10 000 bildes ar digitālo tāds sīkums vien ir katrs iesācējs gada laikā nobliež, bet ar filmu tas ir vāks tas ir ~277 filmas, to daudzi sava mūža garumā nepiebliež.....
Oliss:10 000 bildes ar digitālo tāds sīkums vien ir katrs iesācējs gada laikā nobliež, bet ar filmu tas ir vāks tas ir ~277 filmas, to daudzi sava mūža garumā nepiebliež.....
Da ar digitalo ari, pieknipsēt jav var, bet runa ir jav ne par kadru skaitui bet par bildēm kā tādām,ne vis par slēdža dročīšanu.
Bet starp citu 90 gaos kad strādāju operativkā, pa dienu pa 10 filmām un vairāk izklapēju...Protams fotogrāfiskās un makslinieciskās vērtības tam visam nebija, un pats rezultātu pat pa lielakai daļai neredzēju jo atdevu filmas labrantiem.
andre:"Your first 10,000 photographs are your worst." – Henri Cartier-Bresson
to jātura lielā noslēpumā un to nedrīkst jauniešiem izpaust. tas jau nenozīmē, ka bildes sākot ar 10 001. būs nāvīgi labas, bet tā to saprot. sarēķina, cik kadrus esmu izmaucis, reiz izķērnājis 5 vai 10 filmu bundžas un cenšās man iekabināt pa nedēļu vai divām.
andre:"Your first 10,000 photographs are your worst." – Henri Cartier-Bresson
to jātura lielā noslēpumā un to nedrīkst jauniešiem izpaust. tas jau nenozīmē, ka bildes sākot ar 10 001. būs nāvīgi labas, bet tā to saprot. sarēķina, cik kadrus esmu izmaucis, reiz izķērnājis 5 vai 10 filmu bundžas un cenšās man iekabināt pa nedēļu vai divām.
CerambyX:Kas ar Eltonu noticis, ka šis okupantu mēlē runā?
Savs ienaidnieks ir jāpazīst, valoda jāzina, utt. Eltonam varbūt krievu mēle sāk piemirsties - vingrinās cilvēks. Bet Džonijabīguda textos kaut kas šķiet dzirdēts. Varbūt Juris izklaidējas...
CerambyX:Kas ar Eltonu noticis, ka šis okupantu mēlē runā?
Savs ienaidnieks ir jāpazīst, valoda jāzina, utt. Eltonam varbūt krievu mēle sāk piemirsties - vingrinās cilvēks. Bet Džonijabīguda textos kaut kas šķiet dzirdēts. Varbūt Juris izklaidējas...
Ja Tu to par mani, tad esi uzmaniigs ar saviem pienjeemumiem Kļūdīties var tikai vienu reizi Un kas pie vellna ir Juris?
Johnny_B:Ok. Nav ko peerties, es te tik diskuteeju, bet patiesiibaa, njemu veeraa visus ieteikumus ko man sheit iesaka. Un galvaa jau pinaas daudz idejas par naakamajaam fotosesijaam ja tā taas var saukt.
Voldemort, diemzeel tavi teksti meedz buut nesaprotami. Centies izteikties skaidraak Eliza- tevi tas shokee? Taa bilde ir to pelnijusi. Focheets ar m/t
Kāda nesaprsme !visos saitos atbild - izlasi manuāli. Fotosiena ~ 5 CILVĒCIŅI, K.K ieskaitot fOTOBLOG -ELIKU APSVEICU! PIE DESMĪT. CJUB. FOTO.RU ~ 250 VISLABĀK PATIKA DIALOGS - NOVOSIBIRSKA -SANKT PĒRTERBURGA! ABI-FIZMATA PASNIEDZĒJI - TĒMA CCD- COMP. nU 99'99% NO PASAŽIERIEM TUR NEKO NNESAPRATA
Johnny_B:Ok. Nav ko peerties, es te tik diskuteeju, bet patiesiibaa, njemu veeraa visus ieteikumus ko man sheit iesaka. Un galvaa jau pinaas daudz idejas par naakamajaam fotosesijaam ja tā taas var saukt.
nomaini to suņa purnu - saitā nodomās - zoofils - atvaino, nekā personīga!
Eliza_Lace:esi uzmaniigs... Kļūdīties var tikai vienu reizi
kas mums te kādas sapieru darīšanas? viens sapieris esot traki droši apgājies ar sprāgstamajiem, jo bijis dzirdējis, ka sapieris var kļūdīties tikai vienu reizi un viņš to bijis jau izdarījis, sievu apņemot.