forum.gif
Studija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Studija
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.07.11 18:48 labots
 citēt
Mans piedāvājums ir sekojošs - studijas telpas ~28 m2, ar signalizāciju, dubultām durvīm, restēm uz logiem, 2 foniem, 4 triggeriem, studijas aksesuāriem, mūzikas iekārtu, kvalitatīvs remonts. Telpas jau iepriekš ir izmantotas studijas vajadzībām.
Pretī prasu studijas tehniku (gaismas, softboksi, reflektori utt)
Studija izskatās šādi (tikai bez gaismām šobrīd) 2.bp.blogspot.com...

Ja kādam ir interese, rakstīt PM.
Publicēts: 20.07.11 19:19
 citēt
28m2 baigi maza telpa, tikai portretiem un mieiteņbildēšanai. Vienīgais ja labā vietā tad varētu par to domāt.
Publicēts: 20.07.11 19:51 labots
 citēt
portretiem, meitenēm, produktiem, grupām līdz 5 cilvēki..
vajadzības gadījumā (jau ar citiem nosacījumiem) telpu varu arī paplašināt līdz ~ 60 m2 vai pat vēl lielākām (citās telpās)
Publicēts: 20.07.11 20:32
 citēt
ja pārvilksi virs tiem 60m2 tad gribētājiem jāparādās

vēl gan ir opcija griestu augstums :(

man ir 12x6x3,5 un pietrūkst gan platumā, gan arī augstumā
Publicēts: 20.07.11 21:22 labots
 citēt
OKfoto:portretiem, meitenēm, produktiem, grupām līdz 5 cilvēki..
vajadzības gadījumā (jau ar citiem nosacījumiem) telpu varu arī paplašināt līdz ~ 60 m2 vai pat vēl lielākām (citās telpās)

60 m2 jav izskatās nopietnāk, bet tā izplešana prasīs vis ticamāk gana lielus līdzekļus, un cik saprotu griestu aukstums ir kāsi 2,8m tikai :(
Publicēts: 20.07.11 21:29
 citēt
Maris:man ir 12x6x3,5
живут же люди, а!
Publicēts: 20.07.11 21:50
 citēt
и не жалуютса :D
Publicēts: 20.07.11 22:05
 citēt
Ai nu beidzot , piebraukt tur var labi mašinu var nolikt vieta gana tuvu centram . Man pilniba pietiek ar lidzigas kvadraturas isstabu letajam "Sesijam" bez kadam problemam. Taka kam vaig domaju ka ;sitas buss gana pievilcigi. Avotu Asara sturi gandris sjitas ir netalu no manas vecas 60m2 studijas un fotocenjtra 150m2 studijas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):