forum.gif
Vai blogā ir kāds Tukumnieks...?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai blogā ir kāds Tukumnieks...?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.07.11 15:07
 citēt
Vai blogā ir kāds tukumnieks,kurš var izlīdzēt ar naktsmājām?Kaut vai ar telti dārzā...? ļoti vajag..:face-smile:
Publicēts: 19.07.11 15:07
 citēt
hmm ekoists nebija no tukuma gadienaa?
Publicēts: 19.07.11 15:10
 citēt
meduslacis:Vai blogā ir kāds tukumnieks,kurš var izlīdzēt ar naktsmājām?Kaut vai ar telti dārzā...? ļoti vajag..:face-smile:

kāpēc tu kādam gribi dārzu piecūkāt??? :amazing:
Vari telti iekš kartošku lauka iecelt :D
Publicēts: 19.07.11 15:11
 citēt
zo:hmm ekoists nebija no tukuma gadienaa?

Aha, ekoists ir no Tukuma. Un gan jau vēl kāds ir.
Publicēts: 19.07.11 15:32
 citēt
Oliss:
meduslacis:Vai blogā ir kāds tukumnieks,kurš var izlīdzēt ar naktsmājām?Kaut vai ar telti dārzā...? ļoti vajag..:face-smile:

Man nav arī telts LV..Tur tā nelaime..:face-crying:
Oliss,es pavisam nopietni..a Tu jautrojies..:face-crying:
Publicēts: 19.07.11 15:57 labots
 citēt
meduslacis:
Oliss:

Ekoists ir no Durbes cik saprotu , tas Tukums vien ir:) Sliktaka gadijuma varu pie savas muteres nolikt cjucjet ja der , tas gan ir tiesji pie Tukuma aplja Slocenes krasta , nav gluzji "CENTRSS" , bet atseviskja gulamistaba gan buss:):)
Publicēts: 19.07.11 15:58
 citēt
www.fotoblog.lv... ir no Tukuma
Publicēts: 19.07.11 16:26
 citēt
pa vasaru ne tik tālu - 4 km no Kandavas!
Publicēts: 19.07.11 16:29
 citēt
Lunis:
meduslacis:

Ekoists ir no Durbes cik saprotu , tas Tukums vien ir:) Sliktaka gadijuma varu pie savas muteres nolikt cjucjet ja der , tas gan ir tiesji pie Tukuma aplja Slocenes krasta , nav gluzji "CENTRSS" , bet atseviskja gulamistaba gan buss:):)

man der jebkas..kaut jel zem ābeles..lai tik nav atpakaļ uz Rīgu jābrauc..ja vien ir kaut cik reāli aizstaigāt..
kā esi atrodams?
Publicēts: 19.07.11 16:38 labots
 citēt
meduslacis:
Lunis:

man der jebkas..kaut jel zem ābeles..lai tik nav atpakaļ uz Rīgu jābrauc..ja vien ir kaut cik reāli aizstaigāt..
kā esi atrodams?

Kad tv jatuse ? Pilnig reali , mutere kartejo maju buve , Varu Tel iedot , tur esot lielais dzivojamais bloks vai kempings ar 3 gulamustabam viesistabu un virtuvi , pats gan neesmu redzejis bet kops notinās šamā no Uzjavas kad mes nokaitinajam dzivo sji tur pastavigu brauka uz darbu Rīgā Dabas muzejā :):) Varu iedot Tel. zvani saruna , tante vinja pretimnakosja
Publicēts: 19.07.11 16:46
 citēt
haralds:pa vasaru ne tik tālu - 4 km no Kandavas!

biki pa tālu.nav transporta..:face-smile:
Publicēts: 19.07.11 17:13 labots
 citēt
Butiskakais pluss tads ka šai tur nenormali izdeviga satiksme , stacija Tukums II 5min ar kajam , stajas bezmaz visi tranzita busi kas pat Tukuma nebrauc ieksja . Ne velti sai tur ievaidzejas maju upes krasta samera klusa vieta BET loti izdeviga satiksme ar Rigu kur sama stradaa:):) Cinevilla kadi 14-16km ja brauc zinatajs.
Publicēts: 19.07.11 18:55
 citēt
ekoists no Durbes? Pirmā dzirdēšana...
Publicēts: 19.07.11 19:03
 citēt
Lunis:
meduslacis:

kā esi atrodams?

Kad tv jatuse ? Pilnig reali , mutere kartejo maju buve , Varu Tel iedot , tur esot lielais dzivojamais bloks vai kempings ar 3 gulamustabam viesistabu un virtuvi , pats gan neesmu redzejis bet kops notinās šamā no Uzjavas kad mes nokaitinajam dzivo sji tur pastavigu brauka uz darbu Rīgā Dabas muzejā :):) Varu iedot Tel. zvani saruna , tante vinja pretimnakosja

Jap..Luni..Tava māmiņa ir ļoti atsaucīga un ir gatava mani izmitināt.Tik pastāv tik ļoti aizmirstā Latvijas sabiedriskā transporta problēma,ka autobusi kursē bezmazvai reizi dienā un ne turp,kurp vajg...:face-crying:
Mosh kādam ir kāds zapiņš pie mājas stūra braucošs,ta varētu ar tajā nakšņot..
Publicēts: 19.07.11 19:37
 citēt
meduslacis:ap..Luni..Tava māmiņa ir ļoti atsaucīga un ir gatava mani izmitināt.Tik pastāv tik ļoti aizmirstā Latvijas sabiedriskā transporta problēma,ka autobusi kursē bezmazvai reizi dienā un ne turp,kurp vajg...:face-crying:

Riteni iznoma kada Turisma centra kadi 5-8Ls pa dienu parasti , ar riteni tur suepr izbraukat var pa celjam skati smuki visur var ielit un ja brauc ar Felelri no muteres Cinevilla poa taisno kadi 13-14km
Publicēts: 19.07.11 19:40 labots
 citēt
imgfoto:ekoists no Durbes? Pirmā dzirdēšana...

Latvija ir loti daudz vietu ar VIENADIEM nosaukumiem , tā Durbe kas Tukuma pilsetas "Rajons" kura atrodas ari Durbes estrade un Durbes Pils un parks nav ta pati Durbe kas Pie Liepajas:):)

Pats nirdzigakais ir Rigas rajons kur REGULARI kads uz Ropažu staciju braucoš seņotajs braucoota ar Bussu noklust 25km no paredzamas vietas:):) Rigas rajona Ropažu stacija atrodas Garkalnē bet paši Ropaži 19km no šis vietas:):)

Jeee reka samuldejos!! Nepagaja ne 115gadi ka 2011. gada 29. maiju dzelzceļa stacija „Ropaži” pārdēvēta par dzelzceļa staciju „Garkalne”.[4]
Publicēts: 20.07.11 19:20
 citēt
Luni..!
Lunis:
meduslacis:ap..Luni..Tava māmiņa ir ļoti atsaucīga un ir gatava mani izmitināt.Tik pastāv tik ļoti aizmirstā Latvijas sabiedriskā transporta problēma,ka autobusi kursē bezmazvai reizi dienā un ne turp,kurp vajg...:face-crying:

Riteni iznoma kada Turisma centra kadi 5-8Ls pa dienu parasti , ar riteni tur suepr izbraukat var pa celjam skati smuki visur var ielit un ja brauc ar Felelri no muteres Cinevilla poa taisno kadi 13-14km

Luni..! ..Tu teici,ka Tava māmiņa ir pretīmnākoša,bet ka viņa ir tik FORŠA
un ar KOLOSĀLIEM APGRIEZIENIEM
..nepateici..:face-smile: Un dārzs ar viņu mīl..viss vienos ziedos,siltumnīcā tomāti,mana vājība-gurķīši..
Cinevilla gan man nojuka,biki pabildēju..tad šamējiem apnika,ka maisos..nu varēju jau iet pie režisora aprunāties,bet tomēr neaizgāju.Pavisam godīgi korejiešu filma pavasarī man daudz labāk patika! Nu esmu atpakaļ Rīgā,rīt eju ar rozi pie Tavas māmiņas atdot atslēgas.
Mīļš paldies Tev un Tavai māmiņai!!!:face-smile:
Publicēts: 20.07.11 20:12 labots
 citēt
Nu re , vismaz uzzinu kā tur isstas:face-wink::face-grin:
Publicēts: 20.07.11 20:16
 citēt

LV ir divas Durbes , divas Šķēdes un vēl vesels lērums visādi dubultnieki :)
Publicēts: 20.07.11 23:38
 citēt
Tante:

Šķēdes vai tik nebija veselas 3 :)
Publicēts: 20.07.11 23:40
 citēt
vēl arī skultes ir divas :big_smile:
Publicēts: 20.07.11 23:46
 citēt
Tante:

Lunis gan tik viens. :amazing:
Publicēts: 20.07.11 23:55
 citēt
Un pat Tukumi ir divi...:)
Publicēts: 21.07.11 00:10
 citēt
un 2 Lodes un 3 Baloži, kas reiz ierieba bērnības draudzenes, tagad slavenās kīnō mākslinieces Ievas Romānovas tēvam Žanim - lopā iekāpa taksī, pateica «uz Baložiem», nolūza un ne tajos tika pamodināts! :amazing:
Publicēts: 21.07.11 15:49
 citēt
Laumonis:
Tante: LV ir divas Durbes , divas Šķēdes un vēl vesels lērums visādi dubultnieki :)

Lunis gan tik viens. :amazing:

Ne tik Lunis ir tikai viens ,bet viņa māmiņa tieši tāpat - tikai viena! Tiko beidzām bildēties liliju izstādē dabas muzejā..Luni,aizsūtīšu Tev bildes,lai neaizmirsti kā izskatās..:face-grin:
Publicēts: 21.07.11 16:49
 citēt
Dabā nezinu ne lāčus, ne Luņus un pat ne viņu māmiņas, tomēr atļaušos piebilst, ka šo topiku derētu pastudēt:
A) Daudzcietušiem nabadziņiem, kam te blogā dikti pāri dara, nenovērtē, apceļ, kam visapkārt vien ļauni un naidīgi necilvēki;
B) Vēl lielākiem nabadziņiem, kuru saprašanā blogs zaudējis jēgu, palicis garlaicīgs, tukšs… nevienam nevajadzīgs… (tupināt pēc gaumes);
C) Kam visa pasaule sastāv no A un B.
Pārējiem – vai kāds saskaitījis, cik Latvijā ir Jaunmuižu?
Publicēts: 21.07.11 17:24
 citēt
orks:Dabā nezinu ne lāčus, ne Luņus un pat ne viņu māmiņas, tomēr atļaušos piebilst, ka šo topiku derētu pastudēt:
A) Daudzcietušiem nabadziņiem, kam te blogā dikti pāri dara, nenovērtē, apceļ, kam visapkārt vien ļauni un naidīgi necilvēki;
B) Vēl lielākiem nabadziņiem, kuru saprašanā blogs zaudējis jēgu, palicis garlaicīgs, tukšs… nevienam nevajadzīgs… (tupināt pēc gaumes);
C) Kam visa pasaule sastāv no A un B.
Pārējiem – vai kāds saskaitījis, cik Latvijā ir Jaunmuižu?

Vai Tev šodien kāds ir atņēmis saldējumu,ka tik nelāgā omā esi?:face-smile:
Publicēts: 21.07.11 17:30
 citēt
Ui, meduslāci, kur te nelāgu omu var atrast? Nopriecājos, kā labi satusējāt, a pēkšņi - saldējums.... Nav man, nabadziņam tāda, sūcu baltvīnu ar ledu, laikam no tā neskaidri izteicos
Publicēts: 21.07.11 17:37
 citēt
orks:Ui, meduslāci, kur te nelāgu omu var atrast? Nopriecājos, kā labi satusējāt, a pēkšņi - saldējums.... Nav man, nabadziņam tāda, sūcu baltvīnu ar ledu, laikam no tā neskaidri izteicos

ĀĀĀ..Ta laikam meduslācis ir pārkarsējies šodienas Latvijas saulītē,ka tāds neiebraucošs..:face-smile
Satusējām tiešām labi..un..nu kā..kā tik karstā dienā Ty bez saldējuma..???:face-sad:
Publicēts: 21.07.11 17:49
 citēt
meduslāci, villainiem šodien laikam jautri, bet par saldējumu.... brrr, paldies, katram savs - no intensīvas peles dzenāšanas pa galdu man mugurkaula priekšpusē jau tāda darba tulzna, ka pēc saldējumiem drīz nevarētu klavu aizsnieg..., tikai vīns ar ledu un ledus tā pavairāk
Publicēts: 21.07.11 17:54
 citēt
orks:meduslāci, villainiem šodien laikam jautri, bet par saldējumu.... brrr, paldies, katram savs - no intensīvas peles dzenāšanas pa galdu man mugurkaula priekšpusē jau tāda darba tulzna, ka pēc saldējumiem drīz nevarētu klavu aizsnieg..., tikai vīns ar ledu un ledus tā pavairāk

Ta jau tik uz jūriņu peldēties..nu cik ta var dzenāt peles pa galdu..:face-smile:
Publicēts: 21.07.11 17:58
 citēt
meduslacis:
Laumonis: Lunis gan tik viens. :amazing:

Ne tik Lunis ir tikai viens ,bet viņa māmiņa tieši tāpat - tikai viena! Tiko beidzām bildēties liliju izstādē dabas muzejā..Luni,aizsūtīšu Tev bildes,lai neaizmirsti kā izskatās..:face-grin:

He he he , poldīss:)

Jaiet uz Daugavu peldeties bet aizvakar kadas 2h veroju sekluba peldosju ~2,5-3m garu Samu tga taa pajocigi list sjim blakus udeni:):)
Publicēts: 21.07.11 17:59
 citēt
kāds tur vēl Tukums - gājuši kanu:

www.bestcancunescapes.com...
Publicēts: 21.07.11 18:08
 citēt
Maris:kāds tur vēl Tukums - gājuši kanu:

[url=http://www.bestcancunescapes.com/en/lets-help-you/services/best-resorts/item/9-tau-nahui-condominum-resort

]http://www.bestcancunescapes.com/en/lets-help-you/services/best-resorts/item/9-tau-nahui-condominum-resort

[/url] Dajoš ģaga...:face-grin:
Publicēts: 21.07.11 18:13
 citēt
Lunis:
meduslacis:

Jaiet uz Daugavu peldeties bet aizvakar kadas 2h veroju sekluba peldosju ~2,5-3m garu Samu tga taa pajocigi list sjim blakus udeni:):)

SKaties.ka sams neaprij..:face-smile:
Kādi gadi 12 atpakaļ atceros,ka kaut kur pie Pļaviņām Ziemassvētku laikā noķēra baigi garo samu pie 2metri..Piekārām starp 2 kokiem ,lai nobildētu ar salaveča cepuri galvā..:face-smile:
Publicēts: 21.07.11 18:18
 citēt
Lunis:
meduslacis:

:D
Labi, ka blogā var rakstīt un nav jāplātās ar rokām, rādot, cik tieši tas sams liels bija...:D Citādi pleca trauma un no bildēšanas nekas vairs nesanāktu :D
Publicēts: 21.07.11 18:56 labots
 citēt
Bzh:[/cite
:D
Labi, ka blogā var rakstīt un nav jāplātās ar rokām, rādot, cik tieši tas sams liels bija...:D Citādi pleca trauma un no bildēšanas nekas vairs nesanāktu :D

Storijss visa divainss , taga udens zemss lejpuss Ķeguma HES , tik zems sen nav bijis , braucu no vienam djelam ar feleri pari tiltam skatos kautkadi vasjas upes vidu netalu no tilta no diviem kopa saakjetiem nelieliem pontoniem lasa no gultnes lauka metalluznjus tur pilns ar armaturu visadiem blekjiem vel no nez kadiem laikiem visas tas seres nometatas ar dzelzjiem , tad nu viens sezj Kazanka kas pieakjeta tiem pontoniem un leni aizrejas sjie velk pa bridim lauka no udens metlluznjus , vel sjie pa brizjam panem kautkadas mugurenes dzeltenas taka smidzinataji un kautko laista udeni viens laista no smidzina no mugurenes otrs pa brizjam kautko ar kruzi no spainja lej udeni , es jau tasijos tities skatoss bet sjie nav vieni sjiem kautkads akvalangists tur taka attalak grozas nirst un peld zigzagoss , saka mani tas intreses stavu skatos , jo vairak skatos jo redzu ka tam kas tur norst taka nav nedz balonu nedz pleznu , sakuma paodmaju ka kads roniss vai tur uzradies bet nu pec gabaritiem beigas piemetu nu pec garuma krietni virs cilveka auguma ar visam pleznam ja butu , sie laikam pamanija ka es citigi veroju saka tities no tas vietas uz HES 2 pusi kas aiz seres , bet tas kas taka "Akvalangusts" tas turpina tur rinkjot surpu turpu , es aizbraucu leja kur HES dambiss bet tur remontss nu aizgaju gabalu lejak kur var pie upes tikt sezju skatoss a tas peld surpu turpu akurat sanaca pret seri , laikam tur beigi seklss bija bet vienubrid sjitas paradijas ta pamatigi virs udens visa garumaa nui milziga plakana galva un kilveidigs rumpiss nu taa uz 2,5-3m garaks par cilveku ar pleznam , izdomaju ka taka deretu aizlaist uz majam focjuku panemt bet kad atgriezos protams neka vairs nebija bet veroju es sjoss kadus stundu pusotru , sjie laistija tai daugava kautko kas baigi pec kutss vonija .Nu un tas taka turejas netalu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):