forum.gif
Asu izjūtu meklētājiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Asu izjūtu meklētājiem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.07.11 13:22
 citēt
uz Baltkrieviju čakars - vajag vīzu, laiku, kkādas finanses

var tepat Bolderājā pabildēt vietējo lokālu klientus - arī skrien pakaļ, daži dūšīgi :big_smile:

šitais ar bij neapmierināts, nepateicīgais, ka iemūžinu šo uz glaunas Ilford platās plēves

Publicēts: 15.07.11 14:27
 citēt
Es pats esmu pa pauri iedevis daž nedažādiem emeesistiem un ari tagad reizēm nākas "parunāties", kad ejot pa ielu kads mani provē nobildēt, kādas viņam ties''ibas mani bez atļaujas knipsēt!!!
Publicēts: 15.07.11 15:07 labots
 citēt
chukmasoff:Es pats esmu pa pauri iedevis daž nedažādiem emeesistiem un ari tagad reizēm nākas "parunāties", kad ejot pa ielu kads mani provē nobildēt, kādas viņam ties''ibas mani bez atļaujas knipsēt!!!

uz ielas vai no ielas viņiem ir visas tiesības bildēt līdz brīdim kad Tu palūdz sevi nebildēt (bildes kuras tapušas līdz brīdim pirms esi izteicis savu lūgumu viņiem nav pienākums izdzēst)

empesists nedrīkst, bez Tavas ziņas, Tavu seju izmantot komerciāliem mērķiem mēdijos. Kā arī nedrīkst Tavu bildi izmantot nekomerciālos mediju projektos kuri varētu aizskart Tavu cieņu - nu piem nobildēt robā makšķerējot un ilustrēt rakstu par krūmu bomžiem utt (ķip Tev ir tiesības atpūsties kā bomzim, bet justies zolīdam kā klavieres)

par sišanu pa pauri Tev jāsēž cietumā
Publicēts: 15.07.11 15:11
 citēt
chukmasoff:Es pats esmu pa pauri iedevis daž nedažādiem emeesistiem un ari tagad reizēm nākas "parunāties", kad ejot pa ielu kads mani provē nobildēt, kādas viņam ties''ibas mani bez atļaujas knipsēt!!!
Varbūt tādas, ka Tu esi publiskā vietā un neviens likums neaizliedz to darīt. Protams līst sejā ar objektīvu nav pareizi no ētikas viedokļa, bet citādi tev nav tiesības to aizliegt darīt. Uzmanies, ka kāds gudrāks vīriņš pēc tavas "parunāšanas" nesataisa kādas šmucītes Tev pašam. Es personīgi tā nedaru un ja cilvēks paprasa atbildu ok, un vairs nebildēju. Bet runājot par topiku, Batjkas zemē galīgi traki iet un drīz cietumā liks visus kam ir kāda ierīce ar ko filmēt vai bildēt :(
Publicēts: 15.07.11 15:32
 citēt
Uris85:
Varbūt tādas, ka Tu esi publiskā vietā un neviens likums neaizliedz to darīt. Protams līst sejā ar objektīvu nav pareizi no ētikas viedokļa, bet citādi tev nav tiesības to aizliegt darīt. Uzmanies, ka kāds gudrāks vīriņš pēc tavas "parunāšanas" nesataisa kādas šmucītes Tev pašam. Es personīgi tā nedaru un ja cilvēks paprasa atbildu ok, un vairs nebildēju. Bet runājot par topiku, Batjkas zemē galīgi traki iet un drīz cietumā liks visus kam ir kāda ierīce ar ko filmēt vai bildēt :(

Nu redz, ir tā ka pēc "arunāšanās" sūdzēties neviens negribēs iet, jo parunāšanās notiek tur kur parasti iet sūdzēties, lielāko ties pat pašam nevajag nagus ķēpāt bet tikai pagaidit kamēr atbrauc pakaļ snepšotu mīļotājam un aiztur kamēr noskaidro personību un ar viņu "parunājas".
Publicēts: 15.07.11 16:36
 citēt
ar to jāsaprot, ka chukmasoff ir priblatikanijs ments? :face-grin:
Publicēts: 15.07.11 16:45
 citēt
Lai cik tas skumji arī nebūtu paši likuma pārstāvji likumus neievēro, un daži labi pārstāvji/draugi/radi ar to vēl zīmējas. Tiešām skumji, bet tāda ir realitāte :(
Publicēts: 15.07.11 16:57
 citēt
Nekā briesmīga,lai arī nepatīkami.Ar mani vienreiz "parunājās" un personību noskaidroja.Kādu pusstundu tas aizņēma.Jāteic gan godīgi,zināms iemesls jau bija un ētiku droši vien ka biju pārkāpis.Trāpījās tāda stulba vecene un sacēla skandālu,uzreiz saradās kaimiņi pusapdzērušies.Vesels bars,man aparatūra un mašīna turpat blakus...bail bija,ka nesāk kaut ko dauzīt savā trulumā.Es mierīgi piekritu lai atbrauc menti un visu nokārto.'Poliči uzvedās korekti,es tur nekādos viņu failos nefigurēju,pateica lai šito publiku neprovocē un goodbye!
Publicēts: 15.07.11 17:19
 citēt
Morsitis:ar to jāsaprot, ka chukmasoff ir priblatikanijs ments? :face-grin:

Kas Tev pret mentiem?
Publicēts: 15.07.11 18:05 labots
 citēt
chukmasoff:

Kas Tev pret mentiem?

Vai tad var patikt tādi menti, kas izmanto savu dienesta stāvokli, lai nepamatoti kādu pilsoni pačakarētu tikai tāpēc, ka redz mentiņam neiepatikās, ka viņu fočē :face-kiss: Сила есть - ума не надо. Tā teikt cilvēcīgi palūgt cilvēkam nefočēt laikam ir pārāk grūti.
Publicēts: 15.07.11 18:22
 citēt
chukmasoff:

Kas Tev pret mentiem?

Pret mentiem, jeb policistiem man nav nekas, līdz brīdim kamēr viņi ievēro likumu, bet tādus mēslus kuri sit pa pauri, un attaisno to ar to, ka viņam nekas par to nebūs, jo viņš ir ments, man nav pretenzijas arī publiski apčurāt! Tāpēc ka viņš nav vairāk vērts par mēslu čupu un mēslu kaudzē čurāt drīkst!
Publicēts: 15.07.11 18:23
 citēt
CerambyX:
chukmasoff:

Kas Tev pret mentiem?

Vai tad var patikt tādi menti, kas izmanto savu dienesta stāvokli, lai nepamatoti kādu pilsoni pačakarētu tikai tāpēc, ka redz mentiņam neiepatikās, ka viņu fočē :face-kiss: Сила есть - ума не надо. Tā teikt cilvēcīgi palūgt cilvēkam nefočēt laikam ir pārāk grūti.

A kādā sakarā viņš mani bilde? Kādām vajadzībām? sekošanai jabūt uzs;aktai lietai! Un ja viņš grib izsekot kur es dzīvoju un kur eju, un to izmantot uzbrukumam vai kādiem citiem mērķiem. Ments vienmēr ir pri ispolnenuiji, un tā nav ne kāda dienesta stāvokļa izmantošana. Nav ko manā dz''ivē jaukties visādiem mērkaķiem.
Publicēts: 15.07.11 18:37
 citēt
chukmasoff:
CerambyX:

A kādā sakarā viņš mani bilde? Kādām vajadzībām? sekošanai jabūt uzs;aktai lietai! Un ja viņš grib izsekot kur es dzīvoju un kur eju, un to izmantot uzbrukumam vai kādiem citiem mērķiem. Ments vienmēr ir pri ispolnenuiji, un tā nav ne kāda dienesta stāvokļa izmantošana. Nav ko manā dz''ivē jaukties visādiem mērkaķiem.

Pirmārt paranoja! Otrkārt likumus ir jāzin un jāievēro, it īpaši policijas darbiniekiem jo viņi 24/7 ir policijas darbinieki. Vēl ir tāda lieta ka policistam ir atļauts tikai tas kas ir atļauts ar likumu bet tiem kuri nav policisti ir atļauts viss kas nav aizliegts!
Publicēts: 15.07.11 18:42
 citēt
chukmasoff:

Nu un cik tad tādus 'spiegus', kas konkrēti ir Tevi izsekojuši un apdraudējuši Tavu dzīvību esi šādā veidā atklājis? Ļauj uzminēšu - nevienu? :face-grin: Sorry - to nevar traktēt savādāk kā 'dienesta stāvokļa izmantošanu'. Ķipa esi ments, vari iet dot bietē visiem, kuri man neiepatīkas. Pēc tam jau atradīsi kaut kādu herņu ko piesiet - ķipa likās, ka Tevi izsekoja utt. Tādu kadru dēļ nav jābrīnās, ka policijas tēls sabiedrības acīs ir tāds kāds viņš ir - diezgan bēdīgs.
Publicēts: 15.07.11 19:25 labots
 citēt
chukmasoff:

Nu redz, ir tā ka pēc "arunāšanās" sūdzēties neviens negribēs iet, jo parunāšanās notiek tur kur parasti iet sūdzēties, lielāko ties pat pašam nevajag nagus ķēpāt bet tikai pagaidit kamēr atbrauc pakaļ snepšotu mīļotājam un aiztur kamēr noskaidro personību un ar viņu "parunājas".

Tāds prasts "pacanu" līmenis- gan kolēģim Čukmasovam, gan viņa korumpētajiem čom-mentiem.
Neatceros, ka ar tādiem sīkumiem kāds būtu meklējis draugu-mentu palīdzību un neatceros arī, ka kāds sevi cienošs ments ietu šādu "pasūtījumu" izpildīt...:face-sad:
Publicēts: 15.07.11 19:29
 citēt
nu bet vienreiz jau bija funny diskusija ar graždaņainu načaļņiku Chukmasoffu par šo tēmu. :) Moš cilvēkam jābrauc uz Baltkrieviju najomņikos stāties. Cilvēks jutīsies savā vietā un darīs iemīļotu darbu. :)

www.charter97.eu...
Publicēts: 15.07.11 19:33
 citēt
Nu zēni nepārspīlē!Ja būsim cilvēki viens pret otru,tad jau būs labi.Ja ar kulakiem viens uz otru,tad nekas nelīdzēs-sūdīgi būs visur,visās valstīs un visās vietās.Abām pusēm nedaudz ir jāpiekāojas un jāpiecieš vienam otru.Es šitā kaimiņieni izmācīju.Viņa man svarīga persona-bijušā ministra sieva.Nu un drusku bija sakāpis galvā-mūžīgas pretenzijas,smalkā sabiedrība,tu man ziemā uzmeti sniegu uz mana jāņogkrūma,tavs sunītis ielīda manā teritorijā,meita ar draugiem tev dikti dzēra un ilgi trokšņoja ar skaļu mūziku,..Es vienreiz apskaitos un pateicu atklātā textā-gribi mierīgas vecumdienas,davai sadzīvojam,gribi skandālus un publiskos karus ar TV nekā personīga un Tautas balsi-davai dabūsi!Un cauri manai teritorijai tu vairāk nebraukāsi un nestaigāsi(bet mums tā tīri ģeogrāfiski izvietots,ka nevar apbraukt )...Tagad mums viss kārtībā-gan talku sarīkojam,gan vīniņu iedzeram,gan paklačojamies...:face-wink:Ir cilvēki,kas paši saprot un ir tādi,kam jāiedod pretī.
Publicēts: 15.07.11 23:44
 citēt
chukmasoff:

Kas Tev pret mentiem?

a man pret mentiem nekas! un nejau tāpēc, ka baidītos, bet ir daži labi DRAUGI ar kuriem kopā gan alu iedzert, gan gaļu padedzināt :naac: un vari man ticēt NEKAD neesmu izmantojis draudzību, lai atmāzētos, vai lai mani kāds mēģinātu ručīt. Nav bijusi nepieciešamība. :D Savu mēru zinu un par sevi atbildu pats ;) Ja trāpīsies pa "kadram" tad nepakautrēšos nobildēt arī priekš dzeltenās preses :)
Publicēts: 16.07.11 00:01
 citēt
chukmasoff:
CerambyX:

tev tak neka nepieder visu kantoris dod. kada jega tevi izsekot?
Publicēts: 16.07.11 00:14
 citēt
A ES ... a MAN .... bija situaacija .... stradaaju IeM ..... jubileja vienam Ziemelju rajona shefam un vienam celju shefam ..... uazaicina ari mani uz kopistisko jubiljeu ..... Nu taa kaa es braucu no darba - tad dabiski ka ar auto .... Tajaa liakaa braucu ar Opeli Kadetu .... bija nolijis RIKTIIGI lietus .... Zinot savu auto, caur peljkeem megjinaaju braukt leenaam (cik nu vareeju savaldiit sevi). Sarkandaugavaa pie Statoil - braucu pa kreisi pa TVaika (laikam!?) ielu .... un tur aiz Statoil peec lietus muuzhdien taada liela peljkje ... Man likaas, ka c aur to pejlkjie izbraucu taa leenaam ... bet mans opelis GAN taa nedomaaja .... un kad pagriezos pa labi pa Aptiekas ielu - mans autro noslaapa ielas viduu .... Taa ka opelis ir sameeraa viegls - pat es vinju vareeju izskutinaat un cik nu vareeju - nostuumu malaa, lai citiem netrauceetu pabraukt garaam ... Piezvaniiju LIELAJIM shefiem ,kuiem bija jibileja un teicu, ka ta aun taa - esmu tur un tur ... uz ko man atbildeeja - GAIDI - paliidziba bus klaat ... sezhu un gaidu . Brauc viens businjsh ar polcijas markjeejumu ... es jau laimiga smaidu , bet uz savu smaidu dabuuju repliku no businja loga "Bljadj ..... mashinu nromaljno njemozhesh piostavitj!!?|" .. Nuu - zinaams shoks ... sapratu, ka tie neb ija pie manis suutiitie dzheki .... pec briizha piebrauc suutiitie .... mani keraamee citaa autinjaa un aizved uz jubilejuar tekstu - kameer juus TUR - mees juusu autinju sakartosim .... OK .... mani aizveda uz jublieju un tur es nesleepu savu sashutumu ..... MHM mhm mhm .... tie dzheki kas mani nosauca "xxx".... un nepajautaaja vai man ir kadas probleemas ..... LJOTI "atraavas" .. Neuzskatu, ka es izmantoju situaaciju .... vienkarsi TAADA situaacija izveidojaas .. un patrulja "nje na TU narvalasj"....
Publicēts: 16.07.11 00:29
 citēt
zo:
chukmasoff:

tev tak neka nepieder visu kantoris dod. kada jega tevi izsekot?

Ne jav par to ir runa
Publicēts: 16.07.11 00:30
 citēt
Viss ir ļoti vienkārši. Ir Policisti un ir menti. Divas pilnīgi dažādas sugas ar atšķirīgu ģenētisko kodu. Policistu populācija vairāk ir izplatīta rietumu pusē, menti, tautā dēvēti par musoriem savas uzvedības īpatnību dēļ vairāk ir izplatīti uz austrumiem. Ja Policistu uzvedība ir pakārtota tam, lai atvieglotu dzīvi likumpaklausīgiem pilsoņiem, tad musoru primārais mērķis ir savu mazvērtības kompleksu kompensācija gandējot dzīvi civiliedzīvotājiem.... :d
Publicēts: 16.07.11 01:47 labots
 citēt
Sapper:Viss ir ļoti vienkārši. Ir Policisti un ir menti. Divas pilnīgi dažādas sugas ar atšķirīgu ģenētisko kodu. Policistu populācija vairāk ir izplatīta rietumu pusē, menti, tautā dēvēti par musoriem savas uzvedības īpatnību dēļ vairāk ir izplatīti uz austrumiem. Ja Policistu uzvedība ir pakārtota tam, lai atvieglotu dzīvi likumpaklausīgiem pilsoņiem, tad musoru primārais mērķis ir savu mazvērtības kompleksu kompensācija gandējot dzīvi civiliedzīvotājiem.... :d

Nu nu, daudz Tu zini par to visu...Ja pastrādātu pa operu tā nerunātu...
Publicēts: 16.07.11 01:58
 citēt
Chukmassofff .. tikai ned*** ..... Atradies - opers ..... Sapper ljoti smuki uzrakstija filozofiju par policistiem un mentiem .... Tos gadus, kurus nostraadaju IeM ......... kaut kaa man nesanaaca tikties ar mentiem ... iznjmoet to reizi, kad braucu ar opeli ,kursh noslaapa peljkjee ..... UN ..... biju diezgan cieshi siastiita tieshi ar kriminaalpoliciju ... cepuri nost dzhekiem ! (lielaakoties - bet n gadijaas ari taadi, kas atbruaca pie manis un pat elementaru protokolu nespeja uzraksiit - bet tadi bija mazaakumaa ... )........ AI - laus Tavu tekstu un Sapper un nelimeejaas kopaa .... KO nepareizu pateica Sapper?........... da labi .... TIE cilveki ar kurieim kriminaalpoicijaa man bija dariishanas - vinji BIJA savas lietas zinaataaji!!!!!
Publicēts: 16.07.11 02:11
 citēt
dansiga:Chukmassofff .. tikai ned*** ..... Atradies - opers ..... Sapper ljoti smuki uzrakstija filozofiju par policistiem un mentiem .... Tos gadus, kurus nostraadaju IeM ......... kaut kaa man nesanaaca tikties ar mentiem ... iznjmoet to reizi, kad braucu ar opeli ,kursh noslaapa peljkjee ..... UN ..... biju diezgan cieshi siastiita tieshi ar kriminaalpoliciju ... cepuri nost dzhekiem ! (lielaakoties - bet n gadijaas ari taadi, kas atbruaca pie manis un pat elementaru protokolu nespeja uzraksiit - bet tadi bija mazaakumaa ... )........ AI - laus Tavu tekstu un Sapper un nelimeejaas kopaa .... KO nepareizu pateica Sapper?........... da labi .... TIE cilveki ar kurieim kriminaalpoicijaa man bija dariishanas - vinji BIJA savas lietas zinaataaji!!!!!

Nu protokolus ne vienmēr operi raxta un ari ne visi, jaraxta tikai aiskaites, kas ir vis riebīgākais tajā apsacienē pa pusotru gadu kamēr tur strādāju kad no aarmijām mani atvaļināja , piegriezās tā papīru būšana, viens no iemesliem kapec tur ari nepaliku.
Publicēts: 16.07.11 02:23
 citēt
Mhm mhm mhm .. tad tu tai 1.5 gadaa toch nebiji taalaak par galdu .... KURSH tad raksta protokolu, ieradies pie manis - tb pasu daljkas vadiitajas .... da nerunajot par reizeem, kad jamie pashi ierdodas ..... a vel reizes, kad es jamos izsaucu .... un VEEL reizes kad es izsaucu jamos pec vinju noradijumiem .. tb "ieradiises tads un shitads un tajaa briidii juusmums zinojat".... .
Publicēts: 16.07.11 02:32
 citēt
dansiga:Mhm mhm mhm .. tad tu tai 1.5 gadaa toch nebiji taalaak par galdu .... KURSH tad raksta protokolu, ieradies pie manis - tb pasu daljkas vadiitajas .... da nerunajot par reizeem, kad jamie pashi ierdodas ..... a vel reizes, kad es jamos izsaucu .... un VEEL reizes kad es izsaucu jamos pec vinju noradijumiem .. tb "ieradiises tads un shitads un tajaa briidii juusmums zinojat".... .

nezinu nekādus galdus, man pat kabinetā kaktu nepiešķīra, jo uz ielas dzina darboties un atskaites koridorā raxtiju uz kaut kāda galda stūra. Ja būtu zinājis ka tik daudz tur to papīru jaraxta ne mūžam nebūtu gājis, pirms tam kad miolitārajos dienestos biju ne ko tādu nevajadzēja darīt.
Publicēts: 16.07.11 02:34
 citēt
diesz kuraa rajonaa TAAA izdzina nabga operus ;_((( .....
Publicēts: 16.07.11 02:36
 citēt
dansiga:diesz kuraa rajonaa TAAA izdzina nabga operus ;_((( .....
Tas nebija LV, bet zinu ari tepat Rīgā ka operi pa palodzem atskaites raxtija, pat pavisam nesen pirms gadiem diviem pie čomiem biju vienā nodaļā.
Publicēts: 16.07.11 02:45
 citēt
chukmasoff:
dansiga:diesz kuraa rajonaa TAAA izdzina nabga operus ;_((( .....
Tas nebija LV, bet zinu ari tepat Rīgā ka operi pa palodzem atskaites raxtija, pat pavisam nesen pirms gadiem diviem pie čomiem biju vienā nodaļā.

vells - ka mainiusies ir operu dzive ;_((( .. njaaa .... LV ar svaam partijaam operu dziivi tikai sarezhfjii ...... VAI ARII .... TAVi operi visu sarezhgjii .. .... JO .... no 1993 līidz kautkādam 2002 - ziemejku rajona policijas shefs bija staavaa sajuusma no mana darba ... U N..... xxxxx
Publicēts: 16.07.11 02:48
 citēt
dansiga:
chukmasoff:as nebija LV, bet zinu ari tepat Rīgā ka operi pa palodzem atskaites raxtija, pat pavisam nesen pirms gadiem diviem pie čomiem biju vienā nodaļā.

vells - ka mainiusies ir operu dzive ;_((( .. njaaa .... LV ar svaam partijaam operu dziivi tikai sarezhfjii ...... VAI ARII .... TAVi operi visu sarezhgjii .. .... JO .... no 1993 līidz kautkādam 2002 - ziemejku rajona policijas shefs bija staavaa sajuusma no mana darba ... U N..... xxxxx

Par to kas te toreiz notikās neko nezinu, jo es nedzīvoju toreiz LV, bet pāris gadus atpakaļ IM bija totāla šaize, jo ne jav pec likumiem vis notikās bet pēc partiju lēmumiem un piederības,tas notieksa ari šodien.
Publicēts: 16.07.11 02:57
 citēt
ok ok - ... lai ta buutu .... maneejie " operi" un augstaaki chini ..... nekaadas partijas nepina iekshaa, kad bija janjem ciet kads nozierdznieks .... U N.... skatos u klauso s KAA lamaa policiju ..... varbuut stipra vecuma marazmaa tam piekritiishu, BET.. pagiadaam joprojam uzskatu, ka polichi LJOTI labi straadaa - vijnu iespejaas, kaadas nu dotas .....U Ninternet profinjios kjnegataajos es neklausos ...... jaie visu nokjengaas - gan polichus, gan kameras, gan objketiivus, gan sardeles uttt l........ ta ir vnju suutiiba - ja kadu neokjengaa - tad monirss .... EEKKkk ....
Publicēts: 16.07.11 09:34
 citēt
f-foto:http://www.diena.lv/sabiedriba/arvalstis/baltkrievu-milici-ipasi-medi-fotografus-13892312

Redz, tik Latvijā var atbraukt kautkāds dānis nodirst visus, un aboribēni orgastiski elš, tip, ārzemnieka sūds nesmird, bet smaržo...:face-grin: Ne visur tādas verdziskas dvēseles mīt..
Publicēts: 16.07.11 11:28
 citēt
Gāž jau gan uz poličiem netaisnīgi,tas fakts.Reiz pirms kādiem pāris gadiem viens vecis pa dzērumu brauca pāri dzrlzsceļa pārbrauktuvei pie sarkanā,mašīnā bērni...baigā nelaime sanāca.Un publika bļāva-kur skatās policija,kāpēc nebija šlagbomis,kāpēc neapturēja...nu es atvainojos,ja tu esi pilnīgs idiots,tad neviena policija tevi neglābs.Katram stulbenim pa sargam ar automātu arī nevar pielikt.
Publicēts: 16.07.11 14:49
 citēt
Šķiet, ka pēc punktu daudzuma dansigas tekstos var noteikt viņas promiļu daudzumu :D
Publicēts: 16.07.11 14:56
 citēt
ne vienmeer vajag promilles - lai buutu dauzoniigs garastavolkis ;-pppp;_)))))))
Publicēts: 16.07.11 15:09
 citēt
dansiga:ne vienmeer vajag promilles - lai buutu dauzoniigs garastavolkis ;-pppp;_)))))))

Pareizi- priekš kam tā smaka, ja var ko iešņaukt vai uzpīpēt...:)
Publicēts: 16.07.11 18:50
 citēt
Friidis:
dansiga:ne vienmeer vajag promilles - lai buutu dauzoniigs garastavolkis ;-pppp;_)))))))

Pareizi- priekš kam tā smaka, ja var ko iešņaukt vai uzpīpēt...:)

ni ni - tie jau nu veel mazaak intersanti!!!!!
Publicēts: 16.07.11 21:00
 citēt
Ir bijusi darīšana gan ar kriminālpoliciju (kā cietušajam un tml.), gan ceļu policiju. Nožēlu izsauc policijas iecirkņu stāvoklis un aprīkojums (esmu bijis trijos)- var tikai apbrīnot cilvēkus, kas ir gatavi tādā vidē strādāt (piemēram, pat durvis ir laika zoba sašķiebtas ar milzu šķirbām). Jāatzīmē, ka ierindas izmeklētāju rīcība viscaur ir bijusi lietišķa un attieksme pozitīva. Problēmas sākas ar peļņas kāri uz ceļa, savējo "ručīšanu" un "politiskajām interesēm" augstākos slāņos. Uz jautājumu, sastādot muļķīgu CSN pārkāpuma protokolu, "vai jūs savējam, tā kļūdoties, arī rakstītu protokolu?" pats dzirdēju policista vaļsirdīgu atbildi: "Vārna vārnai acīs neknābj."
Ir bijusi arī pieredze, kad nu jau vairākus gadus atpakaļ tika nogalināts mans draugs, kurš arī bija policists. Izmeklēšanu neuzticēja viņa pilsētas policijas nodaļai. Kad tā acīm redzami bremzēja, nelaiķa tēvs klaudzināja pat pie ļoti augstām durvīm, ziņas gaidot. Galu galā viņam LIELAJĀ gaitenī neoficiāli pateica (maigi sakot), lai labāk liekas mierā - šķiet nepareizie bija iejaukti un skandālu nevajadzēja. Nez kāpēc ir sajūta, kā jau Dansiga un citi te izteikušies, ka arī šodien nekas nav mainījies vismaz uz pozitīvo pusi...
Publicēts: 16.07.11 22:20
 citēt
kasis:Ir bijusi darīšana gan ar kriminālpoliciju (kā cietušajam un tml.), gan ceļu policiju. Nožēlu izsauc policijas iecirkņu stāvoklis un aprīkojums (esmu bijis trijos)- var tikai apbrīnot cilvēkus, kas ir gatavi tādā vidē strādāt (piemēram, pat durvis ir laika zoba sašķiebtas ar milzu šķirbām). Jāatzīmē, ka ierindas izmeklētāju rīcība viscaur ir bijusi lietišķa un attieksme pozitīva. Problēmas sākas ar peļņas kāri uz ceļa, savējo "ručīšanu" un "politiskajām interesēm" augstākos slāņos. Uz jautājumu, sastādot muļķīgu CSN pārkāpuma protokolu, "vai jūs savējam, tā kļūdoties, arī rakstītu protokolu?" pats dzirdēju policista vaļsirdīgu atbildi: "Vārna vārnai acīs neknābj."
Ir bijusi arī pieredze, kad nu jau vairākus gadus atpakaļ tika nogalināts mans draugs, kurš arī bija policists. Izmeklēšanu neuzticēja viņa pilsētas policijas nodaļai. Kad tā acīm redzami bremzēja, nelaiķa tēvs klaudzināja pat pie ļoti augstām durvīm, ziņas gaidot. Galu galā viņam LIELAJĀ gaitenī neoficiāli pateica (maigi sakot), lai labāk liekas mierā - šķiet nepareizie bija iejaukti un skandālu nevajadzēja. Nez kāpēc ir sajūta, kā jau Dansiga un citi te izteikušies, ka arī šodien nekas nav mainījies vismaz uz pozitīvo pusi...

ar cik fantastiski erudītiem likumsargiem Tev regulāri darīšana.... neticami...

man uztesa virsū piedzēries kungs un 3 ceļu policisti ar lieko svaru dažādās neticamības pakāpēs nebija spējīgi aizpildīt protokolu - vnk tā lieta jamiem bij pa gudru - gaidīju 3h kamēr atnāca jauns, pārguris čalītis priekšinieks un aizpildīja formulāru

citreiz satiku galēji nokodušamies kungu fizmatu - jams pats atzina, ka maksimums ko cilvēks tik degradētā stāvoklī var darīt ir strādāt par ekspertu policijā - tāds tad, uz to brīdi bij konkrētā kunga maizesdarbs
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):