kāds nevar ieteikt kādu labu linku ,kur var pamācīties ,kā labāk gaismot cilvēkus iekštelpā komerciālām fotogrāfijām, cilvēki darbībā ( piem, ārā gaisma+ zibspuldze) un ārā vakaros saulrietos?
a zipene stipri miiksta - kliedeetaaja diametrs ne no mazajiem plus atradusies max tuvu - peedeejaa kartinjaa stikls sauraaks un uzreiz var redzeet, ka gaisma bijusi taalaak (veidojusies asaak)
a zipene stipri miiksta - kliedeetaaja diametrs ne no mazajiem plus atradusies max tuvu - peedeejaa kartinjaa stikls sauraaks un uzreiz var redzeet, ka gaisma bijusi taalaak (veidojusies asaak)
a ja ar lietusargu , tad jau vairāk gaisma tiek kliedēta ?
Nu no sākuma jāaizbrauc uz Kurzemes jūrmalu vai liča vidzemes pusi, bez šā nosacījuma saulrietā beibi pret jūru neizdosies nobildēt ar dajebkādām gaismām
Nu no sākuma jāaizbrauc uz Kurzemes jūrmalu vai liča vidzemes pusi, bez šā nosacījuma saulrietā beibi pret jūru neizdosies nobildēt ar dajebkādām gaismām
a ja ar lietusargu , tad jau vairāk gaisma tiek kliedēta ?
trošibas lapad jāsadrošinājas ar pienaciku komplektiņš. sauļš jau ar laišanās lejā procesijā mainīgs. no zverja asa balta palikās mīxtax a sarkanax... krāsaini gēli un filtri arī jāņem. pie jūrs ar viens blice neko nepadaīt.
imgfoto:
varu pačukstēt, ka Rīgā saule riet līcī
Nu vispār jau Rīga skaitās pie Vidzemes Bet ja nopietni, saule vasarā riet ziemeļrietumos, un tad jau varbūt Kurzemes līča daļā šur tur (no ragiem) var trāpīt, lai saule jūrā norietētu
versatile:Nez. biju aizvakar Rojā, saule smuki jūrā nogrima, ja neko smagi nejaucu...
Roja ir viena no LV nedaudzajām vietām kur saule līcī LEC jūlija vidū kadraz tieši liedegam pa vidu (5km aiz Rojas uz Kolkas pusi) - mok gabaliņu uz Kalteni ir kāds radziņš kurā vasaras vidū arī riet stūrītī
Nu vispār jau Rīga skaitās pie Vidzemes Bet ja nopietni, saule vasarā riet ziemeļrietumos, un tad jau varbūt Kurzemes līča daļā šur tur (no ragiem) var trāpīt, lai saule jūrā norietētu
nu labi, labi - Lielupē jau ir Zemgale, puse Daugavpils arī ir Zemgalē un Vāne kas ir stipri tālāk uz rietumiem kā daļa Kurzemes arī ir Zemgalē - vot i man vienmēr liekas, ka vis LV centrs ir Zemgale (Kurzemes galvaspilsēta tak ar ir Zemgalē)
nē, nu es tur biju roadtrip ietvaros, tikko paglābies no Kolkas aborigēnu uzbrukuma (nopietni) un ar 2 dāmām, piedevām visnotoaļ nožēlojamā pēcfestivāla kondīcijā - nepretendēju uz gara atmiņu precizitāti. Tiesa, Rojā izbeidzās filma (fočikam, ne man), attiecīgi, tuvākajās dienās pārčekošu. Kko es tur laikam pret sauli bildēju gan...
versatile:nē, nu es tur biju roadtrip ietvaros, tikko paglābies no Kolkas aborigēnu uzbrukuma (nopietni) un ar 2 dāmām, piedevām visnotoaļ nožēlojamā pēcfestivāla kondīcijā - nepretendēju uz gara atmiņu precizitāti. Tiesa, Rojā izbeidzās filma (fočikam, ne man), attiecīgi, tuvākajās dienās pārčekošu. Kko es tur laikam pret sauli bildēju gan...
versatile:nē, nu es tur biju roadtrip ietvaros, tikko paglābies no Kolkas aborigēnu uzbrukuma (nopietni) un ar 2 dāmām, piedevām visnotoaļ nožēlojamā pēcfestivāla kondīcijā - nepretendēju uz gara atmiņu precizitāti. Tiesa, Rojā izbeidzās filma (fočikam, ne man), attiecīgi, tuvākajās dienās pārčekošu. Kko es tur laikam pret sauli bildēju gan...
Būsi uz pretējo pusi parāvis
Da ko strīdās. Rojā no raga puses saule riet jūrā. Kaltenē (pie oficiālās akmeņu stāvvietas) saule NE-riet jūrā pat jāņu dienā. Bet pāris km uz Rojas pusi arī Kaltenē saule riet jūrā. Mērsragā pie bākas Saule riet jūrā. Ragaciemā no raga skatoties saule riet jūrā visu vasaru (augusta beigās vairs nē).