forum.gif
Kurš lētāk ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kurš lētāk ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.07.11 12:47
 citēt
Publicēts: 15.07.11 13:09
 citēt
..katrai precei savs pircējs :)
Publicēts: 15.07.11 13:44 labots
 citēt
TOTIES , modernajās "Popsīgajās" krāsiņas kā no "Lomo sūd filmas" un izdegušas pārblieztas "Modīgi glamūrigi" :):) Nu es ar tā varu JA MAKSĀ , ja nemaksā es labāk brīdi atpūšos un bliežu čomus pa upītēm "Lauku stilā" relaxsam :):)
Publicēts: 15.07.11 15:39
 citēt
Lunis:TOTIES , modernajās "Popsīgajās" krāsiņas kā no "Lomo sūd filmas" un izdegušas pārblieztas "Modīgi glamūrigi" :):) Nu es ar tā varu JA MAKSĀ , ja nemaksā es labāk brīdi atpūšos un bliežu čomus pa upītēm "Lauku stilā" relaxsam :):)

izklausās pēc skaudības :face-glasses: smuks tak lomo efekts, paardedzinaats gan pa daudz :D
Publicēts: 15.07.11 16:47
 citēt
krāsas kā uz technicolor. viena bilde šķība, otrā līgavai koks "aug" no galvas.
Publicēts: 15.07.11 17:04
 citēt
Postabrobotka ilgst mēnesi?Ta jūs ko?Pa to laiku man jau šķiršanās jāfotografē.:face-grin:
Publicēts: 15.07.11 17:26 labots
 citēt
foto_laaga:
Lunis:TOTIES , modernajās "Popsīgajās" krāsiņas kā no "Lomo sūd filmas" un izdegušas pārblieztas "Modīgi glamūrigi" :):) Nu es ar tā varu JA MAKSĀ , ja nemaksā es labāk brīdi atpūšos un bliežu čomus pa upītēm "Lauku stilā" relaxsam :):)

izklausās pēc skaudības :face-glasses: smuks tak lomo efekts, paardedzinaats gan pa daudz :D

Tu joko , man dator skuķis mēdz piehalturēt uz šitādiem "Māksliniekiem" , pirmais jo šai iedeva bija "PS spraudņu paka" ar visādiem popsigajiem efektiem , vienkārši bildes "Kā no kameras" izmauj cauri prastiem "Efekt filtriem" līdzīgi kā pirms gadiem 7-8 publika bij nobraukusi uz "Plastmas ģimjiem" ta taga efekti ir "Lomo ģļamurs" , izmauj cauri tai filtru pakai un GATAVS visa apstrāde 2-3 T bildēm aizņem 2-3h un MĀKSLA GTAVA :):)
Publicēts: 15.07.11 17:38
 citēt
Lunis:
foto_laaga:

Tu joko , man dator skuķis mēdz piehalturēt uz šitādiem "Māksliniekiem" , pirmais jo šai iedeva bija "PS spraudņu paka" ar visādiem popsigajiem efektiem , vienkārši bildes "Kā no kameras" izmauj cauri prastiem "Efekt filtriem" līdzīgi kā pirms gadiem 7-8 publika bij nobraukusi uz "Plastmas ģimjiem" ta taga efekti ir "Lomo ģļamurs" , izmauj cauri tai filtru pakai un GATAVS visa apstrāde 2-3 T bildēm aizņem 2-3h un MĀKSLA GTAVA :):)

plastmasa, ja kas, nemirst !
Publicēts: 16.07.11 21:43
 citēt
un? ko diskusijas autors meegjinaaja te uzkurinaat?
Publicēts: 16.07.11 22:19 labots
 citēt
fotogrāfē par velti, bet bildes pēctam tikai par maksu :D vispār jau laikam mācās.

ar bija doma pieslīdēt kādām kāzām un fočēt, tikai jautājums vai mani neaizgāņātu prom? :face-glasses:
Publicēts: 17.07.11 13:29 labots
 citēt
Tas nav chukmasoff? :amazing:
Publicēts: 17.07.11 14:13
 citēt
martins_goncars:un? ko diskusijas autors meegjinaaja te uzkurinaat?

noteikti, ka rasu, šķiru, tautību, konfesiju naidu........... :haha:
Publicēts: 17.07.11 22:34
 citēt
martins_goncars:un? ko diskusijas autors meegjinaaja te uzkurinaat?

diskusiju, ja vēl neiebrauci
Publicēts: 17.07.11 22:48 labots
 citēt
vispaar kkaadu mazveertiibas kompleksu driizaak paraadiit. forshi
Publicēts: 17.07.11 22:49
 citēt
zuhast:fotogrāfē par velti, bet bildes pēctam tikai par maksu :D vispār jau laikam mācās.

ar bija doma pieslīdēt kādām kāzām un fočēt, tikai jautājums vai mani neaizgāņātu prom? :face-glasses:

TĀ bildē fotisalonos , tipa FOTO pa velti bet bildes par maksu:):) Reizem varen recu kad kadas damites stasta MAN KAZAS piesolija uzbildet PAR VELTI kautkads tur salonss , es saku smieties . skukjis neipratne PAR KO REC es saku PAR TEVI , bildes tak buss japerk PAR NAUDU sji neizpratne , es saku paskaties kadi noteikumi BILDE PAR VELTI bet bildes jakope pie vinjiem failus nedod un katra bildes 10x15 maksa 1Ls , Sjai pielec PAREKJINA un saprot ka netik DARGI bet [pat superdargi . Ka izrekinajam cilveki no kazam parasti perk 200-300 bildes ne vairak. Sanak ta vueta lai par BILDESJANU panemtu savus 200Ls celji bilde pa BRIVU un pec tam panem 200-300Ls pa bildem :):) Sji saka BET mes varm nopirkt un velak ieskanet !! Nu bet JANOPERK jau sakuma kautkas lai varetu ieskanet:):)
Publicēts: 17.07.11 23:53
 citēt
martins_goncars:vispaar kkaadu mazveertiibas kompleksu driizaak paraadiit. forshi

reiz lasīju, ka viss, ko pārmetam citiem, esot pašu es kaitinošākais spogulis..........
Publicēts: 18.07.11 00:48
 citēt
Te laikam nekas nemainās........... pilnībā. Kāda vispār kam daļa ko kas pa cik ko dara, ja patīk laukos ta patīk laukos, kādam patīk pa 80 bildēt, kādam atkal līdzekļi spiež vai patīk kā konkrētais bildē un "paņem viņu" ..... te kā vienmēr lūrēšana svešos makos, kaut kāda smīkņāšana... patiesībā pilnībā ne par ko.
Publicēts: 18.07.11 14:23
 citēt
Lunis:
foto_laaga:

nu gruuti to uztaisiit nav, bet tas jau nenoziimee, ka slikti izskataas ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):