forum.gif
Fotonometne Karostā 17.-21. augustā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotonometne Karostā 17.-21. augustā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.07.11 17:28 labots
 citēt
Gribu pievērst uzmanību interesantam pasākumam... hmm, varbūt pat pēc tam tas kļūs par "neaizmirstamu" pasākumu. :)

Radošā nometne KAROSTA – FOTO OSTA 2011

FOTO OSTA – tās ir 5 dienas intensīvu fotopiedzīvojumu, strādājot kopā ar Liepājas fotokluba vadīju Vari Santu, fotogrāfu Valdi Braunu un Klaipēdas fotokluba vadītāju Dariu Vaičekausku. Fotogrāfi iepazīsies ar unikālu Liepājas pilsētas daļa – Karostu, un izbaudīs nakšņošanu Karostas cietumā.
Fotografēšana notiks gan labi zināmos Karostu raksturojošos objektos, piemēram, pie katedrāles, Ziemeļu fortos u.c., gan līdz šim maz pētītās vietās, piemēram, padomju laika militārajā apbūvē, ūdenstornī, pamestajās artilērijas noliktavās un bijušajā slepenajā komandpunktā.

Vairāk informācijas te: www.karosta.lv...
Publicēts: 15.07.11 20:24
 citēt
Nakšņošana cietumā vienalga kādā man nešķiet nekas relaksējošs.
Publicēts: 15.07.11 20:29
 citēt
laiki jau atveeleeti citiem pasaakumiem ;-)
Publicēts: 15.07.11 20:42
 citēt
dansiga:laiki jau atveeleeti citiem pasaakumiem ;-)

Par šādiem pasākumiem jāziņo laikus , nevis pēdējā momentā.
Publicēts: 15.07.11 20:58
 citēt
Lunis:
dansiga:laiki jau atveeleeti citiem pasaakumiem ;-)

Par šādiem pasākumiem jāziņo laikus , nevis pēdējā momentā.

...jā. Es arī tā domāju. Te tikai bija jāgaida atbilde no "fonda", lai saprastu, vai var ko noorganizēt vai nē...
Publicēts: 15.07.11 22:21
 citēt
Lunis:Nakšņošana cietumā vienalga kādā man nešķiet nekas relaksējošs.

Nu tas laikam atkarīgs pie kura galda tevi ieliek.Un kur koika-pie parašas vai pie loga.:face-grin:
Publicēts: 15.07.11 22:23
 citēt
Lunis, pasaakums, kuraa es piedaliishos, tika izzinjots pagaajshgad ap 23.juuliju ;_))))
Publicēts: 15.07.11 22:25
 citēt
Izskatās, ka šie pasākumi gana ienesīgi, ka masveidā tiek organizēti. :amazing:
Publicēts: 16.07.11 12:54
 citēt
Laumonis:Izskatās, ka šie pasākumi gana ienesīgi, ka masveidā tiek organizēti. :amazing:

ak, mēs latvieši... :)
mēs nepriecājamies, ka daudz pasākumu, var izvēlēties, kur piedalīties u.c., bet uztraucamies/ skumstam/ esam neapmierināti, jo ir aizdomas, ka kāds ko nopelna...
Publicēts: 17.07.11 11:32
 citēt
PrioRita:
Laumonis:Izskatās, ka šie pasākumi gana ienesīgi, ka masveidā tiek organizēti. :amazing:

mēs nepriecājamies, ka daudz pasākumu, var izvēlēties, kur piedalīties u.c., bet uztraucamies/ skumstam/ esam neapmierināti, jo ir aizdomas, ka kāds ko nopelna...

Man pilnīgi PO cik un kurš nopelna, tik pēc diskusijas Par ArtCamp, kur chukmassovs nīdēja, ka neko no organizēšanas nopelnīt nevarot, radās pretējs iespaids. Tā kā man nav ne lieki 75,00 LVL, un kur nu vēl vesela nedēļa, tad novēlu Jums veiksmi. :face-grin:
Publicēts: 17.07.11 15:52
 citēt
Laumonis:
PrioRita:

Man pilnīgi PO cik un kurš nopelna, tik pēc diskusijas Par ArtCamp, kur chukmassovs nīdēja, ka neko no organizēšanas nopelnīt nevarot, radās pretējs iespaids. Tā kā man nav ne lieki 75,00 LVL, un kur nu vēl vesela nedēļa, tad novēlu Jums veiksmi. :face-grin:

par 5 dienām tas ir pat ļoti maz jo 15ls dienā gulināšana un ēdināšana, tas ir tiešām ļoti maz.
Publicēts: 17.07.11 23:36
 citēt
Ja nu kādam no potenciālajam pasākuma dalībniekiem apnīk graustus fotogrāfēt, tad tajos datumos varu noorganizēt grupveida paplenzšanu un pupučiem par 10 Ls no deguna...brokastis, vakariņas cenā nav iekļautas:D
Publicēts: 18.07.11 10:07
 citēt
f-foto:Fotogrāfu plenēri un spietošana ap personībām, kas tos vada, ir normāla lieta. Ne visai labi, ja preses relīze tiek papildināta ar organizētāju komentāriem par komentāriem.

+++
Publicēts: 18.07.11 11:51
 citēt
A kas sargās šis naktis dižgubu?:D :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):