forum.gif
Erotiskā foto sesija:D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Erotiskā foto sesija:D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.07.11 08:22
 citēt
Diez kurš tur ārtu taisīja? :D

aculiecinieks.delfi.lv...
Publicēts: 19.07.11 08:51 labots
 citēt
Griška nolūrējis kā kads "Dambo photografers" šķiļ tīņites :):) Da nu skumji tas viss , vispar pedeja laika viss paliek arvien skumjam garlaicigak un neintresantak , publikai sevišķi jaunajai totali zud jebkada fantazijas paliekas , vecjus es vismaz saprotu tiem taka "Gribas" bet dzekinji bliezj tupi un vienvaidigi kā kautkadi "Prasti peģiki" spriezjot pec faisiem acim un VISSA. Skumji , milzu logucjus un visadus "Studio" var uzkepinat bet baudamas pavelkosjas bildes PAT NE MINIMALI , kautkadu unisex geju un jauno impotentu paaudze isstas domine LV skukju fočētāju frontē. Mna sak likties ka visa ta publika ir zverigi sieviesju nodeji un Stulbis savulaik visu to skalji pauzdams vienkarsji bij PLAPIGAKAIS kas ta ari apteica ka visas tas "Maukas jānist" parejie ta ari doma tik atskiriba no sja skalji neruna , un tas "Skilamas" atkal cietejas "Pec gimja" kurai jau 16+ gadoss vienaldzīgs vai derdzas jebkurss veciss. Vienigas normlas skuikju skilejas TIKAI meitenes , protams ja necensjas kopet jau mineto geju vai trashistu stilu.
Publicēts: 19.07.11 09:22
 citēt
Luni, no kurienes lai rastos normāli veči, ja pārsvarā muteres dēlus audzina vienas, skolā visas učenes ar vecenes... un tā tālāk un tā joprojām no paaudzes paaudzē... Nav jābūt ne Zālītim ne Freidam,lai sapratu , ka rezultāts var būt tik viens - mīkstie zēnu un bābas - dīzeļi.
Publicēts: 19.07.11 10:15
 citēt
Sapper:Luni, no kurienes lai rastos normāli veči, ja pārsvarā muteres dēlus audzina vienas, skolā visas učenes ar vecenes... un tā tālāk un tā joprojām no paaudzes paaudzē... Nav jābūt ne Zālītim ne Freidam,lai sapratu , ka rezultāts var būt tik viens - mīkstie zēnu un bābas - dīzeļi.

Sapper, tev uz deniņiem tās divas strīpas no tēva audzināšanas? :what:

Publicēts: 19.07.11 10:18
 citēt
Lunis:Griška nolūrējis kā kads "Dambo photografers" šķiļ tīņites :):) Da nu skumji tas viss , vispar pedeja laika viss paliek arvien skumjam garlaicigak un neintresantak , publikai sevišķi jaunajai totali zud jebkada fantazijas paliekas , vecjus es vismaz saprotu tiem taka "Gribas" bet dzekinji bliezj tupi un vienvaidigi kā kautkadi "Prasti peģiki" spriezjot pec faisiem acim un VISSA. Skumji , milzu logucjus un visadus "Studio" var uzkepinat bet baudamas pavelkosjas bildes PAT NE MINIMALI , kautkadu unisex geju un jauno impotentu paaudze isstas domine LV skukju fočētāju frontē. Mna sak likties ka visa ta publika ir zverigi sieviesju nodeji un Stulbis savulaik visu to skalji pauzdams vienkarsji bij PLAPIGAKAIS kas ta ari apteica ka visas tas "Maukas jānist" parejie ta ari doma tik atskiriba no sja skalji neruna , un tas "Skilamas" atkal cietejas "Pec gimja" kurai jau 16+ gadoss vienaldzīgs vai derdzas jebkurss veciss. Vienigas normlas skuikju skilejas TIKAI meitenes , protams ja necensjas kopet jau mineto geju vai trashistu stilu.

Luni, šitās pērles tev rakstās tad, kad (8:51 no rīta) tu esi no rīta piecēlies un nav ko ieņemt, jeb pēc nakts ir riktīgs "perebors" un vēl neesi ticis atlūzt?...
Publicēts: 19.07.11 10:37
 citēt
Vaards:
Sapper:Luni, no kurienes lai rastos normāli veči, ja pārsvarā muteres dēlus audzina vienas, skolā visas učenes ar vecenes... un tā tālāk un tā joprojām no paaudzes paaudzē... Nav jābūt ne Zālītim ne Freidam,lai sapratu , ka rezultāts var būt tik viens - mīkstie zēnu un bābas - dīzeļi.

Sapper, tev uz deniņiem tās divas strīpas no tēva audzināšanas? :what:

Ja Tev matos aiz ausīm ir deniņi, tad atļaušos izteikt pieņēmumu, ka tas būs bērnībā radies no siksnas izmantošanas lietošanas instrukcijā neparedzētiem nolūkiem. Pie daktera vērsties neesi mēģinājis? :face-grin:
Publicēts: 19.07.11 10:52
 citēt
UldisS:
Luni, šitās pērles tev rakstās tad, kad (8:51 no rīta) tu esi no rīta piecēlies un nav ko ieņemt, jeb pēc nakts ir riktīgs "perebors" un vēl neesi ticis atlūzt?...

Nu bezmaz vai uz to pusi , man no rīta 8 pamodinaji histeriska jaunkundze kurai "Drausmigi vaig bildes" es vinju jau 3 gadus atsuju un atsuju , nepatik man tadas ar "Ledaino feisu" jau 16 gados. Saku nu nav mans stilss skilt stivas lelles lai velkas "Pie džekiņiem" , šorīt attešas 8 no rīta DIRSA VISS esot man esot steidzami vinju japarbilde , es bezmaz tiesja teksta pateicu ka NEBILDESJU jo man "Man uz tadiem feisiem ka tev O emociju" un nekadas intreses. Sji saproties histerija esot jabrauc tur kautkur un jau pie 5 !!!!! Fotografiem bijusi un VISS GARAM! Iedeva DVD paluret nu ES MEMS , uz visam bildem tur zin puse Fomografu / Lomografu lielie logo tadi uzvardi "Parangliskotie" un visas bildes HERNJA PILNIG apasalutis bezomociju gimis salauzuts skibi greizos rakusos "Glamurigi" sadragats , viss protams neonormali saspopts PILNIGA DRAZA. Skukjis tads visai modeliskas arienes ja neskaita ka "Feiss masska" bet nu ja 5 !!! Mudaki nevar iedomaties ka no cilveka kauktas jaizspiez tad u MULKJU PAAUDZE pilnigaka. Pasutioju pie Zavadska , Plumes lai iet tiem vismaz galva uz peciem atskiriba no "Modigiem meitbleizjiem"
Publicēts: 19.07.11 11:01
 citēt

Sapper, karogs rokās un uz priekšu! Tev jau ir otrā iespēja, kuru tu veiksmīgi laid garām un neizmanto, lai izaudzinātu kaut normālas meitas ne Dīzeļus. Jo, ko gan tām meitām mācīties, kurām tādi paši tirliņi papuči, kuriem nekad nav laika būt par vīriešiem un tēviem. :face-sad:
Publicēts: 19.07.11 11:11
 citēt
nujau Gunita saputroja - meitas jau tētuki kāreiz par dīzļiem izaudzina :big_smile:

un ja vēl audzināšanas procesam kā bonuss nāk mamma... oioioi....
Publicēts: 19.07.11 11:20 labots
 citēt
www.draugiem.lv...
te būs pareizā atbilde
Publicēts: 19.07.11 11:22
 citēt
Lunis:
UldisS:

Nu bezmaz vai uz to pusi , man no rīta 8 pamodinaji histeriska jaunkundze kurai "Drausmigi vaig bildes" es vinju jau 3 gadus atsuju un atsuju , nepatik man tadas ar "Ledaino feisu" jau 16 gados. Saku nu nav mans stilss skilt stivas lelles lai velkas "Pie džekiņiem" , šorīt attešas 8 no rīta DIRSA VISS esot man esot steidzami vinju japarbilde , es bezmaz tiesja teksta pateicu ka NEBILDESJU jo man "Man uz tadiem feisiem ka tev O emociju" un nekadas intreses. Sji saproties histerija esot jabrauc tur kautkur un jau pie 5 !!!!! Fotografiem bijusi un VISS GARAM! Iedeva DVD paluret nu ES MEMS , uz visam bildem tur zin puse Fomografu / Lomografu lielie logo tadi uzvardi "Parangliskotie" un visas bildes HERNJA PILNIG apasalutis bezomociju gimis salauzuts skibi greizos rakusos "Glamurigi" sadragats , viss protams neonormali saspopts PILNIGA DRAZA. Skukjis tads visai modeliskas arienes ja neskaita ka "Feiss masska" bet nu ja 5 !!! Mudaki nevar iedomaties ka no cilveka kauktas jaizspiez tad u MULKJU PAAUDZE pilnigaka. Pasutioju pie Zavadska , Plumes lai iet tiem vismaz galva uz peciem atskiriba no "Modigiem meitbleizjiem"

nosauc kaut vienu vārdu no tiem fotogrāfiem
Publicēts: 19.07.11 11:22
 citēt
miller31:labi, ka Lunis vienmēr visu zin kā bijis :D
www.draugiem.lv...
te būs pareizā atbilde

Lietotājs liedzis pieeju šai bildei/video vai arī tā ir dzēsta!

Nu , kas tur bija ?:)
Publicēts: 19.07.11 11:23
 citēt
Lunis:
miller31:labi, ka Lunis vienmēr visu zin kā bijis :D
www.draugiem.lv...
te būs pareizā atbilde

Lietotājs liedzis pieeju šai bildei/video vai arī tā ir dzēsta!

Nu , kas tur bija ?:)

iekopēju, ko pati modele rakstījusi:
"Šis ir stilistuskola.lv un fotoskola.lv pasākums, kur tiek fotogrāfēts topošo stilistu darbs - "Stils Rokzvaigznei"
Publicēts: 19.07.11 11:24
 citēt
GunitaB:

Sapper, karogs rokās un uz priekšu! Tev jau ir otrā iespēja, kuru tu veiksmīgi laid garām un neizmanto, lai izaudzinātu kaut normālas meitas ne Dīzeļus. Jo, ko gan tām meitām mācīties, kurām tādi paši tirliņi papuči, kuriem nekad nav laika būt par vīriešiem un tēviem. :face-sad:

Kaut kas personīgs? :big_smile:
Pastāsti, mums ir dikti interesanti!
Publicēts: 19.07.11 11:25 labots
 citēt
GunitaB:

Tev nav paveicies. lai nekļūtu par sociapātu iesaku vērsties pie nspeciaalista
Publicēts: 19.07.11 11:26
 citēt
miller31:
Lunis:

miller32,3
Publicēts: 19.07.11 11:28
 citēt
miller31

Man pilnigi pie vienas vietas tie "Histēriskie pavi" ka meiča dažu norakturoja , man fakts kā tads izraisa smieklu , trauce gulet Lunjiem 8 no rīta lai pavestitu ka 5 !!! Modigi mulkji nav varejusi so uzbleizt , es varbut ar butu pasmejies JA VEIN sji nebutu DVD iedevusi , nu PRASTA TIZLA SNJAGA nevienam pat prata nebij ienacis no vinjas neko IZDBUT vissi ka viens bij "Fizkultura no žurnala" atskaldijuši pietam bezmaz vai 1:1 vienadis tizlas pozas un savākuši savu 25-100Ls :):)
Publicēts: 19.07.11 11:33 labots
 citēt
:face-kiss:
Publicēts: 19.07.11 11:34
 citēt
Vaards:
miller31: nosauc kaut vienu vārdu no tiem fotogrāfiem

miller32,3

stabili nē ;) es modelītes nebildēju
Publicēts: 19.07.11 11:38
 citēt
Lunis:
miller31

Man pilnigi pie vienas vietas tie "Histēriskie pavi" ka meiča dažu norakturoja , man fakts kā tads izraisa smieklu , trauce gulet Lunjiem 8 no rīta lai pavestitu ka 5 !!! Modigi mulkji nav varejusi so uzbleizt , es varbut ar butu pasmejies JA VEIN sji nebutu DVD iedevusi , nu PRASTA TIZLA SNJAGA nevienam pat prata nebij ienacis no vinjas neko IZDBUT vissi ka viens bij "Fizkultura no žurnala" atskaldijuši pietam bezmaz vai 1:1 vienadis tizlas pozas un savākuši savu 25-100Ls :):)

Bet, ja maksā tos pašus 25-100ls par reizi, kamdēļ iespringt? Ar emocijām tās bildes vairāk nemaksās, toties citiem 5 kolēģiem nebūs ko darīt ... :)
Publicēts: 19.07.11 11:59
 citēt
Paskatījos fotoskola.lv pasniedzējus...nu neizskatās, ka dambo photografhers...
Publicēts: 19.07.11 12:00
 citēt
Bzh: Bet, ja maksā tos pašus 25-100ls par reizi, kamdēļ iespringt? Ar emocijām tās bildes vairāk nemaksās, toties citiem 5 kolēģiem nebūs ko darīt ... :)

Bet nu fakts kā TĀDS , es luk bezmaz esmu vainigs ka NEBILDEJU bet sutu pie "Pusisjiem" kas iradas "Histeriski pāvi" un pec bildem isstas uz skukjiem ar vinjiem nestav NEVIENAM , bet nu taadi Studio un eneglenderiski pseidonimi ka bail :):) Pilnig neticami likas ka viens bija baigi kruta studija "Noreproducejis" beibi 200 bezmaz vienadas bildes pilnigas bezenu reprogaismas :):)
Publicēts: 19.07.11 12:09
 citēt
Maris:nujau Gunita saputroja - meitas jau tētuki kāreiz par dīzļiem izaudzina :big_smile:

tu nu gan tu kļūdies...meitas par sievietēm tieši audzina tēvi. Un tēvi ieliek pamatu meitas priekštatam par nākošo vīru. Tā lūk...:face-smile:
Publicēts: 19.07.11 12:18
 citēt
GunitaB:
Maris:nujau Gunita saputroja - meitas jau tētuki kāreiz par dīzļiem izaudzina :big_smile:

tu nu gan tu kļūdies...meitas par sievietēm tieši audzina tēvi. Un tēvi ieliek pamatu meitas priekštatam par nākošo vīru. Tā lūk...:face-smile:

NuuuJa. Un tam vīram var izteikt visdziļāko līdzjūtību... šodienas siekalzaķim konkurēt ar papuci, kurš ugunij un bleķa trubām cauri bridis... Vot i paliek meitas vecmeitās, vai šķirtenēs...:face-grin:
Publicēts: 19.07.11 13:34 labots
 citēt
GunitaB:

Tev nav veicies ar papuci
Publicēts: 19.07.11 13:40
 citēt
Elmarss:
NuuuJa. Un tam vīram var izteikt visdziļāko līdzjūtību... šodienas siekalzaķim konkurēt ar papuci, kurš ugunij un bleķa trubām cauri bridis... Vot i paliek meitas vecmeitās, vai šķirtenēs...:face-grin:

Baidos te dazjam cinjubiedram spid TV bez skanjas un auxstais galdss :):)
Publicēts: 19.07.11 13:59 labots
 citēt

No vienas puses jau protams smiekligi klausities no "Dekorativas blondines" texstus kā čalis viņu bildejot vislaik esot uzmanijie sabojat savu MANIKIRU un sekojis lai celgali biksem nebutu nostiepti beigas sacis tiradi par "Jacinjam" , to sji nosauca par "Gejs lupatnieks" viens atkal esot bijis kautkads nervozi uzvilkts un pec katras pieskarsjanas slaucijis rokas salvete kuru paku vislaik turejusi asistente betona gimi , iespaids esot bijis ka SAI ka sudam pieskaras pec ka rokas jasluka:):) Viens vislaik esot tarkskejis ka sai paveicies ka sji tikusi tik kruta studija un kas tudija piederot baig krutam cajalim un ka tas cjalis visas Latvju "VIP vecenes" esot drazis , korocje pilnig genijs temas izvele darbam art tinitem , vel kads tik uz kailfoto esot kolojis visu sesiju :):) Nu vienvardsakot pilnigi nirdzigs panoptikums:):) Klausjoss skatijos MESLAINAS bildes un pie sevis smejoss , visvairak man protams uzjautrinaja ka VISI bij loti citiki sekojusji "Pareizam pozam" bet nevienam nebij prata ienacis MODELJA FEISU pakorogket tas VISUR pilnigi dumja viena un ta pati izteiksme "A ko man taga darit" stilaa:):) Galvenais ka sjitoiss vinai ieteikusji vinjas KRUTA modelju agentura ka "Modigakos" , , protams saprotu ka MODIGAM nav japrot kadret un modelja sejas izteiksmei sekot bet "Figuras" ka pec gramatas visi bij izpildijusi PERFEKTI ja neskaita "VIP drazeja" fanu kas gaismas pat nebij uzlicis tik "Sabliezis uz balta fona" :):)
Publicēts: 19.07.11 14:16
 citēt
GunitaB:

oi.... neticu, ka maneejaa atradiis otru taadu eermu kaa mani :D

hm... par sievieteem audzina... jezusmarija... shito man vajadzeetu dariit? :/
Publicēts: 19.07.11 14:20
 citēt
tak šitās bildes ir vvz kā sabildēta sesija no malas, ne pati sesija.
Mācību process normāls. Ko tad jūs gribējāt - hoteli, interjēru, kardānkameru? Mācās stilisti un bildētāji, vieni tiek pie bildiņām, vieni pamācās bildēt... vot i viss.
Publicēts: 19.07.11 14:37
 citēt
Maris:

wowo :bad_smile:
Publicēts: 19.07.11 15:29
 citēt

un atradīs tā ka nemetās...pats vien nespēsi nobrīnīties :D
Publicēts: 19.07.11 17:37
 citēt
Dzerošas maukas graustos, banāli un garlaicīgi, šamo tēmu jav apsūkājuši gan metri gan katrs otrs knipsētājs...
Publicēts: 19.07.11 19:36
 citēt
GunitaB:

un atradīs tā ka nemetās...pats vien nespēsi nobrīnīties :D

a ko - jautrs znots ar prāvu metāldizaina darbnīcu + prāvu fotostudiju + sarkanu cabrio..... es meiteni sapratīšu :big_smile:

bet vispār nenovēlu...
Publicēts: 19.07.11 19:47
 citēt
chukmasoff:Dzerošas maukas graustos, banāli un garlaicīgi, šamo tēmu jav apsūkājuši gan metri gan katrs otrs knipsētājs...
kas ir "mauka"
Publicēts: 19.07.11 20:10
 citēt

Neesu personīgi pazīstams -pilnībā tbalstu Tavu domas gājienu....
Publicēts: 19.07.11 20:10
 citēt
blaac:
chukmasoff:Dzerošas maukas graustos, banāli un garlaicīgi, šamo tēmu jav apsūkājuši gan metri gan katrs otrs knipsētājs...
kas ir "mauka"

www.sapforums.lv...
Publicēts: 19.07.11 20:13
 citēt
Luni! Biji Kuldīgā? Ļoti vēlējos Tevi satikt - tehniskas konsultācijas...
Publicēts: 19.07.11 21:45
 citēt
Voldemorts:Luni! Biji Kuldīgā? Ļoti vēlējos Tevi satikt - tehniskas konsultācijas...

Biju biju , kartigi norukaju tik sodien ta isti esmu atgajis .
Publicēts: 19.07.11 23:12
 citēt
Lunis:
Voldemorts:Luni! Biji Kuldīgā? Ļoti vēlējos Tevi satikt - tehniskas konsultācijas...

Biju biju , kartigi norukaju tik sodien ta isti esmu atgajis .

to ļoti labi varēja redzēt visos komentāros
Publicēts: 28.07.11 22:39
 citēt
Tāds ir tās sesijas rezultāts mango.delfi.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):