LKZ:peec mm ir sigma 24-70 F2.8, bet stikls ir pilniigi nelietojams un pret sienu metams
Ūja- ūja, cik mūsu "ārzemnieki labi" dzīvo... Man kādreiz pēc "kitinieka" likās tīri labs.
nu es vinju nomainiiju no kitinieka (17-85) un peec tam shpljaudiijos. kitinieks bija daudz labaaks, ergonomiskaaks, aatraaks, preciizaaks, klusaaks. kaut arii nekas dizh nebija. labi, ka veel izdevaas paardot ar uzviju
ozoauto:Labi iztekšos skaidrāk...man ir vajadzīgs objektīvs - labs objektīvs..priekš kazām..vēlos izīrēt. Variet man ietekt, kas īrē, kur labāk īrēt??
TU - īrē, tie kas dod - izīrē. Vēlos izīrēt - man ir, par samaksu dodu lietošanā vēlos īrēt - man nav, vajag kādu kas izīrē. čuješ razņicu? tas ka fotogrāfs nenozīmē, ka elementāras lietas latviešu valodā nav jāzin!
Es gan domāju, ka 24(28)mm EOS 50D tas platajā galā būs par šauru. Kazām reizēm vajag platāku, lai šaurākā vietā viss bars ar ragiem un kājām saiet bildē. Savukārt kazas no attāluma ērti bliezt ar Canon EF 70-200mm f/2.8 L USM: masterfoto.lv...
Es gan domāju, ka 24(28)mm EOS 50D tas platajā galā būs par šauru. Kazām reizēm vajag platāku, lai šaurākā vietā viss bars ar ragiem un kājām saiet bildē. Savukārt kazas no attāluma ērti bliezt ar Canon EF 70-200mm f/2.8 L USM: http://masterfoto.lv/galvena/foto-noma/objektivi-un-aksesuari/canon-ef-70-200mm-f-2-8-l-usm.html
Man jau likās ka Fotonoma.lv jau kur tas laiks ar vara tāzi noklājusies ?? MD gan darbojas pilna spara bet tur uz so laiku parasti viss aiozsists uz prieksju.
Es gan domāju, ka 24(28)mm EOS 50D tas platajā galā būs par šauru. Kazām reizēm vajag platāku, lai šaurākā vietā viss bars ar ragiem un kājām saiet bildē. Savukārt kazas no attāluma ērti bliezt ar Canon EF 70-200mm f/2.8 L USM: http://masterfoto.lv/galvena/foto-noma/objektivi-un-aksesuari/canon-ef-70-200mm-f-2-8-l-usm.html
ozoauto:Jā es toreiz viņu dabūju - pamēģināju..liela pieredze nav - tacu bija LABĀK kā kit.
Klau..bet kā ar platā gala zūmobjektīviem?? Ar fixiem man liekas, ka ir pagrūti kāzās..mm??
Ja kāzas notiek komunālajā dzīvoklī, bez fišaja ni... Ja nopietni, visiem platajiem zūmiem ir ģeometrijas kropļojumi, īpaši platajā galā. Pieļauju, ka augstāk minēto tamronu būs vieglāk atrast... Ja nu pavisam nevar atkāpties, pieliec savu kitu tām pāris platajām bildēm... Vismaz koncertus un citas jautras izdarības ar fiksiem rullē, jo šamie ir baigi gaiši.