forum.gif
Kā uz mums raugās ārzemnieki
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Kā uz mums raugās ārzemnieki
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.07.11 16:16
 citēt
yvanrodic.com...

ja ir līdzīgi linki - padalaties!
Publicēts: 12.07.11 18:41
 citēt
hmm linkā itkā ir "/posts/51/riga-august-3rd-4th-2010" bet rāda ta kkādu reykjaviku
Publicēts: 12.07.11 19:03 labots
 citēt
Tas kads pastulbs lomogrāfs kam vienalga Riga vai Reikjavika , bet Tallinu šis smuki apspaidijis.
Publicēts: 12.07.11 21:11
 citēt
ja godiigi, tad man iecepiijja. taadus siikumus pat nebiju pamaniijis, bet no malas izstaas baagi choina ;)
Publicēts: 13.07.11 08:08
 citēt
bro-tip:ja godiigi, tad man iecepiijja. taadus siikumus pat nebiju pamaniijis, bet no malas izstaas baagi choina ;)
aga!
Publicēts: 13.07.11 08:17
 citēt
sūds kaut kāds-man rāda Reikjaviku :anger:
Publicēts: 13.07.11 08:20
 citēt
hm... no saakuma bija Riiga... nu ok - kreisajaa malaa ir CITIES - tur atrodam Riigu!
Publicēts: 13.07.11 09:27
 citēt
Eliza_Lace:kreisajaa malaa ir CITIES - tur atrodam Riigu!
nonākam atkal Reikjavikā! :face-sad:
Publicēts: 13.07.11 09:48
 citēt
tad tur kaut kas chakareejas... re - citiem sanaaca.,..
Publicēts: 13.07.11 09:59 labots
 citēt
Da nekur Rīgu neatrodu , visur zem viņas ir Reikjāvika

WEBa nekur Rigas bilžu nav TOTIES iekš facehunter.blogspot.com... ir gan smuki Rīga portretiņi
Publicēts: 13.07.11 10:08
 citēt
Lunis:Da nekur Rīgu neatrodu , visur zem viņas ir Reikjāvika
hvz... vakar viss smuki gaaja - shodien vairs nee
Publicēts: 13.07.11 10:10
 citēt
Reku Intervija ar šo starp citu mode.galerijacentrs.lv...
Publicēts: 13.07.11 10:14 labots
 citēt
Spiediet šeit, šitam linkam vajadzētu vērties pareizi uz Rīgu: :face-wink:
yvanrodic.com...
Publicēts: 13.07.11 10:28 labots
 citēt
El_Karlitto:Spiediet šeit, šitam linkam vajadzētu vērties pareizi uz Rīgu: :face-wink:
http://yvanrodic.com/posts/51/riga

jaaa! Riga ir ! FORŠAS bildes , kārtīgs Lomogrāfs AR GALVU !
Publicēts: 13.07.11 10:32
 citēt
nubet pilnīgi un galīgi nekrītu abažeņķī!:exciting:
Publicēts: 13.07.11 13:00
 citēt
man gan Rīgu rāda... :what:
Publicēts: 13.07.11 13:04
 citēt
haralds:nubet pilnīgi un galīgi nekrītu abažeņķī!:exciting:

+1
Publicēts: 13.07.11 13:41
 citēt
haralds:nubet pilnīgi un galīgi nekrītu abažeņķī!:exciting:
da ne pa to staasts... bildes, protama lietya, suudiigas, bet tomeer citas, savaadaak... citas vietas, lietass, rakursi
Publicēts: 13.07.11 14:00
 citēt
Sasodīts, ku tajā Īslandē smukas meičas. Es jau domāju, ka pie mums tik tā.
Publicēts: 13.07.11 16:11
 citēt
man visur ir Reikjavika, dodiet Rīgu!
Publicēts: 13.07.11 16:32
 citēt
www.webshots.com...
Kādo 30000 bilžu par Rīgu... Ja pietiek uzcītības skatīties...:face-smile:
Publicēts: 13.07.11 16:44 labots
 citēt
...bet vai nav po... kā viņi skatās :face-wink:
Publicēts: 13.07.11 17:03
 citēt
neesmu nekaads profesionaalis, bet manupraat nekvalitatiiva un garlaiciiga galerija :face-glasses:
Publicēts: 13.07.11 17:19
 citēt
Jolan:...bet vai nav po... kā viņi skatās :face-wink:

Man IR poooo, bet īstenam letiņam, kas kopš dzimšanas radis pār plecu lūrēt, a kā VIŅI uz mani, protams nav po...:face-grin:
Publicēts: 13.07.11 22:00
 citēt
Saprotu, ka te daudziem galvenais ierakstīt kaut ko, lai izklausītos pēc vareniem kritiķiem un ekspertiem, taču Ivans Rodiks nav fotogrāfs. Principā viņš ir modes blogeris, fotogrāfijas ir neatņemama ilustrācija viņa blogam un tajā skaitā arī grāmatai, taču mērķis nav fotogrāfijas kā tādas. Diskusijas autorei gan jāpiekrīt - patīk tas, ka nav klišejiskas vietas un lietas, mazliet savādāks skatījums kā parasti. Ir interesanti. :)
Publicēts: 13.07.11 22:15
 citēt
foto_laaga:neesmu nekaads profesionaalis, bet manupraat nekvalitatiiva un garlaiciiga galerija :face-glasses:

Protams, ka tev ir garlaicīga, bet cilvēkam kas nekad šeit nav bijis tā varētu būt interesanta.... Un atceries lai apskatītu šāda veida bilžu galeriju kvalitātei ir tikai sekundāra lieta
Publicēts: 14.07.11 01:14
 citēt
Oliss:
foto_laaga:neesmu nekaads profesionaalis, bet manupraat nekvalitatiiva un garlaiciiga galerija :face-glasses:

Protams, ka tev ir garlaicīga, bet cilvēkam kas nekad šeit nav bijis tā varētu būt interesanta.... Un atceries lai apskatītu šāda veida bilžu galeriju kvalitātei ir tikai sekundāra lieta

sorrrrrrrry, es daudz kur neesmu bijis, bet lai skatītos uz tāda veida Reikjaviku vai Londonu, kur tiešām nava būts, nu sorry , galīgākie sudi. Sāku apsvert vispār domu par to ka laikam fotogāfijai ir iestājies degradācijas periods, un jamet miers bildēšanai.
Publicēts: 14.07.11 08:29 labots
 citēt
chukmasoff:
Oliss:

sorrrrrrrry, es daudz kur neesmu bijis, bet lai skatītos uz tāda veida Reikjaviku vai Londonu, kur tiešām nava būts, nu sorry , galīgākie sudi. Sāku apsvert vispār domu par to ka laikam fotogāfijai ir iestājies degradācijas periods, un jamet miers bildēšanai.
Par modeli pārtapsi?
Publicēts: 14.07.11 09:43
 citēt
chukmasoff:
Oliss:

laikam fotogāfijai ir iestājies degradācijas periods, un jamet miers bildēšanai.

Fotogrāfijai degradācijas periods sāka iestāties tad kad tirgū plaši sāka izmantot digitālos fotoaparātus, tad cilvēks pārstāja domāt par fotogrāfējamo skatu un sāka intensīvi spaidīt aparātapogu. Un pēc tam gālīgos sūdus dzēsa ārā, bet pārējos sūdu sāka uzlabot ar datora palīdzību. Līdz ar to ir ļoti man fotogrāfu palicis, kuri var nobildēt skatu tā lai viņš nav jāapstrādā ar datoru :face-crying:
Publicēts: 14.07.11 11:25 labots
 citēt
Oliss:Līdz ar to ir ļoti man fotogrāfu palicis, kuri var nobildēt skatu tā lai viņš nav jāapstrādā ar datoru :face-crying:

Nu cik var šito malt, ka filmu ērā fotogrāfijas neapstrādāja. Neapstrādāja tikai tie, kas to vien prata kā pogu nospiest. Normāli fotogrāfi bildes tāpat apstrādāja un kāda starpība ar ko to dara - filmas gadījumā ar ķīmiju, papīra, filtru un filmas izvēli, vai digi gadījumā ar datoru vai kamerā uzliekot jpg uzstādījumus?!?!
Publicēts: 14.07.11 11:31
 citēt
RobertsJ:
Oliss:Līdz ar to ir ļoti man fotogrāfu palicis, kuri var nobildēt skatu tā lai viņš nav jāapstrādā ar datoru :face-crying:

Nu cik var šito malt, ka filmu ērā fotogrāfijas neapstrādāja. Neapstrādāja tikai tie, kas to vien prata kā pogu nospiest. Normāli fotogrāfi bildes tāpat apstrādāja un kāda starpība ar ko to dara - filmas gadījumā ar ķīmiju, papīra, filtru un filmas izvēli, vai digi gadījumā ar datoru vai kamerā uzliekot jpg uzstādījumus?!?!

Nejauc divas dažādas lietas bilžu izgatavošanu un pārveidošanu
Publicēts: 14.07.11 12:56
 citēt
Oliss:
chukmasoff: laikam fotogāfijai ir iestājies degradācijas periods, un jamet miers bildēšanai.

Fotogrāfijai degradācijas periods sāka iestāties tad kad tirgū plaši sāka izmantot digitālos fotoaparātus, tad cilvēks pārstāja domāt par fotogrāfējamo skatu un sāka intensīvi spaidīt aparātapogu. Un pēc tam gālīgos sūdus dzēsa ārā, bet pārējos sūdu sāka uzlabot ar datora palīdzību. Līdz ar to ir ļoti man fotogrāfu palicis, kuri var nobildēt skatu tā lai viņš nav jāapstrādā ar datoru :face-crying:

Nu redz, pirmsdatora laikos, es to pašiu pecapstrādi veicu ar dažādām zupām , temperatūrām un filtriem, ta ka par pecapstr;ādi runa neiet, pa taisno neviens sevi cienoš profs pat analogajos laikos neko nedrukāja un nerādija publikai, jo tas kas nāk no kameras ir tikai un vienīgi jelmateriāls.
Publicēts: 14.07.11 12:57
 citēt
blaac:
chukmasoff:
Par modeli pārtapsi?

Neee, par modeli mani neviens neņems, da darīšu ko citu, µan fotogrāfija nav vienīgais ienākumu avots. Bildēšu tikai uz 6x6 un to pašu tirgošu kā tirgojis.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):