tas ka uz pozitivusu no sejienes brauks katrs otrais butu normali, bet vai ir kads no klatesosajiem kas doma doties uz alternativo pasakumu tb Negativus 2011
reku plakaats
Mūzikas festivāla POSITIVUS laikā viesu mājā "ROĶI" notiks prefestivāls, kas pulcēs dažādu stilu mūzikas izpildītāju grupas no Latvijas.
Viesu namā "ROĶI" ar ēdināšanu nodrošinās krogs "BAĻĶI", būs telšu vietas, brīvdabas duša, labierīcības, ūdens, kā arī autostāvvieta.
Apmeklētājus pie sevis mēs gaidām jau no piektdienas, 15. jūlija.
Profestivāls NEGAFESTS notiks sestdien, 16. jūlijā, sākot no plkst. 13:00 (laikā, kad POSITIVUS festivālā ir "klusā sunda"). Dzīvā mūzika "ROĶOS" tiks spēlēta līdz pat plkst. 23:00.
Tālāk mūsu telšu iemītniekus un profestivāla viesus izklaidēs dažādi DJ sastāvi.
Ieejas maksa - (ziedojumi) 5, - Ls no cilvēka (uz divām diennaktīm).
kam tās pozitivus/negativus burzmas? .... jābūt, tajos piedāvātā muzona fanam, lai to paciestu ...... bet tā, regulāri piedalos negatīvajos saietos ......
versatile:bļe. Jau 4o gadu notiek (tikai mazaka meroga sogad, tb, gandriz nekada) vel viens alternativais fests/tusinjsh - ieshu uz to un uz positivusu
Saki, Salacgriva busi?
nu es saku mes ar Shauttru domajam laist uz to negativusu jo tur oranzhas brivdienas bus
Kaut kāds ārprāc, ka es par šo dabuju zināt tik vēlu.Izkalusās ļoti vilinoši.Jā vispār mana sirds ir salauzta un sāp akna.nopietni tas ir patīkami ka kāds piedāva normālu alternatīvu požitīvušam.
Pipete:Kaut kāds ārprāc, ka es par šo dabuju zināt tik vēlu.Izkalusās ļoti vilinoši.Jā vispār mana sirds ir salauzta un sāp akna.nopietni tas ir patīkami ka kāds piedāva normālu alternatīvu požitīvušam.
aaaa es gan tikai oranzas redzeju laika, bet pasakums godam. kura vel festivala perkot bileti dod iedzert snabi?
Pipete:Kaut kāds ārprāc, ka es par šo dabuju zināt tik vēlu.Izkalusās ļoti vilinoši.Jā vispār mana sirds ir salauzta un sāp akna.nopietni tas ir patīkami ka kāds piedāva normālu alternatīvu požitīvušam.
aaaa es gan tikai oranzas redzeju laika, bet pasakums godam. kura vel festivala perkot bileti dod iedzert snabi?
otrajā dienā es nemaz neticēju, ka pirmajā vakarā esmu bijis koncī tik aproce uz rokas nodeva bet nu bija labi. un pāris blogeri dzīvē satikti pirmoreiz nais.
versatile:otrajā dienā es nemaz neticēju, ka pirmajā vakarā esmu bijis koncī tik aproce uz rokas nodeva bet nu bija labi. un pāris blogeri dzīvē satikti pirmoreiz nais.
Normāli cilvēki uz koncertu iet lai baudītu mūziku un pēc tam būtu patīkamas atmiņas nevis piedzerties kā cūka un nezināt kur bijis vai kā sauc