forum.gif
akreditācijas anketas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / akreditācijas anketas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.04.07 16:58
 citēt
Man doma ir fotogrāfēt vienu pasākumu, bet nezinu kā lai raksta to akreditācijas anketu ...

hmnmn, kādām nav kāda anketa ?

ieteiksiet , ko labāk rakstīt utml.

paldies :)
Publicēts: 12.04.07 17:00
 citēt
Ja tas pasākums ir klases vakars, tad tur var iztikt bez akreditācijas. Ja tas pasākums ir koncerts, oficiāls sporta pasākums, VVF preses konference utt., tad vispirms sameklē darba vietu kādā preses izdevumā.
Publicēts: 12.04.07 17:02
 citēt
Ja tas pasākums ir klases vakars, tad tur var iztikt bez akreditācijas. Ja tas pasākums ir koncerts, oficiāls sporta pasākums, VVF preses konference utt., tad vispirms sameklē darba vietu kādā preses izdevumā.

mhm, aa, tāpat individuāli nevar ?
Publicēts: 12.04.07 17:03
 citēt
Nevar.
Publicēts: 12.04.07 17:04
 citēt
mhm, nevari ieteikt, kur meklēt darbiņu ?
Publicēts: 12.04.07 17:07
 citēt
[url=www.cv.lv
www.workingday.lv]www.cv.lv
www.workingday.lv[/url]
Publicēts: 12.04.07 17:19
 citēt
www.cv.lv
www.workingday.lv

Publicēts: 12.04.07 17:23
 citēt
mhm, nevari ieteikt, kur meklēt darbiņu ?

Vispār jau darbus nemēdz dot vienalga kam, ir jāpierāda sava varēšana, tā kā ieteiktu uz savām spējām paskatīties kritiski ;)
Publicēts: 12.04.07 18:05
 citēt
Aizliegts jau nav piesieties organizatoriem, možen iedo a.
Publicēts: 12.04.07 19:09
 citēt
nee, nu variants ar chomiem pie riikotaajiem jau ir tas manis nepiemineetais 1%!

Es gan esmu radis ka mani aicina fotografeet, nevis ka lienu sazin kur..

nu uz hokeja spēli ielīst jau būtu baigi labi :P
Publicēts: 12.04.07 19:31
 citēt
nee, nu variants ar chomiem pie riikotaajiem jau ir tas manis nepiemineetais 1%!

Es gan esmu radis ka mani aicina fotografeet, nevis ka lienu sazin kur..

nu uz hokeja spēli ielīst jau būtu baigi labi :P

Tur jau taa lieta! :)) Ij var jau arii pastaigaat ar kameru rokaas. :D
Taa kaa neesmu tik kruts, kaa arvisv, tad reizeem lienu gan sazinkur. :lol:

:D :D :D
Publicēts: 16.04.07 19:25
 citēt
Par cix iestajies noilgums varu "PASTASTIT" kadu vecu notikumu:) Bija man bars ar audzekniem kuriem ka est vadzej PRAKSI a kur vinju iegut ja NEKUR NELAIZJ? TAD NU nemu uzrazoju AGENTURU ar 11 fotografiem. Faktiski PIRMO foto agenturu Latvija ~1gadu Pirms A.F.I . Sastadiju saraxstu uz KOMPJA kas taja laika bij arkartigs retums saliku AUSVEISUS blankas. Un aizsutiju AKREDITACIJAS PIEPRASIJUMU uz dazjiem "Krutiem" ta laiak festivaliem. Smiekligakais ka 3/4 Akrediteja VISU BARU 9 Cilvekus kas bija "Mani audzeknji+ vinju draudzenes" un sakam mes savu lielo turi PA PASAULI:) Labakais ka tie bija parmainju laiki un MUMS VISUR maksaja DIENAS NAUDU kas bij tik liela uz 9 cilvekiem ka mes NESPEJAM TO NODZERT! Ka Murgu atceros VENTSPILI ~1990 gads Mums izmaksaja TADU DIENASNAUDU ka neielida MUGURSOMA , NEDELJU Dzivoja LEPNAKAS VIESNICAS Abos lielajos Luxsos Zurijas sefs naca pie mums KOST jo abos numuros AR DZERIENIEM bij piestukjeti 2 lieli ledusskapji:) Ko no ta var macities? Nr.1 Vaig tik GRIBET tad var aizstaigat uz kadu IZDEVUMU un pieteikties AIZBRAUKT uz kadu "Lauku lazju" domaju ka TEV PALIZDES jo pa visadim SUDA PASAKUMIEM neviens negrib braukat:)
Publicēts: 16.04.07 21:45
 citēt
labs ^_^

pats iešu un runāšu :))

Publicēts: 16.04.07 22:54
 citēt
luni interesanti palasiit :)))
Publicēts: 17.04.07 08:23
 citēt
Luņa mednieku stāsti vienmēr ir baudāmi ;)
Publicēts: 17.04.07 12:17
 citēt
Nu forši. Kas tās vispār ir par anketām? Kas viņas izdod? Kā panāk, lai interneta portāls tiktu ņemts vērā kā medijs un tam atļautu uz kaut kurieni sūtīt savus foto čaļus?
Publicēts: 17.04.07 12:51
 citēt
Johaidii, Luni, a Tev nav naacis praataa savus memuaarus izdot! Kaa pirmais minimums, pieprasiijums peec tiem, jau! buutu, no esoshaa Bloga sastaava! hehe
Publicēts: 17.04.07 14:38
 citēt
Johaidii, Luni, a Tev nav naacis praataa savus memuaarus izdot! Kaa pirmais minimums, pieprasiijums peec tiem, jau! buutu, no esoshaa Bloga sastaava! hehe

Idejā kā māja! :D
Publicēts: 17.04.07 18:54
 citēt
labs ^_^

pats iešu un runāšu :))

Starpcitu sogad uz festivalu "Bildes 2007" ka istens amatieris vareju gan dabut akreditaciju, bet tikai pats beigas neaizgaju (nobijos:) )... Nezinu cik nopietni kotejas "Bildes" foto aprindas bet pasakuma tikt vareju...
Sporta pasakumos dazos ar var tikt, piemeram LFF (Latvijas Futbola Federacija) LMT virsliga ir iespejams pabildet. Par Samsungligu ari nav problemu... bet dzili saubos cik ilgi sava prieka pec Tu ta velesies teret daudz laika un pat savas naudas lai varetu pafocet pasakumus tikai tiri prieks sevis...
Publicēts: 17.04.07 22:03
 citēt
... Nezinu cik nopietni kotejas "Bildes" foto aprindas
Es a nezinu, vienīgais nebiju, kas bildēja. Pilsoņu, kuri ko jēdz no muzona, aprindās laikam ne visai tie noslēguma koncerti. Būtu uz kādu blues vai Jazz koncertu trāpījis, a te 2 noslēguma koncertos estradņiki bija sanākuši.

Man ne tik smalks, kā Lunim, bet arī neslikts stāsts - biju ar frendiem Dānijā, diemžēl es uz to neuztrāpīju, a šie par 10 kronām gabalā iegādāja preses kartes ar tekstiem. A teksti tādi, ka šie drīkst braukt pret spalvu pa 1-nvirziena ielām, ka šos visur jālaiž iekšā, ka šie drīkst preses konferencēs pirst, atraugāties un ievest kamieļus un tamlīdzīgi. Teksti dāniski un vienā vietā angliski maziem burtiņiem uzrakstīts "not valid". Nu, ar tādām toreiz i uz "Arsenālu" varēja tikt, i uz presenēm i visādi.

Tagad jau wisko var izprintēt, bet. Eu, kāds padumjajā laikā miltu, cigarešu, makarōnu un šnaba talonus drukāja? Es tikai filmas taisīju.
Publicēts: 17.04.07 23:52
 citēt
... a šie par 10 kronām gabalā iegādāja preses kartes ar tekstiem.

Zini kā mans kantoris saucās H.O.P , Gopņiku banda vienvārdsakot:)
90% Txt bija angliski IŽŅEMOT to kas Lieliem burteim 2 valodās vēstija "Jāsniezd vispusīgs atbalsts un pretimnākšana" un kautkāds PARAGARĀFS vair neatceros kāds:):) Darbojās kā PARTBIĻETS vai ČEKISTA kņižka:):) Bilde karāsaina i lai bij virsū KATRAM :)
Publicēts: 18.04.07 00:01 labots
 citēt
Bar "BILDĒM" runājot , njuuu kā lai saka LABI. Teikšu kā ir GALĪGI NEKOTĒJĀS kaa komerciali izdevigs gajiens no fotografa puses . Tijai VIENMĒR ir nopietnas problēmas piesaistīt JEBKĀDUS PRESES fotogrāfus no kuriem pec tam ari bildes lietojamas var dabut, VIŅAS pasākumu vienkārši neviens neapmeklē strādāt bet labāk pa 5Ls nopērk bilēti nekā pēc tam NES DVD ar bildēm. Agrāk kad strādāju muzikas presē kādureiz pat esmu bijis fotogrāfu šefs , reiz pat Sarmīte sīle veselu raidijumu TV uztasija par "Manējiem BILŽU fotogrāfiem" kuri vissi protams bija no jau pieminētās "Aģentūras". Tija protams zvana katru GADU bet kautkā vienmēr iegadās ka Nessmu tai laikā Latvijā utt. Taka pēdējo reiz tiku uz 1 koncertu pirms pāris gadiem. Bildes Tija mēgīnāja vēl nesen samedīt PAR šo vienu konci nu NESANĀK man aiznest to CD ar tām dažam bildēm. Saliku šai tās bildes WEBā lai ņem ko vaig www.latvianphoto.com...
Publicēts: 18.04.07 00:09
 citēt
Lazdonis : Jā kāds šikums BILDĒT tomēr ir jāprot , to ka neprot parasti ĀTRI piefiksē organizātori , kaut vai pēc vietas izvelēs un tehniskā ekipējuma:)
Publicēts: 18.04.07 00:23
 citēt
punchart : Reiz Balodis ar vēl pāris vecmeistariem kādā saietā teica "Bus mums jāsametas Killeram tu pārāk labi zini kas mēs patiesībā esam par MESISTARIEM" Redz es kādreiz pie viņiem vsiem mācijos PRIVĀTI + bez liekas reklāmas pats visju ko klusām bīdiju , men nekad naf patikusi bublicitātē bet vienmēr $$$ :):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):