Pirmā asociācija: Mācītājs čigānam - negrēko, nesaņemsi paradīzes laimi. Čigāns: ne tu biji, ne es biju. Kad aiziesim, redzēsim. Vārdam METRS ir precīzi skaidrojumi i-netā. Ar Parīzē vakuumā glabātā platīna mērīšanas pamatvienības etalonu te nav nekāda sakara.
Eltons:300 klientu, kats pa Ls 70 ... normāls budžets būs organizatoriem...
Tici man , nekas tur normāls nav ja tajā visā iekļauta dzīvošana un ēdināšana tad labi ja 10-20ls no tiem 70 paliks organizātoriem par visu darbu. Viena cilvēka izmitināšana un ēdināšana vien izmaxā aptuveni 30-40ls dienā, bez tā vajadzīgas ir darba telpas kurās vis nottiekas , transporta izdevumi un vis pārejais, Kā tika ar vienu pasācienu ņēmāmies pirms gada kaut kur, ta ari sanāva ka no cilvēka 60ls, bija ap 100 cilvēkiem un izdevumos aizgāja aptuveni 4500ls, 1500 palika mums par organizēšanau, kas sadalijās uz 5 cilvēkiem. Visa pasākuma organizēšana notikās kaut kur 5 mēnešus, protams ne katru dienu ar to darbojāmies, bet tomēr laiku patērēja. Ta ka 70 ls no dalībnieka nekāds dižais budžets tur nesanāk.
blaac:4-5 mēnešu laikā var noorganizēt pasaules galu. Neraženi strādā čukčudļavasinas
Vot paprovē un noorganizē, nav nemaz tik vienkarši, ja pasāciens ir vismaz 100 cilvēkiem. Ar ēdināšanu vien ir sarežģīti, jo cik ar starptautiskiem pasācieniem esam nēmušies tad , tas nav ar makaroniem un cīsiņiem visus paēdināt. Nerunājot par izmitināšanu un transportu.
blaac:4-5 mēnešu laikā var noorganizēt pasaules galu. Neraženi strādā čukčudļavasinas
Vot paprovē un noorganizē, nav nemaz tik vienkarši, ja pasāciens ir vismaz 100 cilvēkiem. Ar ēdināšanu vien ir sarežģīti, jo cik ar starptautiskiem pasācieniem esam nēmušies tad , tas nav ar makaroniem un cīsiņiem visus paēdināt. Nerunājot par izmitināšanu un transportu.
ja negrib darīt tad neko nevar saorganizēt.....arī pat 5 cilvēkiem
Leonids Tugaļevs Valts Kleins Gunārs Binde Ilona Pulkstene VIESTURS LINKS Nē, nē, es nebūt neaģitēju uz līdzdalību. Spriežot pēc komentiem, par vienu - otru tur nepriecātos.
Paskatat cik maksā meistarklases Lielbritānijā uz vienu dienu,tad 100 eur,par 3 dienām liksies sīkums,tik daži vīni,zakuska un naktsmājas. Tā laikam latviešu mentalitāte. Latvietim prasa,ko gribi?Tev 10 000ls un kaimiņam 2 000ls,vai Tev 50 000 un kaimiņam 100 000? Izvēlējās pirmo.....
Voldemorts:Leonids Tugaļevs Valts Kleins Gunārs Binde Ilona Pulkstene VIESTURS LINKS Nē, nē, es nebūt neaģitēju uz līdzdalību. Spriežot pēc komentiem, par vienu - otru tur nepriecātos.
Voldemorts:Leonids Tugaļevs Valts Kleins Gunārs Binde Ilona Pulkstene VIESTURS LINKS Nē, nē, es nebūt neaģitēju uz līdzdalību. Spriežot pēc komentiem, par vienu - otru tur nepriecātos.
Ko Viesturs tā īpaši izcelts?
Nu patīk man viņa stils, darbošanās. Un vēl - viņš reti uzstājas.
dansiga:Par Linku vēl neko nevar zināt - viņš var arī pēdējā brīdī pārdomāt;-ppppp
Lūk, tur jau ir tā sāls! Tieši tā bija pagājušā gadā. Gaidījām, gaidījām Ventspili - itkā transporta problēma bijušas....
Pagaajshgad satiku vinju pirms ArtCamp un es vinjam jautajau, ko tad lasiis tur ..... Uz ko vinjsh bija ljooti paarsteigts, ka esot kaa lektors ielikts ;-p;-))) Taa kaa - nemaz netaisiijaas neko dariit ;-) VAi ari Nikolajs vinja vaardu lektoru sarakstaa bija ielicis kaa "mushpapiiru";-p;-)
Voldemorts:
Lūk, tur jau ir tā sāls! Tieši tā bija pagājušā gadā. Gaidījām, gaidījām Ventspili - itkā transporta problēma bijušas....
Pagaajshgad satiku vinju pirms ArtCamp un es vinjam jautajau, ko tad lasiis tur ..... Uz ko vinjsh bija ljooti paarsteigts, ka esot kaa lektors ielikts ;-p;-))) Taa kaa - nemaz netaisiijaas neko dariit ;-) VAi ari Nikolajs vinja vaardu lektoru sarakstaa bija ielicis kaa "mushpapiiru";-p;-)
t]Tieši to arī vēlos atšifrēt. Man - komunikācijas šādos saietos - primārais.Ja vēlos redzēt / komuicēties ar Linka k - gu, bet mani uzmet - neesmu pieradis pie tādas attieksmes..Nerunāšu par ceļu. Dalība maksa - nu, kautkā no pensijas ieekonomēju. Tomēr - gada apmeklētēkais pasākums...Tik ļoti daudz fotofanātu satieku, komunicējos.
Meklēju kādu, kurš brauc no Rīgas uz Art Camp un kam var pieteikties par pasažieri (degvielai naudu piemetīšu, protams). Tāpat varu arī sastādīt kompāniju kādam (ai,iem) viesnīcā. Rakstīt PM vai arī telef. 22359877