forum.gif
Gaismošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Gaismošana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.07.11 23:28
 citēt
kāds nevar ieteikt kādu labu linku ,kur var pamācīties ,kā labāk gaismot cilvēkus iekštelpā komerciālām fotogrāfijām, cilvēki darbībā ( piem, ārā gaisma+ zibspuldze) un ārā vakaros saulrietos?
Publicēts: 12.07.11 23:56
 citēt
Publicēts: 19.07.11 13:47 labots
 citēt
nu es gribētu zināt ,kā labi var izgaismot pie jūras saulrietā bildes.
Piem, ar atstarotāju un vienu zipeni pietiktu ?

image.shutterstock.com...

Publicēts: 19.07.11 14:21 labots
 citēt
piemeeru bildees atstarotaajs nedotu neko

a zipene stipri miiksta - kliedeetaaja diametrs ne no mazajiem plus atradusies max tuvu - peedeejaa kartinjaa stikls sauraaks un uzreiz var redzeet, ka gaisma bijusi taalaak (veidojusies asaak)
Publicēts: 19.07.11 14:32
 citēt
Maris:piemeeru bildees atstarotaajs nedotu neko

a zipene stipri miiksta - kliedeetaaja diametrs ne no mazajiem plus atradusies max tuvu - peedeejaa kartinjaa stikls sauraaks un uzreiz var redzeet, ka gaisma bijusi taalaak (veidojusies asaak)

a ja ar lietusargu , tad jau vairāk gaisma tiek kliedēta ?
Publicēts: 19.07.11 14:37
 citēt
zizu:nu es gribētu zināt ,kā labi var izgaismot pie jūras saulrietā bildes.

http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/128074/128074,1285754125,1/stock-photo-ocean-woman-61976425.jpg

Nu no sākuma jāaizbrauc uz Kurzemes jūrmalu vai liča vidzemes pusi, bez šā nosacījuma saulrietā beibi pret jūru neizdosies nobildēt ar dajebkādām gaismām:D
Publicēts: 19.07.11 14:42
 citēt
vair'ak par ko? :) nu par parastu blici, tieši virsū, vairāk, bet pirmām divām ar atstarojumu baltā zontā varētu arī nepietikt

savukārt ar šādu

labi lielu, sanāktu
Publicēts: 19.07.11 14:45
 citēt
imgfoto:
zizu:nu es gribētu zināt ,kā labi var izgaismot pie jūras saulrietā bildes.

http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/128074/128074,1285754125,1/stock-photo-ocean-woman-61976425.jpg

Nu no sākuma jāaizbrauc uz Kurzemes jūrmalu vai liča vidzemes pusi, bez šā nosacījuma saulrietā beibi pret jūru neizdosies nobildēt ar dajebkādām gaismām:D

varu pačukstēt, ka Rīgā saule riet līcī :D
Publicēts: 19.07.11 14:46
 citēt
zizu:
Maris:piemeeru bildees atstarotaajs nedotu neko

a ja ar lietusargu , tad jau vairāk gaisma tiek kliedēta ?

labāk šādu
Publicēts: 19.07.11 15:23
 citēt
trošibas lapad jāsadrošinājas ar pienaciku komplektiņš. sauļš jau ar laišanās lejā procesijā mainīgs. no zverja asa balta palikās mīxtax a sarkanax... krāsaini gēli un filtri arī jāņem. pie jūrs ar viens blice neko nepadaīt. :anger:

Publicēts: 19.07.11 15:48
 citēt
Maris:
imgfoto:

Nu vispār jau Rīga skaitās pie Vidzemes ;)
Bet ja nopietni, saule vasarā riet ziemeļrietumos, un tad jau varbūt Kurzemes līča daļā šur tur (no ragiem) var trāpīt, lai saule jūrā norietētu :)
Publicēts: 19.07.11 18:53
 citēt
Zēni, zēni...vai tad Rīgā ir normāla jūrmala???? :D Nu labi, kas neko labāku nav redzējis moš skaitās
Publicēts: 19.07.11 19:18
 citēt
Nez. biju aizvakar Rojā, saule smuki jūrā nogrima, ja neko smagi nejaucu...
Publicēts: 19.07.11 19:23
 citēt
versatile:Nez. biju aizvakar Rojā, saule smuki jūrā nogrima, ja neko smagi nejaucu...

Roja ir viena no LV nedaudzajām vietām kur saule līcī LEC :D jūlija vidū kadraz tieši liedegam pa vidu (5km aiz Rojas uz Kolkas pusi) - mok gabaliņu uz Kalteni ir kāds radziņš kurā vasaras vidū arī riet stūrītī :)
Publicēts: 19.07.11 19:28
 citēt
RobertsJ:
Maris:

Nu vispār jau Rīga skaitās pie Vidzemes ;)
Bet ja nopietni, saule vasarā riet ziemeļrietumos, un tad jau varbūt Kurzemes līča daļā šur tur (no ragiem) var trāpīt, lai saule jūrā norietētu :)

nu labi, labi - Lielupē jau ir Zemgale, puse Daugavpils arī ir Zemgalē un Vāne kas ir stipri tālāk uz rietumiem kā daļa Kurzemes arī ir Zemgalē - vot i man vienmēr liekas, ka vis LV centrs ir Zemgale :) (Kurzemes galvaspilsēta tak ar ir Zemgalē) :D
Publicēts: 19.07.11 19:29
 citēt
suncalc.net... ja kas un kādi strīdi par to kur un kad rietēs Saule skatiet klātpielikto saiti.
Publicēts: 19.07.11 19:34 labots
 citēt
versatile:Nez. biju aizvakar Rojā, saule smuki jūrā nogrima, ja neko smagi nejaucu...
vai tikai nebūsi saules lēktu novērojis, ja tiešām biji Rojā - tā ir līca rietumu mala
Publicēts: 19.07.11 20:12
 citēt
nē, nu es tur biju roadtrip ietvaros, tikko paglābies no Kolkas aborigēnu uzbrukuma (nopietni) un ar 2 dāmām, piedevām visnotoaļ nožēlojamā pēcfestivāla kondīcijā - nepretendēju uz gara atmiņu precizitāti. Tiesa, Rojā izbeidzās filma (fočikam, ne man), attiecīgi, tuvākajās dienās pārčekošu. Kko es tur laikam pret sauli bildēju gan...
Publicēts: 19.07.11 20:18
 citēt
O! Super saits, paldies, Blāci! Ieliku būkmarkos lai zinātu kur kad braukt ja vajag.
Publicēts: 19.07.11 20:48
 citēt
Eltons:O! Super saits, paldies, Blāci! Ieliku būkmarkos lai zinātu kur kad braukt ja vajag.

Nekadu sexstantu un GPS vairs nevaig neee:)
Publicēts: 20.07.11 09:48
 citēt
versatile:nē, nu es tur biju roadtrip ietvaros, tikko paglābies no Kolkas aborigēnu uzbrukuma (nopietni) un ar 2 dāmām, piedevām visnotoaļ nožēlojamā pēcfestivāla kondīcijā - nepretendēju uz gara atmiņu precizitāti. Tiesa, Rojā izbeidzās filma (fočikam, ne man), attiecīgi, tuvākajās dienās pārčekošu. Kko es tur laikam pret sauli bildēju gan...
Būsi uz pretējo pusi parāvis
Publicēts: 20.07.11 11:01
 citēt
blaac:
versatile:nē, nu es tur biju roadtrip ietvaros, tikko paglābies no Kolkas aborigēnu uzbrukuma (nopietni) un ar 2 dāmām, piedevām visnotoaļ nožēlojamā pēcfestivāla kondīcijā - nepretendēju uz gara atmiņu precizitāti. Tiesa, Rojā izbeidzās filma (fočikam, ne man), attiecīgi, tuvākajās dienās pārčekošu. Kko es tur laikam pret sauli bildēju gan...
Būsi uz pretējo pusi parāvis

Da ko strīdās. Rojā no raga puses saule riet jūrā. Kaltenē (pie oficiālās akmeņu stāvvietas) saule NE-riet jūrā pat jāņu dienā. Bet pāris km uz Rojas pusi arī Kaltenē saule riet jūrā. Mērsragā pie bākas Saule riet jūrā. Ragaciemā no raga skatoties saule riet jūrā visu vasaru (augusta beigās vairs nē).
Publicēts: 21.07.11 12:46
 citēt

Ko Tev Kolkas aborigēni gribēja nodarīt? :D
Publicēts: 21.07.11 12:55
 citēt
suncalc.net...
Publicēts: 21.07.11 13:31
 citēt
Eliza_Lace:
http://suncalc.net/#/57.5095,22.8124,11/2011.07.20/12:50

ha, jūrā gan!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):