Gribu pievērst uzmanību interesantam pasākumam... hmm, varbūt pat pēc tam tas kļūs par "neaizmirstamu" pasākumu.
Radošā nometne KAROSTA – FOTO OSTA 2011
FOTO OSTA – tās ir 5 dienas intensīvu fotopiedzīvojumu, strādājot kopā ar Liepājas fotokluba vadīju Vari Santu, fotogrāfu Valdi Braunu un Klaipēdas fotokluba vadītāju Dariu Vaičekausku. Fotogrāfi iepazīsies ar unikālu Liepājas pilsētas daļa – Karostu, un izbaudīs nakšņošanu Karostas cietumā. Fotografēšana notiks gan labi zināmos Karostu raksturojošos objektos, piemēram, pie katedrāles, Ziemeļu fortos u.c., gan līdz šim maz pētītās vietās, piemēram, padomju laika militārajā apbūvē, ūdenstornī, pamestajās artilērijas noliktavās un bijušajā slepenajā komandpunktā.
Laumonis:Izskatās, ka šie pasākumi gana ienesīgi, ka masveidā tiek organizēti.
ak, mēs latvieši... mēs nepriecājamies, ka daudz pasākumu, var izvēlēties, kur piedalīties u.c., bet uztraucamies/ skumstam/ esam neapmierināti, jo ir aizdomas, ka kāds ko nopelna...
Laumonis:Izskatās, ka šie pasākumi gana ienesīgi, ka masveidā tiek organizēti.
ak, mēs latvieši... mēs nepriecājamies, ka daudz pasākumu, var izvēlēties, kur piedalīties u.c., bet uztraucamies/ skumstam/ esam neapmierināti, jo ir aizdomas, ka kāds ko nopelna...
Man pilnīgi PO cik un kurš nopelna, tik pēc diskusijas Par ArtCamp, kur chukmassovs nīdēja, ka neko no organizēšanas nopelnīt nevarot, radās pretējs iespaids. Tā kā man nav ne lieki 75,00 LVL, un kur nu vēl vesela nedēļa, tad novēlu Jums veiksmi.
PrioRita:
Man pilnīgi PO cik un kurš nopelna, tik pēc diskusijas Par ArtCamp, kur chukmassovs nīdēja, ka neko no organizēšanas nopelnīt nevarot, radās pretējs iespaids. Tā kā man nav ne lieki 75,00 LVL, un kur nu vēl vesela nedēļa, tad novēlu Jums veiksmi.
par 5 dienām tas ir pat ļoti maz jo 15ls dienā gulināšana un ēdināšana, tas ir tiešām ļoti maz.
Ja nu kādam no potenciālajam pasākuma dalībniekiem apnīk graustus fotogrāfēt, tad tajos datumos varu noorganizēt grupveida paplenzšanu un pupučiem par 10 Ls no deguna...brokastis, vakariņas cenā nav iekļautas
f-foto:Fotogrāfu plenēri un spietošana ap personībām, kas tos vada, ir normāla lieta. Ne visai labi, ja preses relīze tiek papildināta ar organizētāju komentāriem par komentāriem.