!:D
Publicēts: 09.07.11 16:19
 citēt
starp citu - atveriet topu, 2011 labaakaas bildes (raada pirmaas 100). LJOTI MAZ kailfoto!!!!
Publicēts: 09.07.11 16:25
 citēt
Eliza_Lace:starp citu - atveriet topu, 2011 labaakaas bildes (raada pirmaas 100). LJOTI MAZ kailfoto!!!!

www.fotoblog.lv... ....:face-grin:
Publicēts: 09.07.11 16:28 labots
 citēt
fukss:Gribat teikt ka sieviešu kailfoto(pat diezgan atklāti) nav vairāk pieprasīti?
Bet varbūt es kļūdos?

Publicēts: 09.07.11 18:53
 citēt
Augšminētā bilde ir domāts- kā vajag, vai kā nevajag?
Manuprāt- drīzāk otrais...:face-wink:
Publicēts: 09.07.11 19:29
 citēt

evv a shitais superkuul!!!
Publicēts: 09.07.11 19:56
 citēt
Friidis:Augšminētā bilde ir domāts- kā vajag, vai kā nevajag?

Redz 'vieniem domāšanai ir robežas un tie domā kā nevajag, bet citiem domāšanai robežas nav un redz tā kā grib.
Publicēts: 09.07.11 20:04
 citēt
chukmasoff:
Friidis:Augšminētā bilde ir domāts- kā vajag, vai kā nevajag?

Redz 'vieniem domāšanai ir robežas un tie domā kā nevajag, bet citiem domāšanai robežas nav un redz tā kā grib.

Es jau zinu, ka Tu esi dižens....:face-wink:
Publicēts: 09.07.11 20:07
 citēt
Friidis:
chukmasoff:

Es jau zinu, ka Tu esi dižens....:face-wink:

To VISI zin ;-)))) Un matricas arī viņš tīra "izcili";-p;_)))
Publicēts: 09.07.11 20:14
 citēt
dansiga:

Dansig, domāju, ka nevajag jaukt kopā dažādas lietas.
Manuprāt, Chukmasoff ir gana labs tehniskais speciālists un fotogrāfs.
Bet ar to lielo mākslu- laikam tas tomēr nav visiem dots (vismaz man nav)...:face-wink:
Publicēts: 09.07.11 20:20
 citēt
Friidis:
dansiga:

Dansig, domāju, ka nevajag jaukt kopā dažādas lietas.
Manuprāt, Chukmasoff ir gana labs tehniskais speciālists un fotogrāfs.
Bet ar to lielo mākslu- laikam tas tomēr nav visiem dots (vismaz man nav)...:face-wink:

Nuu - katrs darbojas laucijna,a kur jutaas labi ..... BET - tas nav teikts, ka tas tiik arii citiem ;-))) .... U kuraa jomaa jams ir labs tehniskais speciaalists?
Publicēts: 09.07.11 20:24 labots
 citēt
dansiga:

U kuraa jomaa jams ir labs tehniskais speciaalists?

Nju- par tehniskajām lietām labestīgi ticu no viņa pašreklāmas.
Bet līdz šim redzētā "augstā māksla" gan mani nepārliecina.
Publicēts: 09.07.11 20:26
 citēt
Friidis:
dansiga:

U kuraa jomaa jams ir labs tehniskais speciaalists?

Nju- par tehniskajām lietām labestīgi ticu no viņa pašreklāmas.
Bet līdz šim redzētā "augstā māksla" gan mani nepārliecina.

Mhm ... paljaujoties uz vinja parshreklaamu - aizdevos pie vinja tiiriti matricu .. MHM MHM MHM ....
Publicēts: 10.07.11 08:35
 citēt
fukss:lib.rus.ec...
Saprotu, ka Latvijā nav labais tonis piedāvāt materiālus krievu valodā. Bet manas zināšanas citās svešvalodās ir niecīgas, tāpēc ņemiet par labu šo pašu.

A ko... čistijs harcourt, no kura te visi karstu čurā:) Tikai nav tā nošopots:)
Publicēts: 10.07.11 12:25
 citēt
imgfoto:
fukss:lib.rus.ec...

A ko... čistijs harcourt, no kura te visi karstu čurā:) Tikai nav tā nošopots:)

kā var neatšķirt kad lejkannai ir siets virsū un kad nav... + kad skatās kam ūdens (bez primārā laistāmā) trāpa un kad nē...

bro-tip:

evv a shitais superkuul!!!

atklāt sev veco Ņūtonu pec sazincik gadu knipsēšanas... prjam kā laikos kad zirgi vēl nebija pieradināti
Publicēts: 11.07.11 08:51
 citēt

atklāt sev veco Ņūtonu pec sazincik gadu knipsēšanas... prjam kā laikos kad zirgi vēl nebija pieradināti

:D :D :D
Publicēts: 11.07.11 10:11
 citēt
Bet varbūt es kļūdos?

Tu jauc 2 lietas , "Massas pieprasījums" un "Komerc Pieprasījums" , massa kurai nav naudas bet ir vēlme PALŪRET un KLIENTS kuram ir nauda un viņam nav jālūr viņš 100% zin ko GRIB :):) Es te pirms brīža liku seriju FOTO 5min tie ir 100% komerciāla pieprasījuma DARBI kurus uzreiz PASŪTA / NOPĒRK tādus nekad nerādu jo metu laukā BET kā izradas publikai JOPROJĀM ir dziļa neizpratene KO PĒRK PUBLIKA bet uz ko vienkarši velas na haļavu palūrēt. Nelmuta Newtona "Komerciālie" darbi nav pat LĪDZĪGI TIE uz kuriem tu iedevi linkus :):) Par to gari un palši var izlasīt viņa biografijās :):_)
Publicēts: 11.07.11 10:27 labots
 citēt
Es par viņu nesen biju skatījies dokumentālo filmu, tāpēc arī tas bija pirmais kas ienāca prātā.
Nebiju gaidījis, ka izsauks tādu rezonansi.
Par portretiem, domāju interese būs iesācējiem, izskatās ka viņi kā reiz ir palaiduši garām.
Publicēts: 11.07.11 10:47
 citēt
Lūk vēl jums links, te nav konkrēts autors. nuart.su
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):