forum.gif
Canon platleņķis?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon platleņķis?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.07.11 11:04
 citēt
m kāds varētu iznomāt man platleņķi rīt vakaram rīga? maximums 3h. bez kkadām mega drošības maksām
Publicēts: 13.07.11 11:10
 citēt
Publicēts: 13.07.11 12:08
 citēt
o tam pat ir sakarīga tā drošības nauda. sanāk laikam tad 10+8 Ls , pirms tam skatīju vienu citu ieraudzīju 100Ls domāju ,ka visiem tur tā ir.

vb ir kāds individuāls piedāvājums ?
Publicēts: 13.07.11 12:41
 citēt
Šeit gan individuāli tādiem bez nevienas bildes un tikko piereģistrētiem nezināmiem nikiem neko nepiedāvās...
Publicēts: 13.07.11 13:25
 citēt
Eltons:Šeit gan individuāli tādiem bez nevienas bildes un tikko piereģistrētiem nezināmiem nikiem neko nepiedāvās...

Tikai tādēļ ,ka sen izdzēsos, jo piegriezās tā vērtēšanas sistēma. un tagad piereģistrējos ar citu niku, lai ieviest uzticību jāsāk publicēt bilžuki ?! :super_man:
pf tad jau man jādzēšas ārā un jāreģistrējas atpakaļ ar veco niku :P klapatu klapatas. Ja kādam ļoti interesēs, kas esmu , tad individuāli pateikšu :P
Publicēts: 13.07.11 13:43
 citēt
bet nu negribās gluži svešam cilvēkam uzticēt mantu pa puskilo
Publicēts: 13.07.11 13:43
 citēt
Ja Tu samaksā man kaut 10 vai 100 Ls "drošības naudu" par 300 Ls vērtu objektīvu un pazūdi ar visu (jebšu bezcerīgi sadauzi) - kāda man jēga no tās "labdarības"..:face-grin:
Publicēts: 13.07.11 15:27
 citēt
okij okij nomainīšu uz veco niku . un ielikšu mazliet info vb atcerēsieties vēl mani. :face-grin:

bet ne tagad. jo bildēšana rīt aceļas, kad būs nākamā vajadzība :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):